Hellenicsun Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρωτότυπη δικαιολογία σου βρήκε για να μην την δεχτεί. 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Να παριστάνετε τους ξένους για να πληρώνετε με όποια κάρτα θέλετε χωρίς να σας πει κανείς τίποτα. ..κι εγώ αυτό υπέθεσα. Βεβαια κάρτα θα δεχόταν κανονικά αλλά δε την είχα μαζί αφού είχα το κινητό. Αν μη τι άλλο δεν είχε νόημα να έρθω σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση - υπάρχουν κι αλλά περίπτερα. Ηταν όμως αξιοπερίεργο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Δε ξέρω αν σας έχει τύχει το εξής· πήγα να πληρώσω σε περίπτερο που δέχεται πληρωμή μέσω POS με το κινητό και μου είπε η κοπέλα εκεί πως δε το δέχεται επειδή της έχουν πει ότι γίνονται υποκλοπές; 🧐 Μάλλον δεν γνωρίζει ότι απαγορεύεται η άρνηση πληρωμής με κάρτα (ανεξαρτήτου μέσου). Μια φορά θα βρεθεί κάποιος που θα το καταγγείλει και θα φάει γερό πρόστιμο. Επίσης τα περισσότερα και νεότερα POS βγάζουν μήνυμα "Πλησιάστε κάρτα ή κινητό". Με τον καιρό θα λυθούν αυτά τα θεματάκια.. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από vagstef Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/12/2019 στις 7:11 ΜΜ, Hellenicsun είπε Δε ξέρω αν σας έχει τύχει το εξής· πήγα να πληρώσω σε περίπτερο που δέχεται πληρωμή μέσω POS με το κινητό και μου είπε η κοπέλα εκεί πως δε το δέχεται επειδή της έχουν πει ότι γίνονται υποκλοπές; 🧐 ενδέχεται το deal που έχει με την τραπεζα να της παρέχει χαμηλότερη προμήθεια για τις συναλλαγές με κάρτες ελληνικών τραπεζών και με το που πήρε γραμμή ως δεν ειναι ελληνική κάρτα σου έριξε άκυρο. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 9:37 ΜΜ, Doubt είπε Για πρώτη φόρτιση (νέος λογαριασμός) γίνεται. Πως και πόσο κοστίζει δεν γνωρίζω. Τελικά μάθαμε αν έχει κάποια χρέωση-προμήθεια το top up(20-150€) με κάρτα για την πρώτη φορά; Επίσης αν κάνουμε αγορές από ελληνικά καταστήματα με την κάρτα της N26 υπάρχει κάποια χρέωση-προμήθεια; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Οχι, δεν υπάρχει καμία προμήθεια συναλλαγών στην Ελλάδα, χρησιμοποιείς την κάρτα σου για αγορές όπως θα έκανες και με μια απο ελληνική τράπεζα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellenicsun Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 7:11 ΜΜ, Hellenicsun είπε Δε ξέρω αν σας έχει τύχει το εξής· πήγα να πληρώσω σε περίπτερο που δέχεται πληρωμή μέσω POS με το κινητό και μου είπε η κοπέλα εκεί πως δε το δέχεται επειδή της έχουν πει ότι γίνονται υποκλοπές; 🧐 Πήγα σήμερα ξανά στο ίδιο περίπτερο - διαφορετικό άτομο μέσα. Δέχθηκε τη πληρωμή μέσω κινητού κανονικά. Εχει να κάνει με το πρόσωπο εκεί 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Πιστώθηκε κανείς τα 30€ για κάθε ενα referral που εκανε; Εγώ ακόμα παρόλο που οι άλλοι κάναν πάνω απο 30€ αγορές με την Ν26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Πιστώθηκε κανείς τα 30€ για κάθε ενα referral που εκανε; Εγώ ακόμα παρόλο που οι άλλοι κάναν πάνω απο 30€ αγορές με την Ν26 Ναι πιστωθηκαν κανονικά.πρέπει να γίνει εκκαθάριση της αγορας πρώτα (1-3 μέρες ). σου εμφανίζει το ποσό σαν pending ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Ναι, μου εμφανιζει το ποσο ως pending αλλά έχει περάσει πολύς καιρός κι ακομα να πιστωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 34 minutes ago, _filippos_ said: Ναι, μου εμφανιζει το ποσο ως pending αλλά έχει περάσει πολύς καιρός κι ακομα να πιστωθεί Το pending το γράφει κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί το link/ κωδικό σου. Μπορεί να μην χρησιμοποιήσει ποτέ την κάρτα, θα εξακολουθεί να λέει pending. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Εχει χρησιμοποιηθεί η κάρτα Μαζί κάναμε τις αγορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Και εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμη ενώ έχουν γίνει οι αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris49 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, djuan1988 είπε Και εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμη ενώ έχουν γίνει οι αγορές. Και σε εμένα το ίδιο τίποτα και οι φίλοι μου κάνανε αγορές... Αντίθετος με την monese μου τα πιστώσε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BMXakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Και γω το 30ευρω το περιμένω Καιρό τωρα, ενώ πριν απο αυτο τα 15ευρα τα πίστωναν κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Εχω πληρωθεί κανονικά τα μπόνους... Μήπως πρέπει να γίνει τουλάχιστον μια συναλλαγή των 30+ ευρώ; Αμα εχει περάσει καιρός και δεν σας έχει πιστωθεί μιλήστε με το live chat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα