user2163 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, JoooJ είπε ρε μάγκες σε καινούργια κάρτα, τη φόρτισα κανονικά. Είναι ενεργοποιημένες οι συναλλαγές από το app, πάω να κάνω την πρώτη μου αγορά (Ελλάδα) και απορρίπτεται η κάρτα. Δοκίμασα ανέπαφα (το έχω ενεργοποιήσει στο app), δοκίμασα και με pin αλλά την απορρίπτει. Γιατί; πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να ενεργοποιηθεί η κάρτα; https://support.n26.com/en-eu/getting-started/cards/how-to-activate-my-card Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoooJ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, user2163 είπε Έκανες πρώτα ανάληψη από το atm; όχι, θέλει μια ανάληψη οποιαδήποτε ποσού πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, JoooJ είπε όχι, θέλει μια ανάληψη οποιαδήποτε ποσού πρώτα; η ερώτηση υπολοίπου ή συναλλαγή με pin σε pos αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα έχω ακούσει άλλους να έχουν το ίδιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoooJ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, user2163 είπε η ερώτηση υπολοίπου ή συναλλαγή με pin σε pos αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα έχω ακούσει άλλους να έχουν το ίδιο θέμα. άρα πάω να κάνω μια ερώτηση υπολοίπου αφού η συναλλαγή με pin δεν πέτυχε και δοκιμάζω καπάκι μια αγορά να δούμε τι θα γίνει Υ.Γ Ούτε εξυπηρέτηση πελατών. απάντηση στο λεπτό Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από JoooJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, JoooJ είπε άρα πάω να κάνω μια ερώτηση υπολοίπου αφού η συναλλαγή με pin δεν πέτυχε και δοκιμάζω καπάκι μια αγορά να δούμε τι θα γίνει Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoooJ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 όλα καλά, Να σημειώσω πως η ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ της Alpha δεν είχε χρέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, JoooJ είπε όλα καλά, Να σημειώσω πως η ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ της Alpha δεν είχε χρέωση. Στην περίπτωση που κάνουμε ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ μπορεί να φανεί στην N26 σαν ανάληψη μετρητών και να χάσουμε μια από της 5 δωρεάν ανάληψης/μήνα. Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε με την N26 όταν φτάσουμε στης 4 ανάληψης στον μηνά και άμα η πέμπτη χρεωθεί με fee από την N26 μέσω live chat και μας τα πιστώνουν πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoooJ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Στην περίπτωση που κάνουμε ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ μπορεί να φανεί στην N26 σαν ανάληψη μετρητών και να χάσουμε μια από της 5 δωρεάν ανάληψης/μήνα. Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε με την N26 όταν φτάσουμε στης 4 ανάληψης στον μηνά και άμα η πέμπτη χρεωθεί με fee από την N26 μέσω live chat και μας τα πιστώνουν πίσω. όντως. μου εμφανίζει 4/5 free ATM withdrawals Καλά δε με απασχολεί αυτό εξάλλου. Αναλήψεις αν χρειαστεί να κάνω, θα κάνω σε ταξίδια στο εξωτερικό και δε πρόκειται να κάνω 5 σ ένα μήνα. Μπερδεύτηκα όμως εκεί που λέει 1,7% για αναλήψεις σε ξένο νόμισμα. Εννοεί όλες οι αναλήψεις εκτός ΕΕ; Απαντάω μόνος μιας και το βρήκα. Ναι, χρεώνει 1,7€ σε αναλήψεις εκτός € Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από JoooJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω εαν εχει αναφερθεί αλλά σημερα έκανα το πρώτο topup σε νέα Ν26 με debit κάρτα Ελλάδας. Ελάχιστο ποσό τα 20€ σε αντίθεση με revolut που εχει 10€ Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από _filippos_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Σε νέο λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι, σημερα που παρέλαβα την κάρτα κ την ενεργοποίησα είδα με έκπληξη πως είχε επιλογή για top up με κάρτα. Έκανα topup 31€ με κάρτα eurobank debit. Τα πήρε κανονικά. Οκ το λένε στην σελίδα τους... Spoiler How to top up my account? Once you are successfully verified, you'll be able to top up your account in several ways: Debit card. If you have no previous transactions on your account, you'll be able to enter the card details from your other account within the N26 app. You can choose to deposit between 20€ and 150€. Please note that this feature is only available when topping up your account for the first time. Credit and prepaid cards are not accepted. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από _filippos_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellenicsun Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Έκανα χθες τη πρώτη μου συναλλαγή σε φορητό τερματικό κάνοντας χρήση του Apple Pay με απόλυτη επιτυχία. Πολύ γρήγορο και βολικό - στα συν η άμεση ενημέρωση από την εφαρμογή Ν26 για την συναλλαγή. Κάνει την εφαρμογή της Eurobank να φαίνεται soooooooo last year 😂 Χρειάστηκε πρώτα να ενεργοποιήσω τη Ν26 κάρτα κάνοντας μια ερώτηση υπόλοιπου σε ΑΤΜ της Eurobank, συναλλαγή για την οποία δεν υπήρξε χρέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellenicsun Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δε ξέρω αν σας έχει τύχει το εξής· πήγα να πληρώσω σε περίπτερο που δέχεται πληρωμή μέσω POS με το κινητό και μου είπε η κοπέλα εκεί πως δε το δέχεται επειδή της έχουν πει ότι γίνονται υποκλοπές; 🧐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε Δε ξέρω αν σας έχει τύχει το εξής· πήγα να πληρώσω σε περίπτερο που δέχεται πληρωμή μέσω POS με το κινητό και μου είπε η κοπέλα εκεί πως δε το δέχεται επειδή της έχουν πει ότι γίνονται υποκλοπές; 🧐 Πρωτότυπη δικαιολογία σου βρήκε για να μην την δεχτεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 11 minutes ago, Hellenicsun said: Δε ξέρω αν σας έχει τύχει το εξής· πήγα να πληρώσω σε περίπτερο που δέχεται πληρωμή μέσω POS με το κινητό και μου είπε η κοπέλα εκεί πως δε το δέχεται επειδή της έχουν πει ότι γίνονται υποκλοπές; 🧐 Να παριστάνετε τους ξένους για να πληρώνετε με όποια κάρτα θέλετε χωρίς να σας πει κανείς τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα