Lacepo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά όλα τα ΑΤΜ σε χρεώνουν από 2€ μέχρι 3€ για ανάληψη; Ξέρει κανείς κάποιο που να μην χρεώνει ή όλα έγιναν έτσι;
Kostasallinone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Έγιναν διαθέσιμες σε Ελλάδα οι 2 premium υπηρεσίες you και metal.
Funny__boy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Έγιναν διαθέσιμες σε Ελλάδα οι 2 premium υπηρεσίες you και metal. H You καρτα ειναι πλαστικη και αυτή?
Estevan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Έγιναν διαθέσιμες σε Ελλάδα οι 2 premium υπηρεσίες you και metal. N26 You is not available in Greece or Slovenia. Η Metal μας πιανει μονο, προς το παρον τουλαχιστον. Edit : Δεν εχω την εφαρμογη, απλα ειδα στο Site που το εγραφε. Ευχαριστω για την διορθωση Hapatingo. 🙂 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από Estevan Διορθωση ποστ
Hapatingo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Just now, Estevan said: N26 You is not available in Greece or Slovenia. Η Metal μας πιανει μονο, προς το παρον τουλαχιστον. Όχι και οι 2 είναι διαθέσιμες, δες το και μέσα απο την εφαρμογή. Μόνο η metal είναι μεταλλική η άλλη είναι κανονική, απο πλαστικό. Το βρίσκω πολύ ακριβό το n26 metal. Σίγουρα απο τα θετικά είναι οτι δίνουν ασφάλεια αυτοκινήτου σε ενοικιαζόμενο. Τα άλλα πάνω κάτω είναι τα ίδια με τον ανταγωνισμό στο θέμα ταξιδίου και ιατρικής περίθαλψης.
Kostasallinone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Funny__boy είπε H You καρτα ειναι πλαστικη και αυτή? Πλαστική. Έχοντας revolut metal το οποίο βγαίνει πιο φθηνά δεν το σκέφτομαι καν για συνδρομή στην Ν26 με αυτές τις τιμές και τα χαρακτηριστικά. Δυστυχώς εάν δεν υπάρξει ένα είδος επιβράβευσεις για αγορές δεν υπάρχει σοβαρό κίνητρο να αφήσω την revolut. Έστω σε συγκεκριμένα καταστήματα. Για να μην παρεξηγηθώ και το 0.1% cashback της revolut γελοίο είναι, ωστόσο παρέχει μετοχές και αλλά χρήσιμα σε χαμηλότερη τιμή. 1
kleo1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 τελικά απ ότι φαίνεται άδικα σας αναστάτωσα, προφανώς το top up με κάρτα είναι αυτό που γράφτηκε. Την πρώτη φορά, γι αυτούς που δεν έχουν φορτώσει το λογαριασμό τους. Δε το δοκίμασα πάντως μιας και έκανα μεταφορά από λογαριασμό
asdfnikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μπορείτε να δείτε αν σε εσάς προσφέρει με Refferal Code 30 Ευρώ σε κάθε πρόσωπο η άλλαξε σε 15 ευρώ μόνο για εσάς;
V3NDETTA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Μπορείτε να δείτε αν σε εσάς προσφέρει με Refferal Code 30 Ευρώ σε κάθε πρόσωπο η άλλαξε σε 15 ευρώ μόνο για εσάς; Πάει η προσφορά φίλε, πριν η προσφορά έδινε 30 ευρώ σε κάθε άτομο εφόσον ξόδευε ο άλλος 30 ευρώ. Πλέον με την τρέχουσα προσφορά παίρνεις μόνο εσύ 15 € εφόσον ο άλλος κάνει αγορές για 15 €..... Κρίμα γιατί είχα τρία άτομα που ήταν έτοιμοι να κάνουν εγγραφή... Θα παίρναμε 90 €
djuan1988 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Ποια προσφορά πάει; Εμένα μου βγάζει 30€ ακόμη.
asdfnikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Πάει η προσφορά φίλε, πριν η προσφορά έδινε 30 ευρώ σε κάθε άτομο εφόσον ξόδευε ο άλλος 30 ευρώ. Πλέον με την τρέχουσα προσφορά παίρνεις μόνο εσύ 15 € εφόσον ο άλλος κάνει αγορές για 15 €..... Κρίμα γιατί είχα τρία άτομα που ήταν έτοιμοι να κάνουν εγγραφή... Θα παίρναμε 90 € Εγώ πρόλαβα έκανα εγγραφή 2 άτομα και σήμερα που έκανα ενα ακόμα βλέπω οτι άλλαξε και προσφέρει πλέον μόνο 15 ευρώ. Στα δυο ατομα αναγραφει σε αναμονη 30 και στο σημερινο ατομο σε αναμονη 15. 1 λεπτό πριν, djuan1988 είπε Ποια προσφορά πάει; Εμένα μου βγάζει 30€ ακόμη. Κάλεσες κανέναν σήμερα και σου έδωσε 30 ευρώ για το πρόσωπο αυτό;
V3NDETTA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Ποια προσφορά πάει; Εμένα μου βγάζει 30€ ακόμη. Το πιο πιθανό είναι η προσφορά να ισχύει για περιορισμένο διάστημα πχ δέκα μέρες η δύο βδομάδες... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από V3NDETTA
asdfnikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Το πιο πιθανό είναι η προσφορά να ισχύει για περιορισμένο διάστημα πχ δέκα μέρες η δύο βδομάδες... Η προσφορά 30-30 έλεγε ότι ισχύει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από asdfnikos
V3NDETTA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Σβήσε το Refferal Code!! Η προσφορά 30-30 έλεγε ότι ισχύει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου! Το αρχικό το έσβησα, το συγκεκριμένο δεν μπορώ να το σβήσω.... Μήπως σε κάθε μέλος έρχεται σε διαφορετική ημερομηνία??? Μόλις τώρα, V3NDETTA είπε Το αρχικό το έσβησα, το συγκεκριμένο δεν μπορώ να το σβήσω.... Μήπως σε κάθε μέλος έρχεται σε διαφορετική ημερομηνία??? Κομπλέ σβήστηκε....
asdfnikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, V3NDETTA είπε Το αρχικό το έσβησα, το συγκεκριμένο δεν μπορώ να το σβήσω.... Μήπως σε κάθε μέλος έρχεται σε διαφορετική ημερομηνία??? Κομπλέ σβήστηκε.... Κανένας άλλος να το checkαρει θα μας βοηθούσε να μάθουμε τι έγινε Update: Μίλησα με το live Chat και με είπαν Thanks for getting in touch. We did indeed have special additional referral bonuses available for a limited period of time. The promotional period for the 30€ referral bonus ended on 5 December. Οπότε μέχρι εχθές οποίος πρόλαβε...και έλεγαν όλο τον Δεκέμβριο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα