runner69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Να ρωτησω, μπορει να περαστει η καρτα σε λογαριασμο paypal με διαφορετικο email απο αυτο της εγγραφης στη number26; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Να ρωτησω, μπορει να περαστει η καρτα σε λογαριασμο paypal με διαφορετικο email απο αυτο της εγγραφης στη number26; ναι φυσικά, ενημερώνω άμεση αγορά με χρήση της κάρτας για πρώτη φορά σε κατάστημα, χωρίς να περάσει προηγουμένως απο atm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά, σταμάτησα να χρησιμοποιώ ρεβολουτ. Το ίδιο και εγώ για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη number26 Ευχαριστώ τα παιδιά που μας άνοιξαν τα μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις μου ήρθε @ που με ενημερώνει ότι για κάθε φίλο που προσκαλώ και ενεργοποιεί, θα έχω 10€. Αν κάποιος θέλει να κάνει εγγραφή και δεν έχει πρόβλημα ας μου στείλει pm. Διαφορετικά καλή καρδιά, δεν έγινε και τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Aν ήταν έξυπνοι (αλλά Γερμανοί...τι περιμένεις ) θα επέτρεπαν το άνοιγμα λογαριασμού σε Ελληνες με νέου τύπου ταυτότητα και θα είχαν βουλιάξει στο χρήμα (μόνο τους υπάρχοντες πελάτες revolut και leupay να υπολογίσεις... ). Με marketing του τύπου "προσκλήσεις γνωστών" ενω το διαβατήριο κοστίζει πάνω απο 80 ευρώ δεν θα κάνουν τίποτα...ας τους ενημερώσει κάποιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει ημερήσιο. Ρυθμίζεις από την εφαρμογή το όριο. νομίζω την maestro την έχουν μόνο για Γερμανία Αυστρία. Προσωπικά, σταμάτησα να χρησιμοποιώ ρεβολουτ. Τα εμβάσματα σε 1 ημέρα, αναλήψεις χωρίς επιβάρυνση από ατμ, και με την ασφάλεια καταθέσεων έχω στείλει 2 500άρικα και όταν αδειάσουν ξανά. Ενώ με τη ρεβολουτ που δεν την εμπιστευόμουν έβαζα 100-100 άρα και περισσότερα έξοδα. το μέγιστο ημερήσιο όριο είναι 2.500 αλλά μπορείς να το ορίσεις μέσα από την εφαρμογή. προς το παρών η maestro δεν υποστηρίζετε, όπως λέει και ο φίλος πάνω. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agouri Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις έφαγα άκυρο απ'τον πιτσιρικά στο video identification process.Του λέω είμαι έλληνας και του δείχνω ταυτότητα, μου λέει από Ελλάδα μόνο διαβατήρια δεχόμαστε ως valid document γιατί η φωτογραφία είναι εκτυπωμένη και όχι κολλημένη πάνω.Μόνο με διαβατήριο οπότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο με διαβατήριο οπότε? Έχει ξανααναφερθεί αφού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Του λέω είμαι έλληνας και του δείχνω ταυτότητα Κόπηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 μερικές κάρτες αποθηκεύουν σε ορατό επίπεδο τις τελευταίες κινήσεις, το ίδιο συμβαίνει και με την mastercard της Ν26. αυτές οι κινήσεις γίνονται ορατές εφόσον η τραπεζική κάρτα διαθέτη nfc (contactless) και εφόσον υπάρχει ένα τερματικό με nfc. σε πρακτικό επίπεδο χρήστες με android συσκευές μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή ή κάποια παρόμοια, ώστε να το διαπιστώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueswire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά, έχω ανοίξει λογαριασμό πάνω από δύο εβδομάδες, αλλά η κάρτα δεν έχει έρθει ακόμη, πλησιάζει το εικοσαήμερο. Τι συμβαίνει? πήρα το τηλέφωνο που έχει για την Ελλάδα αλλά το ηχογραφημένο μήνυμα είναι στα αγγλικά. Πόσες περίπου μέρες έκανε η κάρτα να έρθει σε σας? έχει καταφέρει κανείς να μιλήσει ελληνικά με το support? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 μερικές κάρτες αποθηκεύουν σε ορατό επίπεδο τις τελευταίες κινήσεις, το ίδιο συμβαίνει και με την mastercard της Ν26. αυτές οι κινήσεις γίνονται ορατές εφόσον η τραπεζική κάρτα διαθέτη nfc (contactless) και εφόσον υπάρχει ένα τερματικό με nfc. σε πρακτικό επίπεδο χρήστες με android συσκευές μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή ή κάποια παρόμοια, ώστε να το διαπιστώσουν. Εχεις προσωπικες εντυπωσεις απο την εφαρμογη; Καλο ακουγεται. EDIT:σε μενα βγαζει ενδειξη η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση(κινητο redmi note 2 prime). Παιδιά, έχω ανοίξει λογαριασμό πάνω από δύο εβδομάδες, αλλά η κάρτα δεν έχει έρθει ακόμη, πλησιάζει το εικοσαήμερο. Τι συμβαίνει? πήρα το τηλέφωνο που έχει για την Ελλάδα αλλά το ηχογραφημένο μήνυμα είναι στα αγγλικά. Πόσες περίπου μέρες έκανε η κάρτα να έρθει σε σας? έχει καταφέρει κανείς να μιλήσει ελληνικά με το support? Δεν ξερω για γλωσσα επικοινωνιας με support. Θα πω απλα τη δικη μου εμπειρια για την χρονικη διαρκεια (απο την στιγμη που παρηγγειλα μεχρι την στιγμη που μου εφτασε η φυσικη καρτα). Σε μενα εκανε 6 ημερολογιακες μερες. Για να εχεις ενα μετρο συγκρισης, η φυσικη καρτα revolut μου εφτασε σε 15 ημερολογιακες μερες. Η φυσικη καρτα leupay μου εφτασε σε 23 ημερολογιακες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις προσωπικες εντυπωσεις απο την εφαρμογη; Καλο ακουγεται. EDIT:σε μενα βγαζει ενδειξη η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση(κινητο redmi note 2 prime). χτυπάς την κάρτα στο nfc του κινητού και η εφαρμογή σου βγάζει τους αριθμούς της κάρτας εκτός του ccv, τον τύπο της κάρτας και τις τελευταίες κινήσεις της. και σε ελληνικές κάρτες δουλεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω... Ουτε εμείς ξέρουμε τι δεν ξέρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα