Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, jtheogr είπε

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο ισως να θέλει αναβάθμιση αν και η τελευταία ήταν προχθές. 

Έχω την τελευταία έκδοση, δεν υπάρχει πουθενά η συγκεκριμένη επιλογή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, V3NDETTA είπε

Έχω την τελευταία έκδοση, δεν υπάρχει πουθενά η συγκεκριμένη επιλογή. 

Δε ρολάρουν οι αναβαθμίσεις σε όλες τις περιοχές ταυτόχρονα, οπότε ίσως σε 1-2 μέρες έρθει νεα και να φανεί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/11/2019 στις 8:03 ΜΜ, Hapatingo είπε

Απάτη είναι μάγκες!

Αν το έχεις τσεκάρει, κάνε σε παρακαλώ αναφορά τα ποστ που αναφέρονται στο θέμα γιατί είναι σοβαρό.

Επεξ/σία από Doubt

1 minute ago, Doubt said:

Αν το έχεις τσεκάρει, κάνε σε παρακαλώ αναφορά τα ποστ που αναφέρονται στο θέμα γιατί και σοβαρό είναι και εκνευριστικό.

Το τσέκαρα από την απάντηση που πήρα στο Twitter όταν τους ρώτησα παραθέτοντας το κείμενο που γράφτηκε. 
Μετά το προώθησα και στο email όπως μου ζήτησαν.

Πάντως εάν ίσχυε θα το έγραφαν στο Reddit και στο Twitter!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τότε πως μας ήρθε email από το <[email protected]> με τίτλο 'Want to instantly transfer money to your N26 account? Now you can!'

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα διάφορα τμήματα (μάρκετινγκ)της ν26 είναι λίγο μπάχαλο όπως και σε πολλές άλλες εταιρίες. Ας περιμένουμε μερικές μέρες.

Επεξ/σία από maniacmansion

11 λεπτά πριν, maniacmansion είπε

Και τότε πως μας ήρθε email από το <[email protected]> με τίτλο 'Want to instantly transfer money to your N26 account? Now you can!'

Μπορείς να γράψεις ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνεις και αν το δοκίμασες και μέχρι ποιο στάδιο;;

Υπάρχει κάτι που λέγεται Phishing και υπάρχουν και Scams και διάφορα άλλα.

Αν έγραφες "ορίστε έκανα φόρτιση με ελληνική χρεωστική" είναι άλλο θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξα ένα θέμα στο reddit και δανείστηκα την φωτογραφία από πάνω αλλά όλοι μιλάνε για την μοναδική φορά που σου επιτρέπει να βάλεις χρήματα από την κάρτα. Στην αρχή δηλαδή.

Μήπως σε όσους έρχεται το email έχουν μηδέν στο λογαριασμό ή δεν τον έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου.

Επεξ/σία από Kostasallinone

33 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Άνοιξα ένα θέμα στο reddit και δανείστηκα την φωτογραφία από πάνω αλλά όλοι μιλάνε για την μοναδική φορά που σου επιτρέπει να βάλεις χρήματα από την κάρτα. Στην αρχή δηλαδή.

Μήπως σε όσους έρχεται το email έχουν μηδέν στο λογαριασμό ή δεν τον έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου.

Το θέμα είναι αν αποστολέας είναι η Ν26 ή κάποιος άλλος κακόβουλος. Η αρχική φόρτιση δεν είναι κάτι νέο από όσα είδα τουλάχιστον, οπότε γιατί να το θυμήθηκαν τώρα;;;

Από εκεί και πέρα, μεγάλα παιδιά είμαστε, δε χρειαζόμαστε ντάντεμα, αλλά να μη βάζουμε και το χέρι στην πρίζα.

ΤΖΙΖ

Λοιπόν, πάρτε όλα τα ss γιατι είστε καχύποπτοι μερικοί.

Εμένα αυτό το μειλ, μου ηρθε. Το τι κάνετε εσεις με τους λογαριασμούς σας, το ξέρετε εσείς και μόνο εσείς.

Πάμε να βοηθήσουμε.

Ο τίτλος του μαιλ είναι: Want to instantly transfer money to your N26 account? Now you can!

https://i.imgur.com/VdaEfFy.gifv

hWDztH8.jpg

SfpJt9Q.png

RBQucx5.jpg

9 λεπτά πριν, maniacmansion είπε

Λοιπόν, πάρτε όλα τα ss γιατι είστε καχύποπτοι μερικοί.

Εμένα αυτό το μειλ, μου ηρθε. Το τι κάνετε εσεις με τους λογαριασμούς σας, το ξέρετε εσείς και μόνο εσείς.

Πάμε να βοηθήσουμε.

Ο τίτλος του μαιλ είναι: Want to instantly transfer money to your N26 account? Now you can!

https://i.imgur.com/VdaEfFy.gifv

hWDztH8.jpg

SfpJt9Q.png

RBQucx5.jpg

Τώρα όποιος κατάλαβε το κατάλαβε

IMG_20191201_004120.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το email όπως είναι γραμμένο παραπέμπει σε κάτι το οποίο γίνεται συνέχεια, δηλαδή διαφημίζουν ένα feature και όχι κάτι που θα το κάνεις μια φορά και το γράφουν στα ψιλά γράμματα.

Επιμένω ότι είναι σκαμ λόγο και του ότι εμφανίζουν συνέχεια add money και top up.

Επεξ/σία από Hapatingo

1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε

Πάντως το email όπως είναι γραμμένο παραπέμπει σε κάτι το οποίο γίνεται συνέχεια, δηλαδή διαφημίζουν ένα feature και όχι κάτι που θα το κάνεις μια φορά και το γράφουν στα ψιλά γράμματα.

Σίγουρα, αλλά το πιο πιθανό είναι πως αυτό να ισχύει για κάποιες συγκεκριμένες χώρες και προς το παρόν όχι στην Ελλάδα.... Ίσως να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα στην προώθηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...