Ukforthemoment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Γιατί δεν γίνεται να έχεις ευρώ?! , αφού σου παρέχει δύο IBAN το ένα ευρωπαϊκό και το άλλο αγγλικό.... H Monzo?Μόνο μέσω Transferwise νομίζω.
flyer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπερδέψατε τη monese με τη monzo... Monzo μόνο UK account και σε UK κατοίκους. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από flyer
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, flyer είπε Μπερδέψατε τη monese με τη monzo... Monzo μόνο UK account και σε UK κατοίκους. και έχει συνεργασία με την Transferwise για μεταφορες σε αλλα νομίσματα.
Hapatingo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, Ukforthemoment said: 20€ =18,65£ =1,07238κλπ κλπ. Και με 1,16 να το υπολογιζε θα μου επερνε 17,241£ Εκτός αν τα έχω μπερδέψει εγώ τοσο πολύ στο μυαλό μου δεν ήταν κακή μετατροπή απο την στιγμή που δεν πήρε τα 3€ Δεν κάνω αναλήψεις παρά σπάνια και οποτε το κάνω θα είναι απο την € κάρτα της Μονέσε.Εκεί σε κάθε ανάληψη έχει έξοδα ΑΤΜ. Κατι παίχτηκε με την ισοτιμία μιας και ποτέ δεν ηταν 1.07238 Στις 21 Νοε. και με βάση τα στοιχεία της mastercard απο την οποία γίνεται η μετατροπή της monzo η τιμή ήταν 1.16550 οπότε *18.65= 21.7365, δηλαδή 1.73 ευρώ ή 1.49 λίρα Αγγλίας απορροφήθηκαν απο κάπου. Το οποίο βγαίνει 8.7% τις συναλλαγής. Πολύ καλύτερη χρέωση απο το ελάχιστο των 3 ευρώ. 1
spartak1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε 20€ =18,65£ =1,07238κλπ κλπ. Και με 1,16 να το υπολογιζε θα μου επερνε 17,241£ Εκτός αν τα έχω μπερδέψει εγώ τοσο πολύ στο μυαλό μου δεν ήταν κακή μετατροπή απο την στιγμή που δεν πήρε τα 3€ Δεν κάνω αναλήψεις παρά σπάνια και οποτε το κάνω θα είναι απο την € κάρτα της Μονέσε.Εκεί σε κάθε ανάληψη έχει έξοδα ΑΤΜ. Eβγαλες λίγα χρήματα γιαυτο σε συνέφερε. Αν εβγαζες περισσότερα (π.χ. 100-150 ευρω) θα σε συνέφεραν τα 3 ευρω της τράπεζας 1
V3NDETTA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, flyer είπε Μπερδέψατε τη monese με τη monzo... Monzo μόνο UK account και σε UK κατοίκους. Δίκιο έχεις!
Joe22 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Νεοσύλεκτος ακόμη με τις κάρτες ψηφιακών τραπεζών... Θέλοντας να κάνω διαδικτυακές αγορές, ειδικά σε προιόντα που κοστολογούνται σε δολάρια ή στερλίνες, έχω κάποιες βασικές απορίες. συνδέω την κάρτα στο λογαριασμό μου paypal και κάνω τη συναλλαγή μέσω αυτού; Αν ναι, έχω φροντίσει η κάρτα να είναι φορτισμένη στο εκάστοτε νόμισμα πώλησης του προιόντος (πραγματοποιώντας την αλλαγή σε αυτό το νόμισμα μέσω της ισοτιμίας που δίνει η κάρτα); Αψηφώ το paypal και δηλώνω την κάρτα στο ψηφιακό μαγαζί ή ebay, έχοντας πάλι φροντίσει η κάρτα να είναι φορτισμένη στο εκάστοτε νόμισμα πώλησης του προιόντος (πραγματοποιώντας την αλλαγή σε αυτό το νόμισμα μέσω της ισοτιμίας που δίνει η κάρτα); Την κάρτα με συμφέρει να τη φορτίζω από άλλη ελληνική κάρτα, από τραπεζικό λογαριασμό μου, κάπως αλλιώς; Κάποια άλλη βασική συμβουλή; Ευχαριστώ.
V3NDETTA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Joe22 είπε Καλησπέρα. Νεοσύλεκτος ακόμη με τις κάρτες ψηφιακών τραπεζών... Θέλοντας να κάνω διαδικτυακές αγορές, ειδικά σε προιόντα που κοστολογούνται σε δολάρια ή στερλίνες, έχω κάποιες βασικές απορίες. συνδέω την κάρτα στο λογαριασμό μου paypal και κάνω τη συναλλαγή μέσω αυτού; Αν ναι, έχω φροντίσει η κάρτα να είναι φορτισμένη στο εκάστοτε νόμισμα πώλησης του προιόντος (πραγματοποιώντας την αλλαγή σε αυτό το νόμισμα μέσω της ισοτιμίας που δίνει η κάρτα); Αψηφώ το paypal και δηλώνω την κάρτα στο ψηφιακό μαγαζί ή ebay, έχοντας πάλι φροντίσει η κάρτα να είναι φορτισμένη στο εκάστοτε νόμισμα πώλησης του προιόντος (πραγματοποιώντας την αλλαγή σε αυτό το νόμισμα μέσω της ισοτιμίας που δίνει η κάρτα); Την κάρτα με συμφέρει να τη φορτίζω από άλλη ελληνική κάρτα, από τραπεζικό λογαριασμό μου, κάπως αλλιώς; Κάποια άλλη βασική συμβουλή; Ευχαριστώ. Εάν δημιουργήσεις έναν λογαριασμό revolut και λινκαρης την χρεωστική της στο PayPal θα σου λύσει όλα τα προβλήματα. Για την τελευταία συναλλαγή που έχω κάνει στο ebay χρησιμοποίησα τον λογαριασμό του PayPal στο οποίο έχω δηλωμένη την χρεωστική της revolut το ποσό χρέωσης είναι 36.75 λίρες Αγγλίας σε ευρω με αυτόματη online ισοτιμία που μου έκανε η revolut μου βγήκαν 42. 87 € δηλαδή 1.1665 ευρώ προς 1 λίρα την ώρα που η πραγματική online ισοτιμία την ώρα της συναλλαγής ήταν στο 1.167 την ίδια στιγμή το paypal για την ίδια διαδικασία με χρέωνε σχεδόν 3 €... 1
Joe22 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, V3NDETTA είπε Εάν δημιουργήσεις έναν λογαριασμό revolut και λινκαρης την χρεωστική της στο PayPal θα σου λύσει όλα τα προβλήματα. Για την τελευταία συναλλαγή που έχω κάνει στο ebay χρησιμοποίησα τον λογαριασμό του PayPal στο οποίο έχω δηλωμένη την χρεωστική της revolut το ποσό χρέωσης είναι 36.75 λίρες Αγγλίας σε ευρω με αυτόματη online ισοτιμία που μου έκανε η revolut μου βγήκαν 42. 87 € δηλαδή 1.1665 ευρώ προς 1 λίρα την ώρα που η πραγματική online ισοτιμία την ώρα της συναλλαγής ήταν στο 1.167 την ίδια στιγμή το paypal για την ίδια διαδικασία με χρέωνε σχεδόν 3 €... Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Με την αντίστοιχη κάρτα της ν26, δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο σενάριο;
yazidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Νεα προσφορα της ν26 με την booking και για την Black Friday με εκπτωσεις που μπορουν να φτάσουν το 40%.. https://startupper.gr/vipnews/55040/n26-και-βooking-com-ανακοινώνουν-νέες-προσφορές-ε/
kleo1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μου ήρθε email ότι μπορούμε πλέον να κάνουμε top up στην N26 με χρήση κάρτας, όπως στη revolut.
Doubt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kleo1 είπε Μου ήρθε email ότι μπορούμε πλέον να κάνουμε top up στην N26 με χρήση κάρτας, όπως στη revolut. Αν ισχύει και δεν υπάρχουν χρεώσεις, είναι πολύ καλό το νέο.
spartak1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kleo1 είπε Μου ήρθε email ότι μπορούμε πλέον να κάνουμε top up στην N26 με χρήση κάρτας, όπως στη revolut. Στην εφαρμογή δε βλέπω κάποια επιλογή για κατάθεση με κάρτα τώρα.
djuan1988 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Ούτε στα social media έχουν αναρτήσει κάτι.
Doubt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kleo1 είπε Μου ήρθε email ότι μπορούμε πλέον να κάνουμε top up στην N26 με χρήση κάρτας, όπως στη revolut. Διεύθυνση αποστολέα;;; (Phishing Alert)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα