Wanderer84gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, dexterios είπε https://support.n26.com/en-eu/getting-started/cash/what-is-the-maximum-i-can-spend The maximum daily limits (rolling 24 hours) for bank transfers are: MoneyBeam to N26 customers (both parties must be visible): €1.000 MoneyBeam to non-N26 customers: €100 Outgoing transfers: €50.000 Incoming transfers: No limit The maximum monthly limit (total sum) for card transactions is €20.000*. *a monthly limit of €10.000 applies to ATM withdrawals for customers who opened their account in France. Σέ ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
Kostasallinone Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέχρι 10 Ιανουαρίου 2020 ισχύει επιστροφή 10% σε κρατήσεις booking.com. Μέσα απο τον σύνδεσμο της N26 δείχνει το ακριβές ποσό επιστροφής πριν γίνει η κράτηση. Εννοείτε οτι κάνετε είσοδο στην booking.com για να έχετε καλύτερη τιμή στον ήδη υπάρχων λογαριασμό σας. 1
ms13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 ΓΙα όσους τους "διώχνει" η revolut να σας ενημερώσω ότι κατάφερα και έφτιαξα λογαριασμό με χειρόγραφη ταυτότητα. Μου πήρε δυο προσπάθειες, στην δεύτερη είχα καλύτερο φωτισμό και είχα εξηγήσει την κατάσταση με τις ελληνικές ταυτότητες στο τσατ. Γιατί αφήνουν μόνο την πρώτη φορά το top up να γίνει μέσω κάρτας; Χρεώνονται; Οπότε μετά πρακτικά η καλύτερη μέθοδος είναι top up στο paypal και από κει στη n26; Για να ενεργοποίηση της κάρτας (6 μέρες έκανε για να έρθει) χρείαζεται να έχω κάνει top up και μετά ανάληψη σε atm. Από την μία στο site λέει δωρεάν μέχρι 5 αναλήψεις τον μήνα και από την άλλη ξέρω ότι οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν τέτοιου είδους συναλλαγές από την revolut, πόσο μάλλον με τις τελευταίες χρεώσεις που έβαλαν το καλοκαίρι. Οπότε τι ισχύει; 1
Hapatingo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 10 minutes ago, ms13 said: ΓΙα όσους τους "διώχνει" η revolut να σας ενημερώσω ότι κατάφερα και έφτιαξα λογαριασμό με χειρόγραφη ταυτότητα. Μου πήρε δυο προσπάθειες, στην δεύτερη είχα καλύτερο φωτισμό και είχα εξηγήσει την κατάσταση με τις ελληνικές ταυτότητες στο τσατ. Γιατί αφήνουν μόνο την πρώτη φορά το top up να γίνει μέσω κάρτας; Χρεώνονται; Οπότε μετά πρακτικά η καλύτερη μέθοδος είναι top up στο paypal και από κει στη n26; Για να ενεργοποίηση της κάρτας (6 μέρες έκανε για να έρθει) χρείαζεται να έχω κάνει top up και μετά ανάληψη σε atm. Από την μία στο site λέει δωρεάν μέχρι 5 αναλήψεις τον μήνα και από την άλλη ξέρω ότι οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν τέτοιου είδους συναλλαγές από την revolut, πόσο μάλλον με τις τελευταίες χρεώσεις που έβαλαν το καλοκαίρι. Οπότε τι ισχύει; Για να απλοποιήσεις το φόρτωμα χρημάτων δες την PaySend. Στέλνεις έμβασμα στον Ν26 λογαριασμό σου από ελληνική κάρτα δωρεάν.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, ms13 είπε ΓΙα όσους τους "διώχνει" η revolut να σας ενημερώσω ότι κατάφερα και έφτιαξα λογαριασμό με χειρόγραφη ταυτότητα. Μου πήρε δυο προσπάθειες, στην δεύτερη είχα καλύτερο φωτισμό και είχα εξηγήσει την κατάσταση με τις ελληνικές ταυτότητες στο τσατ. Γιατί αφήνουν μόνο την πρώτη φορά το top up να γίνει μέσω κάρτας; Χρεώνονται; Οπότε μετά πρακτικά η καλύτερη μέθοδος είναι top up στο paypal και από κει στη n26; Για να ενεργοποίηση της κάρτας (6 μέρες έκανε για να έρθει) χρείαζεται να έχω κάνει top up και μετά ανάληψη σε atm. Από την μία στο site λέει δωρεάν μέχρι 5 αναλήψεις τον μήνα και από την άλλη ξέρω ότι οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν τέτοιου είδους συναλλαγές από την revolut, πόσο μάλλον με τις τελευταίες χρεώσεις που έβαλαν το καλοκαίρι. Οπότε τι ισχύει; Πρέπει να ξεχωρίσεις τις χρεώσεις της Ν26 απο τις χρεώσεις των ΑΤΜ.
ms13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Για να απλοποιήσεις το φόρτωμα χρημάτων δες την PaySend. Στέλνεις έμβασμα στον Ν26 λογαριασμό σου από ελληνική κάρτα δωρεάν. Πως το κάνεις αυτό αφού γράφει για fixed fee συν την αμοιβή της τράπεζας? 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρέπει να ξεχωρίσεις τις χρεώσεις της Ν26 απο τις χρεώσεις των ΑΤΜ. Σωστά άρα στις πρώτες 5 αναλήψεις υπάρχει μόνο χρέωση των ΑΤΜ. Γινέται να το αποφύγω αυτό? Υπάρχει κάποια τράπεζα που δεν χρεώνει?
Hapatingo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 37 minutes ago, ms13 said: Πως το κάνεις αυτό αφού γράφει για fixed fee συν την αμοιβή της τράπεζας? Σωστά άρα στις πρώτες 5 αναλήψεις υπάρχει μόνο χρέωση των ΑΤΜ. Γινέται να το αποφύγω αυτό? Υπάρχει κάποια τράπεζα που δεν χρεώνει? Μάλλον κοιτάς την επιλογή από κάρτα σε κάρτα, άλλαξε το σε τραπεζικό λογαριασμό. Κατέβασε την εφαρμογή για ευκολία. Spoiler 1
ms13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Μάλλον κοιτάς την επιλογή από κάρτα σε κάρτα, άλλαξε το σε τραπεζικό λογαριασμό. Κατέβασε την εφαρμογή για ευκολία. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όντως μέσα από την εφαρμογή δείχνει να μην έχει χρέωση. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά, θα βάλω από μια debit για σιγουριά.
Doubt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ms13 είπε Για να ενεργοποίηση της κάρτας (6 μέρες έκανε για να έρθει) χρείαζεται να έχω κάνει top up και μετά ανάληψη σε atm. Καινούργιο είναι αυτό; Δε θυμάμαι να έκανα ανάληψη για να ενεργοποιηθεί.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Το είχε ζητήσει και εμένα το καλοκαίρι,κάπου το έχω γράψει πιο πίσω.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Γιατί τρελαίνεστε με την ανάληψη όταν έχετε ελληνική τράπεζα; Σηκώστε όσα νομίζετε απο την τράπεζα σας και τα υπόλοιπα βάλτε τα στη Ν26. Δηλαδή κάνετε όλη τη φασαρία να ανοίξετε λογαριασμό σε ξένη τράπεζα για να τα σηκώσετε πάλι απο ένα ελληνικό ΑΤΜ; Προφανώς απο αυτό που λέω εξαιρούνται όσοι δεν έχουν ελληνική κάρτα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε Γιατί τρελαίνεστε με την ανάληψη όταν έχετε ελληνική τράπεζα; Σηκώστε όσα νομίζετε απο την τράπεζα σας και τα υπόλοιπα βάλτε τα στη Ν26. Δηλαδή κάνετε όλη τη φασαρία να ανοίξετε λογαριασμό σε ξένη τράπεζα για να τα σηκώσετε πάλι απο ένα ελληνικό ΑΤΜ; Προφανώς απο αυτό που λέω εξαιρούνται όσοι δεν έχουν ελληνική κάρτα Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέμε :για να ενεργοποιηθεί η κάρτα πρέπει να κάνεις μια ανάληψη.Αλλιώς δεν δουλευει η κάρτα. 1
Hapatingo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 minute ago, Ukforthemoment said: Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέμε :για να ενεργοποιηθεί η κάρτα πρέπει να κάνεις μια ανάληψη.Αλλιώς δεν δουλευει η κάρτα. Η κάρτα ενεργοποιείται μόνο μέσω του app. Μήπως αναφέρεστε στην ενεργοποίηση των ανέπαφων συναλλαγών που χρειάζεται chip n pin συναλλαγή? 4 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Γιατί τρελαίνεστε με την ανάληψη όταν έχετε ελληνική τράπεζα; Σηκώστε όσα νομίζετε απο την τράπεζα σας και τα υπόλοιπα βάλτε τα στη Ν26. Δηλαδή κάνετε όλη τη φασαρία να ανοίξετε λογαριασμό σε ξένη τράπεζα για να τα σηκώσετε πάλι απο ένα ελληνικό ΑΤΜ; Προφανώς απο αυτό που λέω εξαιρούνται όσοι δεν έχουν ελληνική κάρτα Και όσοι πληρώνονται απο εργοδότη του εξωτερικού.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Οχι ,η κάρτα ενεργοποιείται μέσω μιας αναληψης . https://support.n26.com/en-eu/getting-started/cards/how-to-activate-my-card And if you live in Italy, France, Spain, Ireland, Greece, Finland, Estonia or in the UK you must withdraw money at an ATM first before you can use your card anywhere else.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα