Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dexterios είπε

https://support.n26.com/en-eu/getting-started/cash/what-is-the-maximum-i-can-spend

The maximum daily limits (rolling 24 hours) for bank transfers are:

MoneyBeam to N26 customers (both parties must be visible): €1.000

MoneyBeam to non-N26 customers: €100

Outgoing transfers: €50.000

Incoming transfers: No limit

The maximum monthly limit (total sum) for card transactions is €20.000*.

*a monthly limit of €10.000 applies to ATM withdrawals for customers who opened their account in France.

Σέ ευχαριστώ για την διευκρίνηση. 

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι 10 Ιανουαρίου 2020 ισχύει επιστροφή 10% σε κρατήσεις booking.com. Μέσα απο τον σύνδεσμο της N26 δείχνει το ακριβές ποσό επιστροφής πριν γίνει η κράτηση. Εννοείτε οτι κάνετε είσοδο στην booking.com για να έχετε καλύτερη τιμή στον ήδη υπάρχων λογαριασμό σας.

• Like 1
Δημοσ.

ΓΙα όσους τους "διώχνει" η revolut να σας ενημερώσω ότι κατάφερα και έφτιαξα λογαριασμό με χειρόγραφη ταυτότητα. Μου πήρε δυο προσπάθειες, στην δεύτερη είχα καλύτερο φωτισμό και είχα εξηγήσει την κατάσταση με τις ελληνικές ταυτότητες στο τσατ.

Γιατί αφήνουν μόνο την πρώτη φορά το top up να γίνει μέσω κάρτας; Χρεώνονται; Οπότε μετά πρακτικά η καλύτερη μέθοδος είναι top up στο paypal  και από κει στη n26;

Για να ενεργοποίηση της κάρτας (6 μέρες έκανε για να έρθει) χρείαζεται να έχω κάνει top up και μετά ανάληψη σε atm. Από την μία στο site λέει δωρεάν μέχρι 5 αναλήψεις τον μήνα και από την άλλη ξέρω ότι οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν τέτοιου είδους συναλλαγές από την revolut, πόσο μάλλον με τις τελευταίες χρεώσεις που έβαλαν το καλοκαίρι. Οπότε τι ισχύει;

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, ms13 said:

ΓΙα όσους τους "διώχνει" η revolut να σας ενημερώσω ότι κατάφερα και έφτιαξα λογαριασμό με χειρόγραφη ταυτότητα. Μου πήρε δυο προσπάθειες, στην δεύτερη είχα καλύτερο φωτισμό και είχα εξηγήσει την κατάσταση με τις ελληνικές ταυτότητες στο τσατ.

Γιατί αφήνουν μόνο την πρώτη φορά το top up να γίνει μέσω κάρτας; Χρεώνονται; Οπότε μετά πρακτικά η καλύτερη μέθοδος είναι top up στο paypal  και από κει στη n26;

Για να ενεργοποίηση της κάρτας (6 μέρες έκανε για να έρθει) χρείαζεται να έχω κάνει top up και μετά ανάληψη σε atm. Από την μία στο site λέει δωρεάν μέχρι 5 αναλήψεις τον μήνα και από την άλλη ξέρω ότι οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν τέτοιου είδους συναλλαγές από την revolut, πόσο μάλλον με τις τελευταίες χρεώσεις που έβαλαν το καλοκαίρι. Οπότε τι ισχύει;

Για να απλοποιήσεις το φόρτωμα χρημάτων δες την PaySend. Στέλνεις έμβασμα στον Ν26 λογαριασμό σου από ελληνική κάρτα δωρεάν. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ms13 είπε

Πρέπει να ξεχωρίσεις τις χρεώσεις της Ν26 απο τις χρεώσεις των ΑΤΜ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Για να απλοποιήσεις το φόρτωμα χρημάτων δες την PaySend. Στέλνεις έμβασμα στον Ν26 λογαριασμό σου από ελληνική κάρτα δωρεάν. 

Πως το κάνεις αυτό αφού γράφει για fixed fee συν την αμοιβή της τράπεζας?

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πρέπει να ξεχωρίσεις τις χρεώσεις της Ν26 απο τις χρεώσεις των ΑΤΜ.

Σωστά άρα στις πρώτες 5 αναλήψεις υπάρχει μόνο χρέωση των ΑΤΜ.

Γινέται να το αποφύγω αυτό? Υπάρχει κάποια τράπεζα που δεν χρεώνει?

Δημοσ.
37 minutes ago, ms13 said:

Πως το κάνεις αυτό αφού γράφει για fixed fee συν την αμοιβή της τράπεζας?

Σωστά άρα στις πρώτες 5 αναλήψεις υπάρχει μόνο χρέωση των ΑΤΜ.

Γινέται να το αποφύγω αυτό? Υπάρχει κάποια τράπεζα που δεν χρεώνει?

Μάλλον κοιτάς την επιλογή από κάρτα σε κάρτα, άλλαξε το σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κατέβασε την εφαρμογή για ευκολία. 

Spoiler

E258BA00-2E36-42A4-AD60-79806C8CF00E.jpeg.2093678289b5e844819c69c7b409933a.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Μάλλον κοιτάς την επιλογή από κάρτα σε κάρτα, άλλαξε το σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κατέβασε την εφαρμογή για ευκολία. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

E258BA00-2E36-42A4-AD60-79806C8CF00E.jpeg.2093678289b5e844819c69c7b409933a.jpeg

Όντως μέσα από την εφαρμογή δείχνει να μην έχει χρέωση. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά, θα βάλω από μια debit για σιγουριά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ms13 είπε

Για να ενεργοποίηση της κάρτας (6 μέρες έκανε για να έρθει) χρείαζεται να έχω κάνει top up και μετά ανάληψη σε atm.

Καινούργιο είναι αυτό;

Δε θυμάμαι να έκανα ανάληψη για να ενεργοποιηθεί.

Δημοσ.

Γιατί τρελαίνεστε με την ανάληψη όταν έχετε ελληνική τράπεζα; Σηκώστε όσα νομίζετε απο την τράπεζα σας και τα υπόλοιπα βάλτε τα στη Ν26. Δηλαδή κάνετε όλη τη φασαρία να ανοίξετε λογαριασμό σε ξένη τράπεζα για να τα σηκώσετε πάλι απο ένα ελληνικό ΑΤΜ; Προφανώς απο αυτό που λέω εξαιρούνται όσοι δεν έχουν ελληνική κάρτα

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε

Γιατί τρελαίνεστε με την ανάληψη όταν έχετε ελληνική τράπεζα; Σηκώστε όσα νομίζετε απο την τράπεζα σας και τα υπόλοιπα βάλτε τα στη Ν26. Δηλαδή κάνετε όλη τη φασαρία να ανοίξετε λογαριασμό σε ξένη τράπεζα για να τα σηκώσετε πάλι απο ένα ελληνικό ΑΤΜ; Προφανώς απο αυτό που λέω εξαιρούνται όσοι δεν έχουν ελληνική κάρτα

Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέμε :για να ενεργοποιηθεί η κάρτα πρέπει να κάνεις μια ανάληψη.Αλλιώς δεν δουλευει η κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Ukforthemoment said:

Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέμε :για να ενεργοποιηθεί η κάρτα πρέπει να κάνεις μια ανάληψη.Αλλιώς δεν δουλευει η κάρτα.

Η κάρτα ενεργοποιείται μόνο μέσω του app. Μήπως αναφέρεστε στην ενεργοποίηση των ανέπαφων συναλλαγών που χρειάζεται chip n pin συναλλαγή?

4 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Και όσοι πληρώνονται απο εργοδότη του εξωτερικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...