Doubt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, teodoulke είπε Εχει δικαιωμα η εφορια να ελεγχει τον τραπεζιko λογαριασμο στην n26? Με αυτό το σκεπτικό, όχι. Αν όμως υπάρχει ευρωπαϊκή, άρα και γερμανική, νομοθεσία που υποχρεώνει τη Ν26 να δώσει στοιχεία, αν ζητηθούν, τότε αλλάζει το πράγμα. Μιλάμε για κάτι τελείως επιφανειακό, π.χ. υπόλοιπο. Για κινήσεις κλπ. πρέπει να υπάρχει δικαστική απόφαση. Αν έχει αλλάξει κάτι ή κάποιος γνωρίζει καλύτερα, ας διορθώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, teodoulke είπε Εχει δικαιωμα η εφορια να ελεγχει τον τραπεζιko λογαριασμο στην n26? Λογικά έχει δικαίωμα γιατί υποχρεωτικά δηλώνεις το Α.Φ.Μ σου, αυτό γνωρίζω,ίσως κάνω λάθος ας με διορθώσει καποιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, teodoulke είπε Εχει δικαιωμα η εφορια να ελεγχει τον τραπεζιko λογαριασμο στην n26? Αν εννοείς να μάθε το υπόλοιπο η απάντηση είναι ναι. Αν εννοείς να στον μπλοκάρει η απάντηση (προς το παρον) είναι όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likos_de Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πλέον με την revolut να ζητάει ξανά έγγραφα για πιστοποίηση του λογαριασμού και δεν μου εγκρίνουν την ταυτότητα λόγο ότι είναι παλιά και χειρόγραφη και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω ποια άλλη τραπεζική εφαρμογή δέχεται χειρόγραφη ταυτότητα?Κάπου διάβασα η n26 αλλά όσες φορές έκανα την διαδικασία έφαγα άκυρο μάλλον από το αυτοματοποιημενο σύστημα που έχουν για πιστοποίηση. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από likos_de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, likos_de είπε ποια άλλη τραπεζική εφαρμογή δέχεται χειρόγραφη ταυτότητα Το λογικό πάντως, ανεξάρτητα της ενόχλησης που προκαλεί, θα ήταν καμία. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από turbat0s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likos_de Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, turbat0s είπε Το λογικό πάντως, ανεξάρτητα της ενόχλησης που προκαλεί, θα ήταν καμία. Λογικό μου φαίνεται και δυστυχώς αυτό δείχνει το ποσό πίσω είμαστε σαν χώρα. Κανονικά έπρεπε οι ταυτότητες να είχαν αλλάξει ήδη με νέου τύπου και όχι να έχουμε αυτό το πλαστικοποιημενο κομμάτι χαρτί που μόνο γέλια προκαλεί στις σοβαρές χώρες. Δεν έχω όμως ούτε χρόνο ούτε χρήμα για να την αλλάξω με καινούρια που είναι γραμμένη στον υπολογιστή αλλά και να βγάλω γι αυτόν τον σκοπό διαβατήριο. Περιμένω μπας και φιλοτιμηθεί καμία κυβέρνηση να προχωρήσει το θέμα με τις ταυτότητες να την αλλάξω μια και καλή αλλά φοβάμαι ότι θα γεράσω περιμένοντας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, likos_de είπε Πλέον με την revolut να ζητάει ξανά έγγραφα για πιστοποίηση του λογαριασμού και δεν μου εγκρίνουν την ταυτότητα λόγο ότι είναι παλιά και χειρόγραφη και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω ποια άλλη τραπεζική εφαρμογή δέχεται χειρόγραφη ταυτότητα?Κάπου διάβασα η n26 αλλά όσες φορές έκανα την διαδικασία έφαγα άκυρο μάλλον από το αυτοματοποιημενο σύστημα που έχουν για πιστοποίηση. H N26 μέχρι πρότινος δεχόταν μόνο διαβατήριο, οπότε το να δέχεται χειρόγραφη ταυτότητα μου φαίνεται απίθανο. Ράδιο αρβύλα θα διάβασες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Εγώ με χειρόγραφη ταυτότητα άνοιξα το 2017 και σε συγγενικό μου πρόσωπο το 2018 με μηχανογραφημενη ταυτότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, loyros13 είπε Εγώ με χειρόγραφη ταυτότητα άνοιξα το 2017 και σε συγγενικό μου πρόσωπο το 2018 με μηχανογραφημενη ταυτότητα. Ισχύει αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likos_de Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Τελικά έστειλα mail στην n26 μπας και κοιτάξει τα στοιχεία κάποιος χειροκίνητα γιατί το αυτοματοποιημενο σύστημα βγάζει συνέχεια fail στην ταυτότητα που ανεβάζω. Δεν περιμένω να τα δεχτούν αλλά δεν χάνω κατι. Θα δείξει τώρα τι θα μου απαντήσουν. Ακόμα έκανα την διαδικασία ταυτοποίησης με δίπλωμα στην icard και περιμένω μήπως και το εγκρίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, likos_de είπε Τελικά έστειλα mail στην n26 μπας και κοιτάξει τα στοιχεία κάποιος χειροκίνητα γιατί το αυτοματοποιημενο σύστημα βγάζει συνέχεια fail στην ταυτότητα που ανεβάζω. Δεν περιμένω να τα δεχτούν αλλά δεν χάνω κατι. Θα δείξει τώρα τι θα μου απαντήσουν. Ακόμα έκανα την διαδικασία ταυτοποίησης με δίπλωμα στην icard και περιμένω μήπως και το εγκρίνουν. Αν σου απαντήσουν στο mail θα συμβεί θαύμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Στην N26 έχουν μέσο όρο απάντησης στα e-mail 22 μέρες... (Όταν τους ρώτησα πριν κάνα μήνα δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί τώρα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 21 ώρες πριν, Paparokas1985 είπε εχω αυτη τη στιγμη 8.000 ευρω και 3000 σε κρυπτο, και συνολικα 25.000 εξοδα, τα τελευταια 4 χρονια στη revolut. Παντα βαζω λεφτα απο λογαριασμους με δικο μου ονομα. Και φυσικα συνδρομη 8 ευρω το μηνα. Κανενα προβλημα ΠΟΤΕ. το θέμα δεν είναι αν είχες ποτέ πρόβλημα. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν αποκτήσεις πρόβλημα. Πόσο γρήγορα θα λυθεί; Για εμένα εκεί φαίνεται η εξυπηρέτηση και η ποιότητα κάποιου. Στο τι θα γίνει όταν αποκτήσω πρόβλημα. Στραβές γίνονται, πως λύνονται όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kleo1 είπε το θέμα δεν είναι αν είχες ποτέ πρόβλημα. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν αποκτήσεις πρόβλημα. Πόσο γρήγορα θα λυθεί; Για εμένα εκεί φαίνεται η εξυπηρέτηση και η ποιότητα κάποιου. Στο τι θα γίνει όταν αποκτήσω πρόβλημα. Στραβές γίνονται, πως λύνονται όμως; Από τις δικές μας τις σάπιες ελληνικές τράπεζες, χειρότερα δε γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε support δε νομίζω να είναι χειρότερες οι ελληνικές τράπεζες. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό πρακτικά δεν είχες support στην N26. Για αυτό και είχε γίνει το θέμα με τη γερμανική ρυθμιστική αρχή. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από djuan1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα