asdfnikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, loyros13 είπε Την curve την έχεις βάλει Google Pay; δουλεύει; Δεν λειτουργεί Ακόμα με Google Pay.Ελπίζουμε στο μέλλον να το προσθέσουν.Θα ειναι το απόλυτο εργαλείο με της ελληνικές καρτες.
Hapatingo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, asdfnikos said: Δεν λειτουργεί Ακόμα με Google Pay.Ελπίζουμε στο μέλλον να το προσθέσουν.Θα ειναι το απόλυτο εργαλείο με της ελληνικές καρτες. Στο twitter λένε συνέχεια οτι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν apple pay και μάλλον google pay.
bill_viper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Google Pay, προφανώς ζείτε στο εξωτερικό;
asdfnikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, bill_viper είπε Google Pay, προφανώς ζείτε στο εξωτερικό; Οχι 😂 Λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα.Απλα δεν εχει έρθει επίσημα.Με apk η με play store αλλης χωρας μπορείς να το κατεβασεις.Και δουλευει με Dipocket,Revolut(Με μικρη 'Πατεντα' αν χρειαστει),Monese κτλπ. 1
user2163 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill_viper είπε Google Pay, προφανώς ζείτε στο εξωτερικό; Όχι μόνο απλά δεν υπάρχει στο play store.Λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα αν και όχι επίσημα ακόμη. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από user2163 1
ikaros2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Στις 29/9/2019 στις 6:20 ΜΜ, asdfnikos είπε Οχι 😂 Λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα.Απλα δεν εχει έρθει επίσημα.Με apk η με play store αλλης χωρας μπορείς να το κατεβασεις.Και δουλευει με Dipocket,Revolut(Με μικρη 'Πατεντα' αν χρειαστει),Monese κτλπ. Μπορείς να μου πεις, συνοπτικά, πως "αλλάζεις" play store? Ευχαριστώ.
georgerov Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ikaros2 είπε Μπορείς να μου πεις, συνοπτικά, πως "αλλάζεις" play store? Ευχαριστώ. Μπορείς να βρεις το apk εδώ και επιλέγοντας το πρώτο αποτέλεσμα. Αν θες να αλλάξεις χώρα (χρειάζεται έγκυρη διεύθυνση της χώρας και μέθοδο πληρωμής) οδηγίες υπάρχουν εδώ. Ενημερωτικά και μόνο, Ν26 και Revolut τώρα τελευταία στο Reddit στα αντίστοιχα subreddits τους έχουν όλο και περισσότερα κρούσματα AML και κλείνουν λογαριασμοί χωρίς καν να έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν τα χρήματα τους αλλού, όπως έκανε ο φίλος παραπάνω. Προσωπικά είχα και τις 2 νομίζω από το 17 και δεν είχα πρόβλημα ποτέ με καμία, αλλά έκλεισα και τους 2 λογαριασμούς για να μην μπω ποτέ σε ανάλογες διαδικασίες. Γενικά από ότι έχω καταλάβει καλό θα ήταν συναλλαγές να γίνονται μόνο από λογαριασμό στο όνομά σας, και όχι στοίχημα ή crypto. Αυτά τα 2 είναι οι πιο κοινές αιτίες που έκλεισαν λογαριασμοί, μαζί με καταθέσεις PayPal. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από georgerov επιμορφωτικό λινκ
Hapatingo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Στην revolut δεν κλείνουν λογαριασμούς, απλά τους μπλοκάρουν επιτρέποντας σου να κάνεις συναλλαγές με την κάρτα. Σαφώς και να κλείνεις λογαριασμούς χωρίς να αναφέρεις τον λόγο είναι τραγικό. Πάντως στέλνω μικρό ποσά απο paypal σε ν26 χωρίς πρόβλημα 10- 20 ευρώ, παλιά έστελνε εκατοστάρικα. Χτες έστειλα 200 απο monese σε ν26, αλλά εφόσον τα έστειλα απο ονομαστικό iban δεν τους πειράζει. Βέβαια εξακολουθούμε να λέμε υποθετικά πράγματα μιας και τον κύριο λόγο δεν τον γνωρίζουμε.
georgerov Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2019 στις 8:27 ΜΜ, Hapatingo είπε Στην revolut δεν κλείνουν λογαριασμούς, απλά τους μπλοκάρουν επιτρέποντας σου να κάνεις συναλλαγές με την κάρτα. Σαφώς και να κλείνεις λογαριασμούς χωρίς να αναφέρεις τον λόγο είναι τραγικό. Πάντως στέλνω μικρό ποσά απο paypal σε ν26 χωρίς πρόβλημα 10- 20 ευρώ, παλιά έστελνε εκατοστάρικα. Χτες έστειλα 200 απο monese σε ν26, αλλά εφόσον τα έστειλα απο ονομαστικό iban δεν τους πειράζει. Βέβαια εξακολουθούμε να λέμε υποθετικά πράγματα μιας και τον κύριο λόγο δεν τον γνωρίζουμε. Κατά κανόνα και στη Revolut δεν σου δίνουν πρόσβαση στα χρήματα από όσο ξέρω και διαβάζω. Δλδ μπλοκάρει και η κάρτα. Αλλά μικρή σημασία έχει το νόημα είναι αυτό που είπες. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από georgerov
spartak1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Στις 1/10/2019 στις 10:27 ΜΜ, Hapatingo είπε Στην revolut δεν κλείνουν λογαριασμούς, απλά τους μπλοκάρουν επιτρέποντας σου να κάνεις συναλλαγές με την κάρτα. Σαφώς και να κλείνεις λογαριασμούς χωρίς να αναφέρεις τον λόγο είναι τραγικό. Πάντως στέλνω μικρό ποσά απο paypal σε ν26 χωρίς πρόβλημα 10- 20 ευρώ, παλιά έστελνε εκατοστάρικα. Χτες έστειλα 200 απο monese σε ν26, αλλά εφόσον τα έστειλα απο ονομαστικό iban δεν τους πειράζει. Βέβαια εξακολουθούμε να λέμε υποθετικά πράγματα μιας και τον κύριο λόγο δεν τον γνωρίζουμε. Oταν σου μπλοκάρει η λογαριασμός στη revolut δε λειτουργεί τίποτα ούτε κάρτα ούτε τίποτα. Το έχω πάθει και δεν ισχύει αυτό που γράφεις
Hapatingo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, spartak1 said: Oταν σου μπλοκάρει η λογαριασμός στη revolut δε λειτουργεί τίποτα ούτε κάρτα ούτε τίποτα. Το έχω πάθει και δεν ισχύει αυτό που γράφεις Στο Twitter κάποιος ανέβασε screenshot απο μπλοκαρισμένο λογαριασμό και έγραφε ότι η κάρτα δουλεύει κανονικά.
asdfnikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Ειστε off topic.Αμα θέλετε Υπάρχει και το Θέμα της Revolut Για Συζήτηση της καρτας.
HateMe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάω να κάνω εγγραφή και κολλάει για ώρα στο uploading your documents. Έχω δοκιμάσει και 4g εκτός από WiFi. Κάνει όντως τόση ώρα η πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Edit: Έσβησα το app, το ξανά πέρασα και όλα καλά τώρα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από HateMe
teodoulke Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Εχει δικαιωμα η εφορια να ελεγχει τον τραπεζιko λογαριασμο στην n26?
turbat0s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, teodoulke είπε Εχει δικαιωμα η εφορια να ελεγχει τον τραπεζιko λογαριασμο στην n26? Στα πλαίσια εφαρμογής του περιουσιολογίου θα αποκτήσει δυνατότητα να ελέγχει τα πάντα. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί φαντάζομαι είναι το ευκολότερο από αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα