Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε

Απο την πρώτη μέρα είχα δώσει το ΑΦΜ. Κάνεις δεν ξέρει τι κακό έκανα και ποτέ δεν θα μάθουμε 😂

απαράδεκτο αυτό που σου κάνανε χωρίς αναλυτική αιτιολογία... μην αγχώνεσαι  υπαρχή και η revolut και η icard ....

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε

Βεβαίως!Με όλες της ελληνικές κάρτες.

Αφού μέχρι και τον προηγούμενο μήνα που το είχα ελέγξει δεν λειτουργούσε, λες να ήταν λόγω capital control??? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, V3NDETTA είπε

Αφού μέχρι και τον προηγούμενο μήνα που το είχα ελέγξει δεν λειτουργούσε, λες να ήταν λόγω capital control??? 

Τωρα πλέον λειτουργεί

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, V3NDETTA είπε

Με την κατάργηση τον CC Λειτουργεί και επίσημα κανονικά.Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό άμεσα.

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Έχω  απ'Όλα 😂 

Screenshot_20190925-161822_One UI Home.jpg

Απο ελληνικές έχω της €bank  μόνο και απο αλλοδαπές monese,n26,monzo,transferwise,revolut ,google pay & paypal.

53 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Έχω  απ'Όλα 😂 

Screenshot_20190925-161822_One UI Home.jpg

Απο ελληνικές έχω της €bank  μόνο και απο αλλοδαπές monese,n26,monzo,transferwise,revolut ,google pay & paypal.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Μα γιατι να εχει κάποιος τόσες πολλές κάρτες αφου πάνω κάτω προσφέρουν ολες τα ίδια πράγματα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _filippos_ είπε

Μα γιατι να εχει κάποιος τόσες πολλές κάρτες αφου πάνω κάτω προσφέρουν ολες τα ίδια πράγματα...

Για διευκόλυνση,έχω αφήσει 2 κάρτες στην σύζυγο για να λαμβάνει τα χρήματα που στέλνω χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω έξοδα κατάθεσης στην κάθε €bank .Αν συμβεί κάτι στην μία κάρτα να έχει την άλλη.

Στην μια απο αυτες που κρατάω μαζί μου μπαίνει ο μισθός μου,και τα μοιράζω μετα για τα δικά μου έξοδα στην αλλες δυο.Ασε που όλο προβλήματα είναι όλες τους οπότε καλό είναι να έχεις διασπορά να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Εγώ έτσι το βλέπω,μπορεί και λάθος αλλά δεν μου κοστίζει κάτι παραπάνω.Μόνο τα 4,95€ της monese για να έχω αυξημένα όρια ανάληψης.

Δημοσ.

Έχω N26 και revolut αλλά μετα απο ολα αυτά που διαβάζω για απενεργοποίηση/διαγραφή λογαριασμών και γολγοθάς στην επικοινωνία δεν τις εμπιστεύομαι για μεγαλοποσά. 

Ενα 10ρικο το πολυ, που ειναι το ελάχιστο που  μπορώ να περάσω, τη στιγμή που θελω να κάνω την αγορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...