Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Οντως σε σένα δεν το γράφει..

Φαίνεται μάλλον δεν παρέχουν τη δυνατότητα αυτή απο την αρχή σε ολους.

Πότε έκανες εγγραφή στην υπηρεσία;

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πότε έκανες εγγραφή στην υπηρεσία;

Αρχές Δεκεμβριου, και μετα απο κανα 1- 2 εβδομάδες μου εμφάνισε αυτή τη δυνατότητα.

Δημοσ.

Ερώτηση: Το ΙΒΑΝ που παρέχει η N26 είναι προσωπικό ή είναι αντίστοιχο της Revolut που λειτουργεί σε συνδυασμό με το reference μόνο για την κατάθεση χρημάτων στην κάρτα;

Δημοσ.

Ερώτηση: Το ΙΒΑΝ που παρέχει η N26 είναι προσωπικό ή είναι αντίστοιχο της Revolut που λειτουργεί σε συνδυασμό με το reference μόνο για την κατάθεση χρημάτων στην κάρτα;

Προσωπικό κανονικού λογαριασμού σε τράπεζα και με εγγύηση καταθέσεων ως 100.000€ από ό,τι λένε.

Δημοσ.

Μόνο για αυτούς θα βγάλω διαβατήριο μέχρι τον άλλο μήνα. Το σκεφτόμουν αλλά θεωρώ ότι αξίζει τελικά. Δυο ερωτήσεις: 1) ποιο είναι το ημερήσιο όριο ανάληψης και 2) υπάρχει δυνατότητα αποστολής και της maestro εκτός της mastercard;

Δημοσ.

Μόνο για αυτούς θα βγάλω διαβατήριο μέχρι τον άλλο μήνα. Το σκεφτόμουν αλλά θεωρώ ότι αξίζει τελικά. Δυο ερωτήσεις: 1) ποιο είναι το ημερήσιο όριο ανάληψης και 2) υπάρχει δυνατότητα αποστολής και της maestro εκτός της mastercard;

Δεν υπάρχει ημερήσιο. Ρυθμίζεις από την εφαρμογή το όριο. νομίζω την maestro την έχουν μόνο για Γερμανία Αυστρία.

Προσωπικά, σταμάτησα να χρησιμοποιώ ρεβολουτ. Τα εμβάσματα σε 1 ημέρα, αναλήψεις χωρίς επιβάρυνση από ατμ, και με την ασφάλεια καταθέσεων έχω στείλει 2 500άρικα και όταν αδειάσουν ξανά. Ενώ με τη ρεβολουτ που δεν την εμπιστευόμουν έβαζα 100-100 άρα και περισσότερα έξοδα.

Δημοσ.

το μέγιστο ημερήσιο όριο είναι 2.500 αλλά μπορείς να το ορίσεις μέσα από την εφαρμογή.

προς το παρών η maestro δεν υποστηρίζετε, όπως λέει και ο φίλος πάνω.

Δημοσ.

το μέγιστο ημερήσιο όριο είναι 2.500 αλλά μπορείς να το ορίσεις μέσα από την εφαρμογή.

προς το παρών η maestro δεν υποστηρίζετε, όπως λέει και ο φίλος πάνω.

Πολύ σωστά για το ημερήσιο. Δεν το είχα προσέξει. 2500 είναι. Λάθος μου.

Δημοσ.

Συνεχίζει να απαιτείται βιντεοκλήση για την ταυτοποίηση?

Με αγγλικά παραλίας τα καταφέρνει κάποιος ή θα δυσκολευτεί πολύ?

Δημοσ.

Συνεχίζει να απαιτείται βιντεοκλήση για την ταυτοποίηση?

Με αγγλικά παραλίας τα καταφέρνει κάποιος ή θα δυσκολευτεί πολύ?

για το πρώτο ναι, δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ σε τύπου αποστολή στοιχείων με email ή φωτογραφιών

για το δεύτερο επίσης ναι, είναι συγκεκριμένα βήματα που κάνεις πάνω από 3 λεπτά δεν θα σε πάρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...