Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι Αγγλία.Eχω την 26.Την έχω φορτώσει με 20£ και πάω να αγοράσω κάτι απο κατάστημα ,πρώτη χρήση της κάρτας.Βγάζει λάθος πιν στο πος,ενώ είμαι σίγουρος ότι είναι το σωστό.Το αλλάζω αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν έκανα λάθος στο πιν που καταχωρούσα.Βλέπω και το 

Keep in mind that:

If you live in France, Spain, Ireland, Greece, Finland, Estonia or the UK, you must withdraw money at an ATM first before you can use your card anywhere else.

https://support.n26.com/en-eu/getting-started/cards/how-to-set-my-card-pin

που εγώ δεν το έχω κάνει.

Λέτε για αυτό να μου έβγαζε λάθος πιν?

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ισχύει. Πρέπει πρώτα να γίνει μία chip n' pin συναλλαγή στο ATM για να τρέξει το script ενεργοποίησης και μετά εκτός απροόπτου θα πρέπει να είναι λειτουργική για e-commerce συναλλαγές.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, natoris είπε

Και αυτη άρχισε να χρεώνει 2 ευρώ 😪. Μονο η HSBC πρέπει να έχει μείνει... 

Όλες οι τράπεζες στην Ελλάδα που συμμετέχουν στο σύστημα ΔΙΑΣ είτε χρεώνουν ήδη, είτε θα χρεώσουν σε λίγο καιρό τέλος ανάληψης μετρητών (ακόμη και οι Συνεταιριστικές). Το μόνο που αλλάζει είναι το ύψος της χρέωσης, ενώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η χρέωση από την τράπεζα του καρτούχου, όταν αυτός χρησιμοποιεί ATMs άλλων τραπεζών. 

Δείτε τα σχετικά τιμολόγια στα site τους...

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ευχαριστώ ,απο Δευτέρα πλέον που θα είμαι κοντα σε ΑΤΜ.

Αρκεί ερώτηση υπολοίπου ή θέλει ανάληψη?

Θεωρητικά θέλει εγχρήματη συναλλαγή, αλλά εάν μπορείς κάνε πρώτα μία δοκιμή με ερώτηση υπολοίπου, μήπως και δουλέψει, καθώς έχει σχέση με την υλοποίηση του εκάστοτε παρόχου. Εάν η κάρτα είναι contactless μετά από ερώτηση υπολοίπου δοκίμασε να κάνεις μία συναλλαγή κάτω από €25.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manosandroid είπε

Πρέπει πρώτα να γίνει μία chip n' pin συναλλαγή στο ATM για να τρέξει το script ενεργοποίησης και μετά εκτός απροόπτου θα πρέπει να είναι λειτουργική για e-commerce συναλλαγές.

Είναι κάτι καινούργιο αυτό; Την έχω κοντά ενάμιση χρόνο και δε θυμάμαι να έκανα συναλλαγή σε ΑΤΜ για ενεργοποίηση. Είναι συνδεδεμένη στο Paypal και εννοείται λειτουργεί κανονικά.

Βέβαια, μπορεί απλά να μη θυμάμαι.

Δημοσ.

Την έβαλα και στο πος για να βάλω το πιν και έλεγε λάθος λάθος πιν.Μια δοκιμή ήταν για ανέπαφη και η επόμενη μέσα στο πος,τριτη δεν έκανα γιατί θα κλείδωνε.

If you live in France, Spain, Ireland, Greece, Finland, Estonia or the UK, you must withdraw money at an ATM first before you can use your card anywhere else.

Το απο πάνω το κάνει πολύ συγκεκριμένο πάντως.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Την έβαλα και στο πος για να βάλω το πιν και έλεγε λάθος λάθος πιν.Μια δοκιμή ήταν για ανέπαφη και η επόμενη μέσα στο πος,τριτη δεν έκανα γιατί θα κλείδωνε.

Το απο πάνω το κάνει πολύ συγκεκριμένο πάντως.

Και εγώ έτσι έκανα. Πήγα και έκανα ανάληψη πρώτα και μετά ενεργοποιήθηκε. Το λένε καθαρά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που την εκανα  πριν 3-4 μερες δεν μου ζητηθηκε καποια αναλυψη(δεν ηξερα καν πως την αναγνωριζουν τα μηχανηματα atm εδω να πω την αληθεια)

Την ιδια μερα που φανηκαν τα πρωτα χρηματα του εμβασματος τεσταρα σε ενα περιπτερο ανεπαφη πληρωμη και δουλεψε κανονικοτατα.Σημερα την ξαναχρησημοποιησα και παλι ολα καλα

Μηπως δεν αλλαξατε το πιν πριν την πρωτη συναλλαγη και για αυτο να σας το ζηταει ;

Επεξ/σία από Chocobo
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chocobo είπε

Εγω που την εκανα  πριν 3-4 μερες δεν μου ζητηθηκε καποια αναλυψη(δεν ηξερα καν πως την αναγνωριζουν τα μηχανηματα atm εδω να πω την αληθεια)

Την ιδια μερα που φανηκαν τα πρωτα χρηματα του εμβασματος τεσταρα σε ενα περιπτερο ανεπαφη πληρωμη και δουλεψε κανονικοτατα.Σημερα την ξαναχρησημοποιησα και παλι ολα καλα

Την αναγνωρίζουν όπως αναγνωρίζουν και την δικιά σου ελληνική στο εξωτερικό.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Μηπως δεν αλλαξατε το πιν πριν την πρωτη συναλλαγη και για αυτο να σας το ζηταει ;

To pin το καταχωρείς απο την εφαρμογή.Δεν σου έρχεται κάτι.Παραλαμβάνεις την κάρτα,καταχωρείς τον δεκαψήφιο αριθμό που έχει η κάρτα και περνάς το πιν που θες.

Δημοσ.
Στις 30/8/2019 στις 2:11 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Είμαι Αγγλία.Eχω την 26.Την έχω φορτώσει με 20£ και πάω να αγοράσω κάτι απο κατάστημα ,πρώτη χρήση της κάρτας.Βγάζει λάθος πιν στο πος,ενώ είμαι σίγουρος ότι είναι το σωστό.Το αλλάζω αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν έκανα λάθος στο πιν που καταχωρούσα.Βλέπω και το 

Keep in mind that:

που εγώ δεν το έχω κάνει.

Λέτε για αυτό να μου έβγαζε λάθος πιν?

Τελικά σήμερα έκανα ανάληψη απο ΑΤΜ και μετά αμέσως αγορά με ανέπαφη συναλλαγή και όλα καλά.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...