Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chocobo είπε

Καλησπερα.Ποιος ειναι ο ποιο οικονομικος τροπος να φορτωσεις την καρτα ; απο μεταφορα Εθνικη θεκει 7 ευρω.

Μεταφορά από εθνική προς n26 με τραπεζικό έμβασμα μέσο του ebanking είναι μόλις ένα ευρώ μέχρι τα πρώτα 1000 €.... Τα 7 € ποιος σου τα χρεώνει??? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Μεταφορά από εθνική προς n26 με τραπεζικό έμβασμα μέσο του ebanking είναι μόλις ένα ευρώ μέχρι τα πρώτα 1000 €.... Τα 7 € ποιος σου τα χρεώνει??? 

Απο το app της Εθνικης οταν παω transfer -> international bank. Κατι κανω λαθος προφανος.Το εμβασμα απο το app πως το στελνω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Απο το app της Εθνικης οταν παω transfer -> international bank. Κατι κανω λαθος προφανος.Το εμβασμα απο το app πως το στελνω.

Φυσικά κάνεις λάθος, επέλεξε την επιλογή έξοδα σε βάρος από κοινού (SHAR/SHA) Η γερμανική τράπεζα δεν θα σε χρεώσει κάτι... 

Screenshot_20190827-080045_NBG_Mobile_Banking.png

Screenshot_20190827-080626_NBG_Mobile_Banking.png

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Φυσικά κάνεις λάθος, επέλεξε την επιλογή έξοδα σε βάρος από κοινού (SHAR/SHA) Η γερμανική τράπεζα δεν θα σε χρεώσει κάτι... 

Screenshot_20190827-080045_NBG_Mobile_Banking.png

Screenshot_20190827-080626_NBG_Mobile_Banking.png

Ωραιος ευχαριστω πολυ.Εχεις ιδεα και τι ειναι αυτο ; δεν με αφηνει να βαλω ποσο.

DC13DEE0-B1E9-424F-A726-2BE5498742D6.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Ωραιος ευχαριστω πολυ.Εχεις ιδεα και τι ειναι αυτο ; δεν με αφηνει να βαλω ποσο.

DC13DEE0-B1E9-424F-A726-2BE5498742D6.png

Έχουμε ακόμα capital control, οπότε έχουμε και κάποια όρια, πόσα λεφτά πήγες να στείλεις??? 

Screenshot_20190827-081845_NBG_Mobile_Banking.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Έχουμε ακόμα capital control, οπότε έχουμε και κάποια όρια, πόσα λεφτά πήγες να στείλεις??? 

Screenshot_20190827-081845_NBG_Mobile_Banking.png

20 ευρω.. 🤣 απλα εχω βαλει το apple pay με αυτη τη καρτα και ηθελα να κανω ενα τεστ.Τι φαση 0.26 cents μπορω να στειλω μονο;

Τα ιδια ποσα εχω και εγω οπως το print screen σου.

Επεξ/σία από Chocobo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chocobo είπε

20 ευρω.. 🤣 απλα εχω βαλει το apple pay με αυτη τη καρτα και ηθελα να κανω ενα τεστ.Τι φαση 0.26 cents μπορω να στειλω μονο;

Περίεργο, ίσως κάποιος άλλος θα μπορούσε να σου απαντήσει, εάν όχι ρώτα  κάποιον υπάλληλο μέσα στην τράπεζα. 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Τα ιδια ποσα εχω και εγω οπως το print screen σου.

Μην προσπαθείς να μεταφέρεις χρήματα από την εφαρμογη. Δε θα τα καταφέρεις. Μετεφερε απο pc/browser και θα φύγουν(αφού επιλέξεις με χρήση διμηνιαίου ορίου 4000)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, natoris είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Υπάρχει κάποια τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια ανάληψης από ATM ?

H Αττικής προς το παρόν ίσως και άλλες μικρότερες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spartak1 είπε

H Αττικής προς το παρόν ίσως και άλλες μικρότερες

Και αυτη άρχισε να χρεώνει 2 ευρώ 😪. Μονο η HSBC πρέπει να έχει μείνει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...