asdfnikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Προς ενημέρωση όλων, Ο εκτιμώμενος χρόνος απάντησης από το Support σε e-mail αυτή την στιγμή είναι 22 Μέρες... Εικόνα από το Live Chat.
Chocobo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Καλησπερα.Ποιος ειναι ο ποιο οικονομικος τροπος να φορτωσεις την καρτα ; απο μεταφορα Εθνικη θεκει 7 ευρω.
V3NDETTA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Καλησπερα.Ποιος ειναι ο ποιο οικονομικος τροπος να φορτωσεις την καρτα ; απο μεταφορα Εθνικη θεκει 7 ευρω. Μεταφορά από εθνική προς n26 με τραπεζικό έμβασμα μέσο του ebanking είναι μόλις ένα ευρώ μέχρι τα πρώτα 1000 €.... Τα 7 € ποιος σου τα χρεώνει???
Chocobo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, V3NDETTA είπε Μεταφορά από εθνική προς n26 με τραπεζικό έμβασμα μέσο του ebanking είναι μόλις ένα ευρώ μέχρι τα πρώτα 1000 €.... Τα 7 € ποιος σου τα χρεώνει??? Απο το app της Εθνικης οταν παω transfer -> international bank. Κατι κανω λαθος προφανος.Το εμβασμα απο το app πως το στελνω.
V3NDETTA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Chocobo είπε Απο το app της Εθνικης οταν παω transfer -> international bank. Κατι κανω λαθος προφανος.Το εμβασμα απο το app πως το στελνω. Φυσικά κάνεις λάθος, επέλεξε την επιλογή έξοδα σε βάρος από κοινού (SHAR/SHA) Η γερμανική τράπεζα δεν θα σε χρεώσει κάτι... 1
Chocobo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Φυσικά κάνεις λάθος, επέλεξε την επιλογή έξοδα σε βάρος από κοινού (SHAR/SHA) Η γερμανική τράπεζα δεν θα σε χρεώσει κάτι... Ωραιος ευχαριστω πολυ.Εχεις ιδεα και τι ειναι αυτο ; δεν με αφηνει να βαλω ποσο.
V3NDETTA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Chocobo είπε Ωραιος ευχαριστω πολυ.Εχεις ιδεα και τι ειναι αυτο ; δεν με αφηνει να βαλω ποσο. Έχουμε ακόμα capital control, οπότε έχουμε και κάποια όρια, πόσα λεφτά πήγες να στείλεις???
Chocobo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Έχουμε ακόμα capital control, οπότε έχουμε και κάποια όρια, πόσα λεφτά πήγες να στείλεις??? 20 ευρω.. 🤣 απλα εχω βαλει το apple pay με αυτη τη καρτα και ηθελα να κανω ενα τεστ.Τι φαση 0.26 cents μπορω να στειλω μονο; Τα ιδια ποσα εχω και εγω οπως το print screen σου. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Chocobo
V3NDETTA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Chocobo είπε 20 ευρω.. 🤣 απλα εχω βαλει το apple pay με αυτη τη καρτα και ηθελα να κανω ενα τεστ.Τι φαση 0.26 cents μπορω να στειλω μονο; Περίεργο, ίσως κάποιος άλλος θα μπορούσε να σου απαντήσει, εάν όχι ρώτα κάποιον υπάλληλο μέσα στην τράπεζα. 1
spartak1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, Chocobo είπε 20 ευρω.. 🤣 απλα εχω βαλει το apple pay με αυτη τη καρτα και ηθελα να κανω ενα τεστ.Τι φαση 0.26 cents μπορω να στειλω μονο; Τα ιδια ποσα εχω και εγω οπως το print screen σου. Μην προσπαθείς να μεταφέρεις χρήματα από την εφαρμογη. Δε θα τα καταφέρεις. Μετεφερε απο pc/browser και θα φύγουν(αφού επιλέξεις με χρήση διμηνιαίου ορίου 4000) 1
Chocobo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ παιδια. Απο browser εκανα δουλεια Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Chocobo
atrias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 αν το πρόβλημα οφείλεται στα capital control δοκίμασε ξανά από βδομάδα που θα έχουν καταργηθεί πλήρως
natoris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάποια τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια ανάληψης από ATM ?
spartak1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, natoris είπε Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάποια τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια ανάληψης από ATM ? H Αττικής προς το παρόν ίσως και άλλες μικρότερες
natoris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, spartak1 είπε H Αττικής προς το παρόν ίσως και άλλες μικρότερες Και αυτη άρχισε να χρεώνει 2 ευρώ 😪. Μονο η HSBC πρέπει να έχει μείνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα