mathewgx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Το taxid που ζητάει είναι το ΑΦΜ; Το έχετε δηλώσει;
Hapatingo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Προφανώς ο φίλος αναφέρεται στην N26 Αγγλίας. Διαφορετική εφαρμογή, διαφορετικά πακέτα.
djuan1988 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Γιατί έχει διαφορετική εφαρμογή; Δε βλέπω κάτι τέτοιο.
Hapatingo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Η εφαρμογή είναι κοινή σε όλα τα app store, αλλά επειδή μπαίνουν σε αγγλικό λογαριασμό ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται διάφορα πακέτα και υπηρεσίες, διαφορετικά απο αυτά της ΕΕ. 1
bill_viper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Η εφαρμογή της πάντως είναι υποδειγματική, γρήγορο fingerpring, notifications που έρχονται σε κλάσμα δευτερολέπτου όταν γίνεται transaction, cleaned & polished ui, εύκολη διαδικασία pairing, τι άλλο να ζητήσει κανείς; 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Κι επίσης πολύ βολικό το οτι σε συναλλαγες που θελουν εξτρα βήμα, αντί να πρέπει να θυμάσαι άλλον ένα κωδικό όπως στις δικές μας, απλά επιβεβαιώνεις τη συναλλαγή μέσα απο το app 1
BMXakias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Στις 2/8/2019 στις 7:41 ΜΜ, asdfnikos είπε Καλησπερα σε ολους! Έλαβα εχθες ένα e-mail απο την N26 που με ενημερώνει οτι θα κλείσουν τον λογαριασμό μου μετά απο 15 μέρες λόγο μιας "σοβαρής παραβίασης τον όρων και προϋποθέσεων του λογαριασμού μου" σύμφωνα με τον κανονισμό που έχουν § 19 (3) of the General Business Conditions . Η μόνες περίεργες κινήσεις που έκανα (Μάλλον) ήταν που έλαβα 5 εμβάσματα από το προσωπικό μου Paypal μέσω withdrawal και αυτά τα χρήματα δεν προέρχονται απο αγοραπωλησιες αντικείμενων κ.α. και μια μεταφορά απο το προσωπικό μου λογαριασμό Revolut στην N26.Συνολικό ποσό όλων τον μεταφορών κάτω από 50 ευρώ.Τους απάντησα στο e-mail να μάθω τι πήγε στραβά.Με απάντησαν σήμερα ότι δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σε μεμονωμένα περιστατικά. Προσέχετε αυτά τα κόλπα με Paypal transfers από account πίσω και ξανά στο account και μετα ανάληψη.Θα προσπαθήσω να σώσω το account αλλά μάλλον μάταια... Φίλος μου έπαθε το ίδιο πραμα, βέβαια μεσα σε ενα μηνα εκανε μεγάλες κινήσεις αλλα δε μας είπαν το λογο. Σε άλλον ένας κλείσανε τις αναλήψεις, η κάρτα λειτουργει κανονικα για αγορες αλλα στα ΑΤΜ ρευστο δε βγάζει, κι αυτός ειχε κανει μεγάλα ποσα. Οτι θέλουν κάνουν, απ οτι κατάλαβα αν κανεις αγορες με τις κάρτες τους, τους συμφαιρει και σε αφήνουν. Τα μεγάλα ποσα και οι αναλήψεις τους βάζουν μεσα και σε κλείνουν οποτε θέλουν αυτοί!
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα! Θέλω να βγάλω κάμποσα λεφτά από τον λογαριασμό της Alpha bank και να τα βάλω σε μία Revolut ή N26. Η N26 είναι τράπεζα και δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό μέχχρι στιγμής, ενώ για Revolut έχω διαβάσει άτομα που έφαγαν ban χωρίς λόγο(κάποιος θα υπήρχε αλλά δεν ψήνομαι να ρισκάρω). Είναι ασφαλής η N26; Δεν πρόκειται για πολλά λεφτά αλλά ούτε και αμελητέο ποσό. Επίσης σκέφτομαι να την χρησιμοποιήσω αντί Revolut, σε ταξίδι μου στο Βελιγράδι τον Οκτώβριο.
asdfnikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε Καλησπέρα! Θέλω να βγάλω κάμποσα λεφτά από τον λογαριασμό της Alpha bank και να τα βάλω σε μία Revolut ή N26. Η N26 είναι τράπεζα και δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό μέχχρι στιγμής, ενώ για Revolut έχω διαβάσει άτομα που έφαγαν ban χωρίς λόγο(κάποιος θα υπήρχε αλλά δεν ψήνομαι να ρισκάρω). Είναι ασφαλής η N26; Δεν πρόκειται για πολλά λεφτά αλλά ούτε και αμελητέο ποσό. Επίσης σκέφτομαι να την χρησιμοποιήσω αντί Revolut, σε ταξίδι μου στο Βελιγράδι τον Οκτώβριο. Δες την Ιστορια Μου 2 σελίδες Πίσω 😛
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Δες την Ιστορια Μου 2 σελίδες Πίσω 😛 Την διάβασα, δεν χρησιμοποιώ τίποτα τέτοιο, καθαρά storage θα είναι σε ένα πιο ευέλικτο σύστημα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Καλησπέρα! Θέλω να βγάλω κάμποσα λεφτά από τον λογαριασμό της Alpha bank και να τα βάλω σε μία Revolut ή N26. Η N26 είναι τράπεζα και δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό μέχχρι στιγμής, ενώ για Revolut έχω διαβάσει άτομα που έφαγαν ban χωρίς λόγο(κάποιος θα υπήρχε αλλά δεν ψήνομαι να ρισκάρω). Είναι ασφαλής η N26; Δεν πρόκειται για πολλά λεφτά αλλά ούτε και αμελητέο ποσό. Επίσης σκέφτομαι να την χρησιμοποιήσω αντί Revolut, σε ταξίδι μου στο Βελιγράδι τον Οκτώβριο. Ναι ειναι ασφαλης. Οσο ασφαλης ειναι μια ακόμα γερμανική τράπεζα. Προχώρα άφοβα...
user2163 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Καλησπέρα! Θέλω να βγάλω κάμποσα λεφτά από τον λογαριασμό της Alpha bank και να τα βάλω σε μία Revolut ή N26. Η N26 είναι τράπεζα και δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό μέχχρι στιγμής, ενώ για Revolut έχω διαβάσει άτομα που έφαγαν ban χωρίς λόγο(κάποιος θα υπήρχε αλλά δεν ψήνομαι να ρισκάρω). Είναι ασφαλής η N26; Δεν πρόκειται για πολλά λεφτά αλλά ούτε και αμελητέο ποσό. Επίσης σκέφτομαι να την χρησιμοποιήσω αντί Revolut, σε ταξίδι μου στο Βελιγράδι τον Οκτώβριο. Μια κανονική τράπεζα είναι,ναι είναι ασφαλής.
dimitrisOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Καλησπερα για να κανω καθεση χρημάτων πως γινεται? Μπορω να παω σε καποια τραπεζα και να δωσω το iban ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα