loyros13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Hapatingo είπε Καλά αυτό το κάνουμε και με paypal, το θέμα ήταν να γίνονταν επιτόπου όπως το top up. Δηλαδή βγάζεις μια dipocket, κάνεις top up την κάρτα της paysend και μετά top up την revolut με την virtual της paysend, όλα δωρεάν και στιγμιαία. Δεν γίνεται με το PayPal το ίδιο πράγμα. Η Dipocket μπαίνει Google Pay, οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο για φόρτιση Revolut, μια αθλιότητα είναι η Paysend. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από loyros13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 2 hours ago, loyros13 said: Δεν γίνεται με το PayPal το ίδιο πράγμα. Η Dipocket μπαίνει Google Pay, οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο για φόρτιση Revolut, μια αθλιότητα είναι η Paysend. Πρώτα πρώτα δεν έχουν όλοι Android και δεύτερων έγω μέχρι πρότινος το έκανα μέσω PayPal. Η PaySend μια χώρα με εξυπηρετεί όπως και η deVere. Μάλιστα όπου δεν περνούν όλες οι άλλες σε απαγορευμένες συναλλαγές αυτές οι 2 περνούν παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Πρώτα πρώτα δεν έχουν όλοι Android και δεύτερων έγω μέχρι πρότινος το έκανα μέσω PayPal. Η PaySend μια χώρα με εξυπηρετεί όπως και η deVere. Μάλιστα όπου δεν περνούν όλες οι άλλες σε απαγορευμένες συναλλαγές αυτές οι 2 περνούν παντού. Δεν χρειάζεται Android για να έχεις Google Pay...για πες πως έστελνες με χρέωση κάρτας σε οποιοδήποτε λογαριασμό από το PayPal χωρίς προμήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Just now, loyros13 said: Δεν χρειάζεται Android για να έχεις Google Pay...για πες πως έστελνες με χρέωση κάρτας σε οποιοδήποτε λογαριασμό από το PayPal χωρίς προμήθεια; Είχε αναφερθεί παλαιότερα. Με δεύτερο λογαριασμό PayPal, από τον έναν στέλνεις στον άλλο με χρέωση της ελληνικής κάρτας και μετά έμβασμα από PayPal σε Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Είχε αναφερθεί παλαιότερα. Με δεύτερο λογαριασμό PayPal, από τον έναν στέλνεις στον άλλο με χρέωση της ελληνικής κάρτας και μετά έμβασμα από PayPal σε Revolut. Ακριβώς το ίδιο φίλε μου... μάλλον σου αρέσουν να πηγαίνεις από τον δύσκολο τρόπο, καλό θα ήταν όμως να μην μπερδεύεις τους υπόλοιπους, οπότε κράτα τις σπαζοκεφαλιες για σένα και μην κρίνεις τις απλές λύσεις που προτείνονται για κάποιον που θέλει να κάνει απλά και ανεξοδα τη δουλειά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 23 minutes ago, loyros13 said: Ακριβώς το ίδιο φίλε μου... μάλλον σου αρέσουν να πηγαίνεις από τον δύσκολο τρόπο, καλό θα ήταν όμως να μην μπερδεύεις τους υπόλοιπους, οπότε κράτα τις σπαζοκεφαλιες για σένα και μην κρίνεις τις απλές λύσεις που προτείνονται για κάποιον που θέλει να κάνει απλά και ανεξοδα τη δουλειά του. Παρεξηγιέσαι και θίγεσαι χωρίς λόγο. Όταν βγήκε το workaround του PayPal δεν υπήρχε τίποτα άλλο για την αποφυγή των cc. Αυτό που πρότεινες είναι καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 50% έκπτωση στις μεταφορές lime με χρήση N26 κάρτας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Καλησπερα σε ολους! Έλαβα εχθες ένα e-mail απο την N26 που με ενημερώνει οτι θα κλείσουν τον λογαριασμό μου μετά απο 15 μέρες λόγο μιας "σοβαρής παραβίασης τον όρων και προϋποθέσεων του λογαριασμού μου" σύμφωνα με τον κανονισμό που έχουν § 19 (3) of the General Business Conditions . Η μόνες περίεργες κινήσεις που έκανα (Μάλλον) ήταν που έλαβα 5 εμβάσματα από το προσωπικό μου Paypal μέσω withdrawal και αυτά τα χρήματα δεν προέρχονται απο αγοραπωλησιες αντικείμενων κ.α. και μια μεταφορά απο το προσωπικό μου λογαριασμό Revolut στην N26.Συνολικό ποσό όλων τον μεταφορών κάτω από 50 ευρώ.Τους απάντησα στο e-mail να μάθω τι πήγε στραβά.Με απάντησαν σήμερα ότι δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σε μεμονωμένα περιστατικά. Προσέχετε αυτά τα κόλπα με Paypal transfers από account πίσω και ξανά στο account και μετα ανάληψη.Θα προσπαθήσω να σώσω το account αλλά μάλλον μάταια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 51 minutes ago, asdfnikos said: Καλησπερα σε ολους! Έλαβα εχθες ένα e-mail απο την N26 που με ενημερώνει οτι θα κλείσουν τον λογαριασμό μου μετά απο 15 μέρες λόγο μιας "σοβαρής παραβίασης τον όρων και προϋποθέσεων του λογαριασμού μου" σύμφωνα με τον κανονισμό που έχουν § 19 (3) of the General Business Conditions . Η μόνες περίεργες κινήσεις που έκανα (Μάλλον) ήταν που έλαβα 5 εμβάσματα από το προσωπικό μου Paypal μέσω withdrawal και αυτά τα χρήματα δεν προέρχονται απο αγοραπωλησιες αντικείμενων κ.α. και μια μεταφορά απο το προσωπικό μου λογαριασμό Revolut στην N26.Συνολικό ποσό όλων τον μεταφορών κάτω από 50 ευρώ.Τους απάντησα στο e-mail να μάθω τι πήγε στραβά.Με απάντησαν σήμερα ότι δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σε μεμονωμένα περιστατικά. Προσέχετε αυτά τα κόλπα με Paypal transfers από account πίσω και ξανά στο account και μετα ανάληψη.Θα προσπαθήσω να σώσω το account αλλά μάλλον μάταια... Μήπως έχεις κάνει καμία συναλλαγή με την κάρτα σε κρυπτονομίσματα ή κάπου αλλού? Σχεδόν κάθε μήνα έβαζα χρήματα απο paypal σε Ν26 μέχρι και τον Απρίλιο ποσά απο 88 ευρώ μέχρι 150 την φορά. Και σε άλλη υπηρεσία το ίδιο έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι που έκανα μια συναλλαγή στο wirex 20 ευρών και τώρα μου ζητάνε source of funds. Στην παράγραφο του κανονισμού που παρέθεσες, λέει οτι τερματίζουν τον λογαριασμο εάν έβαλες εσφαλμένα στοιχεία ή παρήλθε ο χρόνος για να συμπληρώσεις κάτι. Μήπως δεν έβαλες το αφμ που ζητούσε ή μήπως δήλωσες ψεύτικη διεύθυνση και δεν την άλλαξες? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Σκέφτομαι να φορτίσω την Ν26 για χρήση σε ταξίδι μου στην Αγγλία σε συνδυασμό με την Revolut. Συμφέρει γενικά η χρήση της σε χώρα με διαφορετικό από το € νόμισμα ή να ασχοληθώ αποκλειστικά με την Revolut; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Hapatingo είπε 50% έκπτωση στις μεταφορές lime με χρήση N26 κάρτας. Λογικα δεν εχουμε καποια χρεωση με πληρωμη με n26 στα rides, ε? Επισης, επειδη εχω καιρο να ασχοληθω, η n26 ακομα θελει διαβατηριο για να δημιουργησω λογαριασμο κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Hapatingo είπε Μήπως έχεις κάνει καμία συναλλαγή με την κάρτα σε κρυπτονομίσματα ή κάπου αλλού? Σχεδόν κάθε μήνα έβαζα χρήματα απο paypal σε Ν26 μέχρι και τον Απρίλιο ποσά απο 88 ευρώ μέχρι 150 την φορά. Και σε άλλη υπηρεσία το ίδιο έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι που έκανα μια συναλλαγή στο wirex 20 ευρών και τώρα μου ζητάνε source of funds. Στην παράγραφο του κανονισμού που παρέθεσες, λέει οτι τερματίζουν τον λογαριασμο εάν έβαλες εσφαλμένα στοιχεία ή παρήλθε ο χρόνος για να συμπληρώσεις κάτι. Μήπως δεν έβαλες το αφμ που ζητούσε ή μήπως δήλωσες ψεύτικη διεύθυνση και δεν την άλλαξες? Καμια σχεση.ΑΦΜ εβαλα απο την πρωτη μερα.Διεύθυνση σωστη απο την πρωτη μερα και Δεν Την αλλαξα ποτε και ποτε δεν εκανα συνναλαγες με κρυπτονομισματα.Απλες συνναλαγες με Την καρτα μεταφορες απο το PayPal και top-up στην Revolut μεσω της καρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Έτσι όπως το πάνε οι fintech μέχρι το 2030 θα έχουν μπλοκάρει/αποκλείσει το 80% των εν δυνάμει πελατών τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacmansion Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, grinder_ είπε Έτσι όπως το πάνε οι fintech μέχρι το 2030 θα έχουν μπλοκάρει/αποκλείσει το 80% των εν δυνάμει πελατών τους. Ναι ρε σι, να θες να κάνεις μεγάλες συναλλαγές και να φοβάσαι μην σου παγώσουν τον λογαριασμό. Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω n26+ rev για επιχειρ. συναλλαγές, και το ψιλο φοβαμαι με αυτά που ακούω και με το ανύπαρκτο support τους. Τι ψιλό δηλαδή.... Δεν λέω καλή είναι για προσωπικές συναλλαγές και αγορές προϊόντων και συναλλάγματος. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από maniacmansion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ψιλόχάλια η εφαρμογή στο κινητό ,δεν καταλαβαίνει το αποτύπωμα,αργεί να φορτώσει και κόλλαγε στην ενεργοποίηση της κάρτας. Ποιά έκδοση android/ios έχεις? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα