moure Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Σε πόσες μέρες σας ήρθε η κάρτα? Μια MasterCard σας έστειλαν η έστειλαν και maestro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Σε πόσες μέρες σας ήρθε η κάρτα? Μια MasterCard σας έστειλαν η έστειλαν και maestro? Σε εμένα σήμερα ήρθε.την 10η εργάσιμη σε επαρχία. MasterCard. Πολύ ψαρωτική που είναι διάφανη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα Μαλλον κατι λαθος εγινε γιατι δε μου ειχε στειλει εμαιλ επιβεβαιωσης η πειρεως για το εμβασμα και δεν ειχε αφαιρεθει το ποσο απο το λογαριασμο μου εξ αρχης Πραγματα που εγιναν εχτες το βραδυ με καινουριο εμβασμα Ο λογος ηταν οτι δεν ειχε παρει το bic ενω τοχα συμπληρωσει (πηγε να μου το κανει παλι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harryvoi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα , μπορείς να κάνεις λογαριασμό και με τάμπλετ που λειτουργεί android4.4 ή μόνο με smartphone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τσέκαρε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon00 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα φανηκαν σημερα Δευτερη εργασιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να βάλουμε όριο στις online αγορές; υπάρχει επιλογή μόνο για αναλήψεις και αγορές σε φυσικά καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 τους πηρα τηλεφωνο σημερα και θελουν διαβατηριο ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 τους πηρα τηλεφωνο σημερα και θελουν διαβατηριο ελεος Και καλά κάνουν με τις τρύπιες ταυτότητες που έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, πριν μερικές ημέρες άρχισε να το 'παρέχει'. Δεν το βρηκα πουθενα , που ειναι ? Δεν εχουν προγραμμα affiliate - refferal ? αν εχει καποιος λινκ ας το στειλει ( ειτε απο number26 ειτε απο τα αλλα ) ,εχω δυνατοτητα να στειλω πολλους users - πελατες Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το βρηκα πουθενα , που ειναι ? Δεν εχουν προγραμμα affiliate - refferal ? αν εχει καποιος λινκ ας το στειλει ( ειτε απο number26 ειτε απο τα αλλα ) ,εχω δυνατοτητα να στειλω πολλους users - πελατες Thanks Πρεπει να έχεις ανοίξει ήδη λογαριασμό στο number26, οπότε μέσα απο το μενού του λογαριασμού σου έχει επιλογή για να προσκαλέσεις φίλους (invite friends). Δεν υπάρχει δλδ κάποιο συγκεκριμένο referral link, απλά στέλνεις invitation ξεχωριστά στο email καθε 'φίλου' (το ιδιο email θα πρεπει να χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια για την εγγραφη στο number26). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Πρεπει να έχεις ανοίξει ήδη λογαριασμό στο number26, οπότε μέσα απο το μενού του λογαριασμού σου έχει επιλογή για να προσκαλέσεις φίλους (invite friends). Δεν υπάρχει δλδ κάποιο συγκεκριμένο referral link, απλά στέλνεις invitation ξεχωριστά στο email καθε 'φίλου' (το ιδιο email θα πρεπει να χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια για την εγγραφη στο number26). το ειδα το invitation , δεν λεει ομως πουθενα για 10 ευρω .. ή θελω γυαλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 το ειδα το invitation , δεν λεει ομως πουθενα για 10 ευρω .. ή θελω γυαλια? Γυαλιά επειγόντως Σε εμένα οταν μπαίνω π.χ απο την εφαρμογή του κινητού στην καρτέλα invite your friends μου γράφει καθαρά 'Earn an extra 10 euro for every friend you invite'. Υποθέτω για όλους το ίδιο είναι, εκτος και αν σε νέους χρήστες δεν δίνουν αμέσως αυτή τη δυνατότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 .. http://prntscr.com/a2sc9g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 .. http://prntscr.com/a2sc9g 'Οντως σε σένα δεν το γράφει.. Φαίνεται μάλλον δεν παρέχουν τη δυνατότητα αυτή απο την αρχή σε ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα