Hapatingo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Παιδιά σε μεγάλα ποσά, χρησιμοποιείτε την κάρτα της υπηρεσίας κρύπτο. Και αν δεν δίνει κάρτα, βρείτε άλλη. Δεν χρειάζεται να στέλνετε πίσω τα κέρδη, εφόσον παρέχεται χρεωστική κάρτα τα ξοδεύεται απο εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Πάντως σε Εληνική τράπεζα αποκλειεται να σου μπλοκάρουν το λογαριασμό για τέτοιους λόγους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Ειναι σημαντικο να γνωριζουμε αν φταιει το balance μεταξυ εισερχομενων/εξερχομενων στα συγκεκριμενα υποπτα sites. Αν ισχυει η υποθεση, μπορεις να περιορισεις την εκταμιευση μονο σε οσα εδιωξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Πάντως σε Εληνική τράπεζα αποκλειεται να σου μπλοκάρουν το λογαριασμό για τέτοιους λόγους Ακολουθεί ιστορία... Μεγαλη ελληνικη τράπεζα (1 απο της 4 συστηματικές) με καλεσε πέρυσι το καλοκαίρι ενα ωραίο πρωινό(8:00 το πρωί) να με ρωτήσει ποιος με εστειλε εμβασμα απο την Αγγλια(Ειχα κανει μεταφορα απο δικό μου Revolut λογαριασμό το αστρονομικό ποσό των 3 Ευρω) και άρχισε να με κάνει ανάκριση και για της προηγουμένες συναλλαγές μου που ειχα κανει στην Αθηνα(Καταθεσεις και αναληψεις κάτω απο 100 ευρώ).Μετα αφου της εξήγησα ότι ειναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι(Δεν γνωριζε καν τι πραγμα ηταν αυτο) και είναι στο όνομα μου και το εμβασμα εχει αποστολεα το όνομα μου και τους ειπα και 2-3 κουβέντες το μεσημέρι της ιδιας μερας μου τα πιστωσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Ακολουθεί ιστορία... Μεγαλη ελληνικη τράπεζα (1 απο της 4 συστηματικές) με καλεσε πέρυσι το καλοκαίρι ενα ωραίο πρωινό(8:00 το πρωί) να με ρωτήσει ποιος με εστειλε εμβασμα απο την Αγγλια(Ειχα κανει μεταφορα απο δικό μου Revolut λογαριασμό το αστρονομικό ποσό των 3 Ευρω) και άρχισε να με κάνει ανάκριση και για της προηγουμένες συναλλαγές μου που ειχα κανει στην Αθηνα(Καταθεσεις και αναληψεις κάτω απο 100 ευρώ).Μετα αφου της εξήγησα ότι ειναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι(Δεν γνωριζε καν τι πραγμα ηταν αυτο) και είναι στο όνομα μου και το εμβασμα εχει αποστολεα το όνομα μου και τους ειπα και 2-3 κουβέντες το μεσημέρι της ιδιας μερας μου τα πιστωσαν. Για τέτοια υπέρογκα ποσά σε πήραν τηλ;; Τότε δεν γνώριζαν τη Revolut, τώρα την έμαθαν καλά και την τρέμουν. και αυτό με τις αναλήψεις και καταθέσεις στην Ελλάδα και ειδικά για μικροποσά τι ζόρι τραβάνε? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από vagstef Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Ακολουθεί ιστορία... Μεγαλη ελληνικη τράπεζα (1 απο της 4 συστηματικές) με καλεσε πέρυσι το καλοκαίρι ενα ωραίο πρωινό(8:00 το πρωί) να με ρωτήσει ποιος με εστειλε εμβασμα απο την Αγγλια(Ειχα κανει μεταφορα απο δικό μου Revolut λογαριασμό το αστρονομικό ποσό των 3 Ευρω) και άρχισε να με κάνει ανάκριση και για της προηγουμένες συναλλαγές μου που ειχα κανει στην Αθηνα(Καταθεσεις και αναληψεις κάτω απο 100 ευρώ).Μετα αφου της εξήγησα ότι ειναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι(Δεν γνωριζε καν τι πραγμα ηταν αυτο) και είναι στο όνομα μου και το εμβασμα εχει αποστολεα το όνομα μου και τους ειπα και 2-3 κουβέντες το μεσημέρι της ιδιας μερας μου τα πιστωσαν. 17 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Μεγαλη ελληνικη τράπεζα (1 απο της 4 συστηματικές) με καλεσε πέρυσι το καλοκαίρι ενα ωραίο πρωινό(8:00 το πρωί) να με ρωτήσει ποιος με εστειλε εμβασμα απο την Αγγλια(Ειχα κανει μεταφορα απο δικό μου Revolut λογαριασμό το αστρονομικό ποσό των 3 Ευρω) και άρχισε να με κάνει ανάκριση και για της προηγουμένες συναλλαγές μου που ειχα κανει στην Αθηνα(Καταθεσεις και αναληψεις κάτω απο 100 ευρώ).Μετα αφου της εξήγησα ότι ειναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι(Δεν γνωριζε καν τι πραγμα ηταν αυτο) και είναι στο όνομ Το λογαριασμό πάντως δε σου τον μπλόκαραν. Επίσης σε μια μέρα λύθηκε το θέμα. Αντε βγάλε άκρη με N26, revolut αν σου τύχει καμιά αντίστοιχη στραβή. Ολος ο λογαριασμός μπλοκάρεται για άγνωστο διάστημα και αναμένεις. Τεράστια διαφορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Εγώ γράψει ξανά ότι με πήραν από την Πειραιώς για μεταφορά 12€ σε φίλο, επειδή είχε αιτιολογία burger. Βέβαια το θέμα λύθηκε σε 1 λεπτό. Το κακό με τις fintech είναι ότι δεν απαντούν, πρακτικά δεν έχεις support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Το λογαριασμό πάντως δε σου τον μπλόκαραν. Επίσης σε μια μέρα λύθηκε το θέμα. Αντε βγάλε άκρη με N26, revolut αν σου τύχει καμιά αντίστοιχη στραβή. Ολος ο λογαριασμός μπλοκάρεται για άγνωστο διάστημα και αναμένεις. Τεράστια διαφορά. Άμα δεν είχαν πειστεί από τα λεγόμενα μου θα έκαναν παρακράτηση του εμβασματος και θα το έστελναν πίσω στον αποστολέα.Και στην περίπτωση που επαναλαμβανόταν το ίδιο συμβάν μπορεί να προχωρούσανε σε κλείσιμο του λογαριασμού. 21 λεπτά πριν, vagstef είπε Για τέτοια υπέρογκα ποσά σε πήραν τηλ;; Τότε δεν γνώριζαν τη Revolut, τώρα την έμαθαν καλά και την τρέμουν. και αυτό με τις αναλήψεις και καταθέσεις στην Ελλάδα και ειδικά για μικροποσά τι ζόρι τραβάνε? τους φάνηκαν περίεργες οι κινήσεις με είπαν.Είχα κάνει της καταθέσεις/αναλήψεις με την χρεωστική κάρτα και με ρωτούσαν ποιος σας έβαλε αυτά τα χρήματα;Απαντάω, εγώ ο ίδιος δεν βλέπετε ότι έγιναν μέσω της κάρτας;Οποτε η φραση με ελληνικη τράπεζα δεν θα σε μπλοκάρουν τον λογαριασμό για τέτοιους λόγους δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Άμα δεν είχαν πειστεί από τα λεγόμενα μου θα έκαναν παρακράτηση του εμβασματος και θα το έστελναν πίσω στον αποστολέα.Και στην περίπτωση που επαναλαμβανόταν το ίδιο συμβάν μπορεί να προχωρούσανε σε κλείσιμο του λογαριασμού. τους φάνηκαν περίεργες οι κινήσεις με είπαν.Είχα κάνει της καταθέσεις/αναλήψεις με την χρεωστική κάρτα και με ρωτούσαν ποιος σας έβαλε αυτά τα χρήματα;Απαντάω, εγώ ο ίδιος δεν βλέπετε ότι έγιναν μέσω της κάρτας;Οποτε η φραση με ελληνικη τράπεζα δεν θα σε μπλοκάρουν τον λογαριασμό για τέτοιους λόγους δεν ισχύει. Γνωρίζεις κάποιον που να του μπλόκαραν το λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα για τέτοιους λόγους; Από ότι φαίνεται όχι. Ούτε εσένα σε μπλόκαραν. Αρα μια χαρά ισχύει αυτό που έγραψα. Τα παραδείγματα ανθρώπων που τους μπλόκαραν τους λογαριασμους σε fintech (n26, revolut,κλπ) είναι αρκετά και σε αυτό το φόρουμ και σε άλλα αντίστοιχα. Το δε support τους πρακτικά ανύπαρκτο. Οπως έχω γράψει η revolut μου μπλόκαρε και μένα το λογαρισμό πριν καιρό και μου έβγαλαν την πίστη για να τον ξεμπλοκάρουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, asdfnikos είπε τους φάνηκαν περίεργες οι κινήσεις με είπαν.Είχα κάνει της καταθέσεις/αναλήψεις με την χρεωστική κάρτα και με ρωτούσαν ποιος σας έβαλε αυτά τα χρήματα;Απαντάω, εγώ ο ίδιος δεν βλέπετε ότι έγιναν μέσω της κάρτας;Οποτε η φραση με ελληνικη τράπεζα δεν θα σε μπλοκάρουν τον λογαριασμό για τέτοιους λόγους δεν ισχύει. αφύσικο να κάνεις αναλήψεις και καταθέσεις με την χρεωστική σου κάρτα. απαγορεύεται να βγάζεις χρήματα και να τα ξαναβάζεις. ειδικά για μικροποσά είναι πολύ ύποπτο. κανονικά θα πρεπε να σου κάνει έλεγχο και η ΑΑΔΕ για ξέπλυμα είναι αστείοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeP. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) sorry please delete Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από GeorgeP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makelaris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 23 ώρες πριν, asdfnikos είπε Ακολουθεί ιστορία... Μεγαλη ελληνικη τράπεζα (1 απο της 4 συστηματικές) με καλεσε πέρυσι το καλοκαίρι ενα ωραίο πρωινό(8:00 το πρωί) να με ρωτήσει ποιος με εστειλε εμβασμα απο την Αγγλια(Ειχα κανει μεταφορα απο δικό μου Revolut λογαριασμό το αστρονομικό ποσό των 3 Ευρω) και άρχισε να με κάνει ανάκριση και για της προηγουμένες συναλλαγές μου που ειχα κανει στην Αθηνα(Καταθεσεις και αναληψεις κάτω απο 100 ευρώ).Μετα αφου της εξήγησα ότι ειναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι(Δεν γνωριζε καν τι πραγμα ηταν αυτο) και είναι στο όνομα μου και το εμβασμα εχει αποστολεα το όνομα μου και τους ειπα και 2-3 κουβέντες το μεσημέρι της ιδιας μερας μου τα πιστωσαν. το πιο σημαντικο δεν ειπες.. ποια τραπεζα; "Dear xxx, Thank you for contacting Monese. Unfortunately, Monese does not accept cryptocurrency transactions of any sort into our GBP or EUR accounts. All transactions relating to cryptocurrency will be rejected and the receiver's IBAN will be blocked. Monese is a product built for people who cannot obtain a bank account with a mainstream bank - our product is currently not meant to be used for cryptocurrency trading. We are sorry for the inconvenience and thank you for your understanding." η απαντηση που μου δωσε η monese στο twitter σε αμεση ερωτηση που τους εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makelaris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Σημερα πηρα πισω τα χρηματα από τη N26. Σχεδον 1 μηνα μετα δλδ. Δεν μου τα στειλανε για καποιο λογο στο πρωτο λογαριασμο που τους εστειλα (bitwala) αλλα μου τα στειλανε στο δευτερο (bunq). Πριν μια βδομαδα τους εστειλα mail που τους ελεγα οτι θα κανω αναφορα στη BaFin και θα μιλησω με το δικηγορο μου και οτι εχουν μια βδομαδα να μου απαντησουν επισημα τι και πως συμβαινει. Δεν ξερω αν βοηθησε. Σε καθε περιπτωση 1 μηνα παγωμενα τα χρηματα μου χωρις αιτια δεν το λες και λιγο. Αυτα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 εχω λογαριασμο και εχω παρει εναν κωδικο. που και πως μπορω να το βαλω δεν το βρισκω Για Ν26 αναφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Και εγενετο το Apple Pay! Σημερα ενεργοποιηθηκε! Οσοι εχουν λογαριασμο στην Ν26 μπορουν να ανοιξουν το Apple Wallet και να ακολουθησουν τις οδηγοες για να προσθεσουν την καρτα της Ν26! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα