yazidis Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Σκωτια, Σουηδια, Νορβηγια, Αγγλια μου δουλευε κανονικοτατα.
asdfnikos Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 έχει παραλάβει κανένας καρτα την τελευταία εβδομάδα;Αίτηση και ταυτοποίηση έγιναν στης 11 απριλιου και ακομα η καρτα άφαντη.
vagstef Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε έχει παραλάβει κανένας καρτα την τελευταία εβδομάδα;Αίτηση και ταυτοποίηση έγιναν στης 11 απριλιου και ακομα η καρτα άφαντη. έπεσες στο Πάσχα!! 1
ser848 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Πριν δύο μέρες έκανα ένα λογαριασμό στην Ν26. Περιμένω την κάρτα για να αρχίσω να τη χρησιμοποιώ στο εξωτερικό για να γλιτώσω από τις χρεώσεις της Πειραιώς. Με ποιον τρόπο καταθέτουμε χρήματα στο λογαριασμό με τη μικρότερη δυνατή χρέωση;
spartak1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, ser848 είπε Πριν δύο μέρες έκανα ένα λογαριασμό στην Ν26. Περιμένω την κάρτα για να αρχίσω να τη χρησιμοποιώ στο εξωτερικό για να γλιτώσω από τις χρεώσεις της Πειραιώς. Με ποιον τρόπο καταθέτουμε χρήματα στο λογαριασμό με τη μικρότερη δυνατή χρέωση; Μονο με τραπεζικό έμβασμα. Στις 4 μεγαλύτερες τράπεζες είναι από 1-1,2 ευρω/έμβασμα
turbat0s Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ser848 είπε Με ποιον τρόπο καταθέτουμε χρήματα στο λογαριασμό με τη μικρότερη δυνατή χρέωση; Με έμβασμα μέσω ebanking.
loyros13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Skrill χωρίς προμήθεια με χρέωση ελληνικής κάρτας εντός μιας εργάσιμης. 1
ser848 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, loyros13 είπε Skrill χωρίς προμήθεια με χρέωση ελληνικής κάρτας εντός μιας εργάσιμης. Τέλειο, αυτό ακριβώς ζητούσα. Έκανα μόλις μία κατάθεση, πολύ απλό στη χρήση. Ελπίζω Δευτέρα να φανούν τα χρήματα στο λογαριασμό.
ser848 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Χθες παρέλαβα κάρτα αλλά διαπίστωσα ότι δεν τη δέχεται το Google pay. Γνωρίζεις κάποιος τι ακριβώς παίζει; Ψάχνοντας βλέπω ότι η N26 δεν υποστηρίζει Google pay ακόμα για Έλληνες συνδρομητές. Γιατί όμως, εφόσον ο λογαριασμός είναι γερμανικός; Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακαμφθεί ο περιορισμός;
loyros13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Στις 19/5/2019 στις 11:52 ΠΜ, ser848 είπε Χθες παρέλαβα κάρτα αλλά διαπίστωσα ότι δεν τη δέχεται το Google pay. Γνωρίζεις κάποιος τι ακριβώς παίζει; Ψάχνοντας βλέπω ότι η N26 δεν υποστηρίζει Google pay ακόμα για Έλληνες συνδρομητές. Γιατί όμως, εφόσον ο λογαριασμός είναι γερμανικός; Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακαμφθεί ο περιορισμός; Για Google Pay κοίτα και DiPocket επίσης φορτίζει με ελληνική κάρτα άμεσα και χωρίς προμήθεια, σίγουρα δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός αλλά με Google Pay δουλεύει απρόσκοπτα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 http://www.epixeiro.gr/article/126194 θέλει λίγο fine tuning το compliance dept τους
vagstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η Ν26 έχει κάνει Update στο site της και λέει. Μέχρι πρόσφατα είχε προσθέσει μόνο τηςν Αυστρία. Notice Apple Pay is only available in Austria, Belgium, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, and United Kingdom. Επανήλθε το προηγούμενο Notice μετά από μηνύματα πελατών στο chat. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από vagstef
chchatzop Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Θέλω τη γνώμη σας. Θέλει να μου στείλει ένας γνωστός μου από Γερμανία ένα ποσό περίπου 5.500 € (προσωπική συναλλαγή, δεν υπάρχει τιμολόγιο ή επαγγελματική σχέση) και προσπαθώ να βρω τον καλύτερο τρόπο για να ελαχιστοποιήσω τα fees και ταυτόχρονα να μη φανεί ύποπτη συναλλαγή. Σκέφτηκα ως λύση να μου τα στείλει στο λογαριασμό μου στη N26 (από γερμανική τράπεζα σε γερμανική τράπεζα δηλαδή) και μετά εγώ να κάνω ανάληψη από ATM της Ελλάδας. Έτσι θα φαίνεται ότι κάνω ανάληψη από λογαριασμό μου και θα χρεωθώ μόνο το fee του ATM (αν υπάρχει). 1. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει όριο ποσού που κάποιος μπορεί να μου στείλει στο λογαριασμό μου στην N26; 2. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει όριο ποσού ανάληψης από την κάρτα της N26; Γιατί στο fair use policy βρίσκω μόνο αναφορά σε 5 αναλήψεις το μήνα χωρίς να αναφέρει μέγιστο όριο ποσού. 2. Από ότι διάβασα λίγο μόνο η attica δε χρεώνει ακόμα τέλος ανάληψης από κάρτα εξωτερικού, έχει κανείς κάποια νεότερη ενημέρωση; 3. Έχει κανείς κάποια καλύτερη ιδέα; (θα μπορούσε να γίνει πχ έμβασμα από τράπεζα Γερμανίας του φίλου μου κατευθείαν σε λογαριασμό δικό μου σε ελληνική αλλά θα είχα καθυστέρηση κάποιων ημερών + 8 ευρώ τέλος εισερχόμενου εμβάσματος + ότι θα φαίνεται μεταφορά από άλλον προς εμένα που φαίνεται λίγο ύποπτο). Ευχαριστώ
asdfnikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, chchatzop είπε Θέλω τη γνώμη σας. Θέλει να μου στείλει ένας γνωστός μου από Γερμανία ένα ποσό περίπου 5.500 € (προσωπική συναλλαγή, δεν υπάρχει τιμολόγιο ή επαγγελματική σχέση) και προσπαθώ να βρω τον καλύτερο τρόπο για να ελαχιστοποιήσω τα fees και ταυτόχρονα να μη φανεί ύποπτη συναλλαγή. Σκέφτηκα ως λύση να μου τα στείλει στο λογαριασμό μου στη N26 (από γερμανική τράπεζα σε γερμανική τράπεζα δηλαδή) και μετά εγώ να κάνω ανάληψη από ATM της Ελλάδας. Έτσι θα φαίνεται ότι κάνω ανάληψη από λογαριασμό μου και θα χρεωθώ μόνο το fee του ATM (αν υπάρχει). 1. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει όριο ποσού που κάποιος μπορεί να μου στείλει στο λογαριασμό μου στην N26; 2. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει όριο ποσού ανάληψης από την κάρτα της N26; Γιατί στο fair use policy βρίσκω μόνο αναφορά σε 5 αναλήψεις το μήνα χωρίς να αναφέρει μέγιστο όριο ποσού. 2. Από ότι διάβασα λίγο μόνο η attica δε χρεώνει ακόμα τέλος ανάληψης από κάρτα εξωτερικού, έχει κανείς κάποια νεότερη ενημέρωση; 3. Έχει κανείς κάποια καλύτερη ιδέα; (θα μπορούσε να γίνει πχ έμβασμα από τράπεζα Γερμανίας του φίλου μου κατευθείαν σε λογαριασμό δικό μου σε ελληνική αλλά θα είχα καθυστέρηση κάποιων ημερών + 8 ευρώ τέλος εισερχόμενου εμβάσματος + ότι θα φαίνεται μεταφορά από άλλον προς εμένα που φαίνεται λίγο ύποπτο). Ευχαριστώ 1. Οχι δεν υπαρχει καποιο οριο. 2.Ουτε εκει υπαρχει οριο.Οσα μπορει να δωσει το ΑΤΜ. 2.1 Και η HSBC Δεν χρεωνει για την αναληψη απο το ΑΤΜ. 3. Δεν θα πληρώσεις 8 ευρω εξοδα εισερχόμενου εμβάσματος.Μέχρι 12.500 ευρω ειναι η στανταρ χρέωση 3-4 Ευρώ(Ανάλογα την τράπεζα) και πιστώνονται την επόμενη εργάσιμη μέρα απο την μερα αποστολής των χρημάτων.Πηγαινεις μετα σε ενα καταστημα στο ταμειο και παιρνεις ολο το ποσο.Τώρα για το πόσο ύποπτο θα φανεί δεν γνωρίζω.
EuphangeL Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) δελετε Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από EuphangeL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα