ignome4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να κάνω κατάθεση από ATM αντί εμβάσματος και επίσης τι παίζει με την εφορία, αν δηλαδή σε ρωτήσουν γιατί στέλνεις εμβάσματα στην N26 (προφανώς δεν θα στείλω 10.000Ε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Looter Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Ξέρουμε πότε ξεκινάει το apple pay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, ignome4 είπε Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να κάνω κατάθεση από ATM αντί εμβάσματος και επίσης τι παίζει με την εφορία, αν δηλαδή σε ρωτήσουν γιατί στέλνεις εμβάσματα στην N26 (προφανώς δεν θα στείλω 10.000Ε) Όχι και τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 23 ώρες πριν, Looter είπε Ξέρουμε πότε ξεκινάει το apple pay? Όχι. Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μία φήμη λέει κάτι για Ιούνιο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Προσπαθώ να κάνω εγγραφεί και φτάνω μέχρι τις φωτογραφίες , Έχω βγάλει τις ταυτότητες και δε μου δέχτηκα. Έβγαλα του διαβατηρίου τουλάχιστον 10 φορές και πάλι κάτι δεν τους άρεσε. Δεν μπορώ να καταλάβω Πως θέλω τις φωτογραφίες – πως πρέπει να τις βγάλω; Μπορεί κάποιος να απαντήσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Θέλει σε φως ημέρας, και να είναι καθαρές, προσπάθησε μπόλικες φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 χωρις αντανακλαση οσο μπορεις, αυτο ειναι το σημαντικοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι να πω προσπάθησα και με φως και χωρίς φως αντανάκλαση δεν υπήρχε , δεν ξέρω .... Μια ερώτηση ακόμα – μόνο με το διαβατήριο γίνεται - Ταυτότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Alekos1304 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 με αυτα που διαβαζω παντως τον τελευταιο καιρο στο φορουμ για το ποσο ευκολα ολες αυτες οι revolut, n26 κλπ μπλοκαρουν λογαριασμους χωρις αιτιολογηση η δεν αφηνουν καποιους ουτε καν να εγγραφουν, μου φαινεται οτι αξιζουν μονο για να εχει κανεις μεσα κανενα 100ρικο μεσα για ωρα αναγκης η για να παρακαμπτει τυχον προβληματα με capital controls σε μικροαγορες. δε μου εμπνεουν εμπιστοσυνη για κατι παραπανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 44 λεπτά πριν, duende είπε με αυτα που διαβαζω παντως τον τελευταιο καιρο στο φορουμ για το ποσο ευκολα ολες αυτες οι revolut, n26 κλπ μπλοκαρουν λογαριασμους χωρις αιτιολογηση η δεν αφηνουν καποιους ουτε καν να εγγραφουν, μου φαινεται οτι αξιζουν μονο για να εχει κανεις μεσα κανενα 100ρικο μεσα για ωρα αναγκης η για να παρακαμπτει τυχον προβληματα με capital controls σε μικροαγορες. δε μου εμπνεουν εμπιστοσυνη για κατι παραπανω Η Ν26 δεν μπλοκάρει κανέναν λογαριασμό, απλά για να σιγουρέψουν ότι το διαβατήριο δεν είναι πλαστό, σου βγαίνει λίγο το λάδι για την εγγραφή. Και καλά κάνουν. Απο την άλλη η revolut είναι πολύ πιο χύμα στην εγγραφή. Δηλαδή τώρα που ζήτησαν και αυτοί διαβατήριο, τους έστειλα δύο φωτογραφίες και τελείωσαν αμέσως. Οσο για το θέμα εμπιστοσύνης, είναι 1.000 φορές πιο έμπιστες απο τις σάπιες τις ελληνικές τράπεζες. Δεν έχουν προβλήματα ρευστότητας, δεν έχουν επισφάλειες, δεν έχουν κοκκινα δάνεια κατοικίας, δεν έχουν κανενα κίνδυνο κουρέματος, δεν έχουν έξοδα ενοικίων και υπαλλήλων όπως τα φυσικά καταστήματα. Και γενικά απο αυτά που διαβάζουμε το πρώτο disruption που θα φέρει η τεχνολογία θα είναι στις τράπεζες παγκοσμίως, η revolut και η Ν26 κινούνται στην σωστή κατευθυνση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newbie1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τωρα στις φορολογικες που εχει ενα κουτακι που λεει αν εχουμε καταθεσεις στην αλλοδαπη, τι κανουμε; το τικαρουμε η οχι; Νομιζω ειναι το 029 Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Newbie1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Newbie1 είπε Τωρα στις φορολογικες που εχει ενα κουτακι που λεει αν εχουμε καταθεσεις στην αλλοδαπη, τι κανουμε; το τικαρουμε η οχι; Νομιζω ειναι το 029 Την καλυτερη απάντηση μπορει να στην δωσει ο λογιστής σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, άνοιξα και εγώ λογαριασμό. Σχετικά εύκολη διαδικασία, ίσως κάποιος που δεν είναι εξοικειωμένος να ζοριστεί μόνο με την ταυτοποίηση μέσω βιντεοκλησης. Ερώτηση, η Ν26 έχει πρόβλημα με το στοίχημα? Μικροποσά , όχι να θεωρηθεί ξέπλυμα.. γενικά δεν είχα θέμα με την revolut αλλά τώρα τελευταία διαβάζω κάτι παράξενα στο αντίστοιχο θέμα και είπα να φτιάξω και εδώ να υπάρχει.. Επίσης κάποιος ρώτησε πιο πίσω αλλά νομίζω δεν απαντήθηκε. Μιας και η κάρτα είναι mastercard εξωτερικού, έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει το Google pay? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από greekboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, greekboy είπε Επίσης κάποιος ρώτησε πιο πίσω αλλά νομίζω δεν απαντήθηκε. Μιας και η κάρτα είναι mastercard εξωτερικού, έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει το Google pay? https://binlist.net/ αν βγάλει χώρα που υποστηρίζεται τότε σίγουρα θα περάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα