Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να κάνω κατάθεση από ATM  αντί εμβάσματος και επίσης τι παίζει με την εφορία, αν δηλαδή σε ρωτήσουν γιατί στέλνεις εμβάσματα  στην N26 (προφανώς δεν θα στείλω 10.000Ε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, ignome4 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να κάνω κατάθεση από ATM  αντί εμβάσματος και επίσης τι παίζει με την εφορία, αν δηλαδή σε ρωτήσουν γιατί στέλνεις εμβάσματα  στην N26 (προφανώς δεν θα στείλω 10.000Ε)

Όχι και τίποτα.

• Thanks 1

Προσπαθώ να κάνω εγγραφεί και φτάνω μέχρι τις φωτογραφίες ,  Έχω βγάλει τις ταυτότητες και δε μου δέχτηκα. Έβγαλα του διαβατηρίου τουλάχιστον 10 φορές και πάλι κάτι δεν τους άρεσε. Δεν μπορώ να καταλάβω  Πως θέλω τις φωτογραφίες – πως πρέπει να τις βγάλω; Μπορεί κάποιος να απαντήσει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να πω προσπάθησα και με φως και χωρίς φως αντανάκλαση δεν υπήρχε , δεν ξέρω ....

Μια ερώτηση ακόμα – μόνο με το διαβατήριο γίνεται  - Ταυτότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί  ?

Επεξ/σία από Alekos1304

με αυτα που διαβαζω παντως τον τελευταιο καιρο στο φορουμ για το ποσο ευκολα ολες αυτες οι revolut, n26 κλπ μπλοκαρουν λογαριασμους χωρις αιτιολογηση η δεν αφηνουν καποιους ουτε καν να εγγραφουν, μου φαινεται οτι αξιζουν μονο για να εχει κανεις μεσα κανενα 100ρικο μεσα για ωρα αναγκης η για να παρακαμπτει τυχον προβληματα με capital controls σε μικροαγορες. δε μου εμπνεουν εμπιστοσυνη για κατι παραπανω

• Like 1

44 λεπτά πριν, duende είπε

με αυτα που διαβαζω παντως τον τελευταιο καιρο στο φορουμ για το ποσο ευκολα ολες αυτες οι revolut, n26 κλπ μπλοκαρουν λογαριασμους χωρις αιτιολογηση η δεν αφηνουν καποιους ουτε καν να εγγραφουν, μου φαινεται οτι αξιζουν μονο για να εχει κανεις μεσα κανενα 100ρικο μεσα για ωρα αναγκης η για να παρακαμπτει τυχον προβληματα με capital controls σε μικροαγορες. δε μου εμπνεουν εμπιστοσυνη για κατι παραπανω 

Η Ν26 δεν μπλοκάρει κανέναν λογαριασμό, απλά για να σιγουρέψουν ότι το διαβατήριο δεν είναι πλαστό, σου βγαίνει λίγο το λάδι για την εγγραφή. Και καλά κάνουν.

Απο την άλλη η revolut είναι πολύ πιο χύμα στην εγγραφή. Δηλαδή τώρα που ζήτησαν και αυτοί διαβατήριο, τους έστειλα δύο φωτογραφίες και τελείωσαν αμέσως.

Οσο για το θέμα εμπιστοσύνης, είναι 1.000 φορές πιο έμπιστες απο τις σάπιες τις ελληνικές τράπεζες. Δεν έχουν προβλήματα ρευστότητας, δεν έχουν επισφάλειες, δεν έχουν κοκκινα δάνεια κατοικίας, δεν έχουν κανενα κίνδυνο κουρέματος, δεν έχουν έξοδα ενοικίων και υπαλλήλων όπως τα φυσικά καταστήματα.

Και γενικά απο αυτά που διαβάζουμε το πρώτο disruption που θα φέρει η τεχνολογία θα είναι στις τράπεζες παγκοσμίως, η revolut και η Ν26 κινούνται στην σωστή κατευθυνση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα στις φορολογικες που εχει ενα κουτακι που λεει αν εχουμε καταθεσεις στην αλλοδαπη, τι κανουμε;

το τικαρουμε η οχι;

Νομιζω ειναι το 029

Επεξ/σία από Newbie1

2 ώρες πριν, Newbie1 είπε

Τωρα στις φορολογικες που εχει ενα κουτακι που λεει αν εχουμε καταθεσεις στην αλλοδαπη, τι κανουμε;

το τικαρουμε η οχι;

Νομιζω ειναι το 029

Την καλυτερη απάντηση μπορει να στην δωσει ο λογιστής σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, άνοιξα και εγώ λογαριασμό. Σχετικά εύκολη διαδικασία, ίσως κάποιος που δεν είναι εξοικειωμένος να ζοριστεί μόνο με την ταυτοποίηση μέσω βιντεοκλησης.

Ερώτηση, η Ν26 έχει πρόβλημα με το στοίχημα? Μικροποσά , όχι να θεωρηθεί ξέπλυμα.. γενικά δεν είχα θέμα με την revolut αλλά τώρα τελευταία διαβάζω κάτι παράξενα στο αντίστοιχο θέμα και είπα να φτιάξω και εδώ να υπάρχει..

Επίσης κάποιος ρώτησε πιο πίσω αλλά νομίζω δεν απαντήθηκε. Μιας και η κάρτα είναι mastercard εξωτερικού, έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει το Google pay?

Επεξ/σία από greekboy

4 ώρες πριν, greekboy είπε

Επίσης κάποιος ρώτησε πιο πίσω αλλά νομίζω δεν απαντήθηκε. Μιας και η κάρτα είναι mastercard εξωτερικού, έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει το Google pay?

https://binlist.net/

αν βγάλει χώρα που υποστηρίζεται τότε σίγουρα θα περάσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...