pan_markopoulos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά... έκανα προχθές αίτηση για να ανοίξω λογαριασμό στην Ν26 και σήμερα μου ήρθε αυτό το μήνυμα.... γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο γίνεται αυτό και μετά απο πόσο καιρό έχω το δικαίωμα να ξανά κάνω αίτηση? ασχολούμαι με Forex και γιαυτό χρειαζόμουν την κάρτα αν και έχω Leupay & Revolut τις οποίες άνοιξα χωρίς κανένα πρόβλημα... Απλά έχω ακούσει ότι είναι η καλύτερη γιαυτό την θέλω... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων 1
pan_markopoulos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Όχι φίλε πουθενα! Μπορω να ξανά κάνω αίτηση κάποια στιγμή; Γνωρίζει κανείς;
pan_markopoulos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Όχι δεν είχα ποτέ θέμα με εφορίες τράπεζες κλπ όλα κομπλέ
Hapatingo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Τέτοιο email έστελναν σε όσους έκλειναν τους λογαριασμούς τους. Τώρα, να σου το στείλουν πριν ανοιχτεί λογαριασμός είναι παράξενο.
Doubt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, pan_markopoulos είπε Όχι δεν είχα ποτέ θέμα με εφορίες τράπεζες κλπ όλα κομπλέ Τα καλύπτεις αυτά που γράφει εδώ; https://support.n26.com/en-eu/getting-started/account/how-to-open-my-n26-account Αν ναι, ρώτησε τους. Δεν είναι ντροπή.
gpapadakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δουλευει κανεις καρτα Ν26 με google pay? Η δεν υποστηριζεται ελλαδα?
Errik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με Revolut;
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Errik είπε Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με Revolut; http://www.moneyguideireland.com/n26-compared-revolut.html 1 1
karetsos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 απ'όσο θυμάμαι, έχεις τον δικό σου κανονικό λογαριασμό με ξεχωριστό Iban. δεν ξέρω αν αυτό το έχουν κάνει ακόμη στην revolut
molot12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, pan_markopoulos είπε Καλησπέρα παιδιά... έκανα προχθές αίτηση για να ανοίξω λογαριασμό στην Ν26 και σήμερα μου ήρθε αυτό το μήνυμα.... γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο γίνεται αυτό και μετά απο πόσο καιρό έχω το δικαίωμα να ξανά κάνω αίτηση? ασχολούμαι με Forex και γιαυτό χρειαζόμουν την κάρτα αν και έχω Leupay & Revolut τις οποίες άνοιξα χωρίς κανένα πρόβλημα... Απλά έχω ακούσει ότι είναι η καλύτερη γιαυτό την θέλω... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Για τους κακοπληρωτές στην Γερμανία υπάρχει βάση δεδομένων, τώρα φίλτατε χωρίς παρεξήγηση για να σε απορρίψουν ορθά κοφτά απο το στάδιο της αίτησης και μόνο προφανώς έχουν ηλεκτρονικά στοιχεία για σένα απο κάπου 😰 όπου πιθανότατα φαίνεται οτι είσαι κακοπληρωτής, ή ασχολείσαι με τζόγο (στοιχηματικές εταιρείες κ.λ.π.) δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Μήπως έχεις πέσει θύμα συνωνυμίας;
V3NDETTA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, skiabox είπε http://www.moneyguideireland.com/n26-compared-revolut.html Σ'ευχαριστώ φίλε !!! Μήπως γνωρίζεις για ποιο λόγο δεν έχω χρεωθεί για την debit card της revolut ενώ στο παραπάνω άρθρο λέει πως η revolut χρεώνει 6 € για την αποστολή.... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από V3NDETTA
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 μεταφορα απο εθνικη η πειραιως τι επιλεγω για να φανουν την ιδια μερα τα χρηματα?σιγουρα ομως την ιδια μερα
Doubt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, V3NDETTA είπε Σ'ευχαριστώ φίλε !!! Μήπως γνωρίζεις για ποιο λόγο δεν έχω χρεωθεί για την debit card της revolut ενώ στο παραπάνω άρθρο λέει πως η revolut χρεώνει 6 € για την αποστολή.... Παίζουν προσφορές κάθε λίγο, αλλά και να σε χρεώσουν αν τους το ζητήσεις στα επιστρέφουν στο λογαριασμό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα