kratilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 As a fully licensed bank across Europe, we’re required to submit important tax information to the regulatory authorities. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- με το ανωτερω ειδοποιούμε να στειλω tax ID η' National Insurance number. παρακαλω αν ξερει καποιος, τι παιζει αν δεν στειλω, η΄ στειλω "πειραγμενο' αριθμο ?.? σημειωση, ειμαι μονιμος κατοικος ελλαδας ...
djuan1988 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Οχι! Η καλύτερη λύση είναι, αν έχεις κανέναν που δεν τα πηγαίνετε καλά, να δώσεις το δικό του ΑΦΜ. Οπότε και δε δίνεις το δικό σου και κάνεις κακό στον άλλον.
kratilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 53 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Οχι! Η καλύτερη λύση είναι, αν έχεις κανέναν που δεν τα πηγαίνετε καλά, να δώσεις το δικό του ΑΦΜ. Οπότε και δε δίνεις το δικό σου και κάνεις κακό στον άλλον. η' αν στειλω εναν αριθμο 'στον βροντο' !.!
Doubt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, kratilos είπε η' αν στειλω εναν αριθμο 'στον βροντο' !.! Ναι, αν δεν έχεις λεφτά μέσα, κάνε ότι θέλεις. Αν έχεις και τα μπλοκάρουν, το ινσόμνια να 'ναι καλά. 2
kratilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, Doubt είπε Ναι, αν δεν έχεις λεφτά μέσα, κάνε ότι θέλεις. Αν έχεις και τα μπλοκάρουν, το ινσόμνια να 'ναι καλά. εχω ανοιξει λογ. και ιταλια και κυπρο δια ζωσης χωρις να ζητηθει ΑΦΜ. . ειναι λογικο να θελω να το αποφυγω... μαλλον πηρες το κουβαδακι σου και κατέβηκες να παιξεις στην παραλια!!!!
nek4d Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τυχαιο ΑΦΜ δεν παιζει ετσι και αλλιως, ελεγχονται με λογισμικο πανευκολα. Εννοειται βαζεις πραγματικο, ειδαλλως, οπως σωστα ειπωθηκε, τα χρηματα σου θα μπλοκαριστουν στο μελλον ανα πασα στιγμη που γινει ελεγχος ταυτοποιησης και σου ζητησουν να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από nek4d 1
djuan1988 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Προφανώς και το μήνυμά μου ήταν χιουμοριστικό! Είναι δυνατόν να σκεφτείς να βάλεις στην τύχη ή ακόμη χειρότερα άλλου; 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Προφανώς και το μήνυμά μου ήταν χιουμοριστικό! Είναι δυνατόν να σκεφτείς να βάλεις στην τύχη ή ακόμη χειρότερα άλλου; Τίποτα δε μου κάνει πλέον εντύπωση στο ινσόμνια 😂 19 λεπτά πριν, kratilos είπε εχω ανοιξει λογ. και ιταλια και κυπρο δια ζωσης χωρις να ζητηθει ΑΦΜ. . ειναι λογικο να θελω να το αποφυγω... μαλλον πηρες το κουβαδακι σου και κατέβηκες να παιξεις στην παραλια!!!! Σίγουρα θα έχεις τους λόγους σου να θες να το αποφύγεις ωστόσο η λύση ειναι να σταματήσεις να χρησιμοποιείς τη Ν26. Να στείλεις πειραγμένα νούμερα σίγουρα δεν είναι κι ο,τι πιο έξυπνο. Γενικά τραπεζική στα μουλωχτά εντος Ευρωζώνης γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολη. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από ProponitisTouKanape
Hapatingo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 6 hours ago, kratilos said: As a fully licensed bank across Europe, we’re required to submit important tax information to the regulatory authorities. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- με το ανωτερω ειδοποιούμε να στειλω tax ID η' National Insurance number. παρακαλω αν ξερει καποιος, τι παιζει αν δεν στειλω, η΄ στειλω "πειραγμενο' αριθμο ?.? σημειωση, ειμαι μονιμος κατοικος ελλαδας … Υπαρχουν και χώρες οι οποίες δεν συμμετέχουν στην ανταλλαγή στοιχείων και ο νοών νοείτω.
stefanidisg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Και πιο το πρόβλημα να βάλεις το πραγματικό αφμ ; 1
Doubt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, kratilos είπε μαλλον πηρες το κουβαδακι σου και κατέβηκες να παιξεις στην παραλια!!!! Ενώ εσύ είσαι τέρας σοβαρότητας και ωριμότητας.
Agouri Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Ξέρουμε γιατί η N26 METAL και BLACK (με ασφάλεια ταξιδιού κτλ) απαγορεύεται ρητά σε Ελλάδα? Από περιέργεια και μόνο δηλαδή, παίζει να βαρεσαν βέτο οι ελληνικές τράπεζες?
alexiko Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Agouri είπε Καλησπέρα παιδιά, Ξέρουμε γιατί η N26 METAL και BLACK (με ασφάλεια ταξιδιού κτλ) απαγορεύεται ρητά σε Ελλάδα? Από περιέργεια και μόνο δηλαδή, παίζει να βαρεσαν βέτο οι ελληνικές τράπεζες? Τι βέτο να ασκήσουν οι ελληνικές τράπεζες; 😂
dimitris49 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 βρε παιδιά πόσες μέρες χρειάζονται να μου ανοίξουνε ένα λογαριασμό σε αυτούς ? δεύτερη μέρα σήμερα και τίποτα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα