Lia1995 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Τί σημαίνει αυτό? Ένας συνηθισμένος τραπεζικός λογαριασμός είναι. Δηλαδή δεν μπορώ να συνδέσω μια κάρτα όπως στην revolut? Και να μεταφέρω έτσι χρήματα Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από Lia1995
spartak1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Lia1995 είπε Δηλαδή δεν μπορώ να συνδέσω μια κάρτα όπως στην revolut? Και να μεταφέρω έτσι χρήματα Προσθέτεις χρήματα με τραπεζικό έμβασμα, όχι με κάρτα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 On 02/03/2019 at 01:27, cineaste said: Η Attica πάντως δε χρεώνει, το επιβεβαίωσα σήμερα με ανάληψη. Ούτε και η Eurobank
cineaste Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 4 hours ago, billdanos said: Ούτε και η Eurobank Εδώ όλοι λένε το αντίθετο, όλες οι συστημικές τράπεζες άρχισαν να χρεώνουν επιπλέον για ξένες κάρτες με τελευταία την Alpha πρόσφατα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Just now, cineaste said: Εδώ όλοι λένε το αντίθετο, όλες οι συστημικές τράπεζες άρχισαν να χρεώνουν επιπλέον για ξένες κάρτες με τελευταία την Alpha πρόσφατα. Χθες το δοκίμασα...
cineaste Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 hours ago, billdanos said: Χθες το δοκίμασα... Είτε το άλλαξαν πάλι ή το πιο πιθανό κάτι να έγινε και τη γλίτωσες (πχ με το ATM)
spartak1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, cineaste είπε Είτε το άλλαξαν πάλι ή το πιο πιθανό κάτι να έγινε και τη γλίτωσες (πχ με το ATM) Το άλλαξαν. Δεν έγινε κάτι με το ατμ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Πλεον χρεώνει και η Eurobank...
stelakis1914 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ισχύει η προμήθεια στις αναλήψεις από ΑΤΜ της τράπεζας eurobank. Μόλις χρεώθηκα 2,5€ για ανάληψη με κάρτα Revolut.
dimitris49 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 στην αττικής πού δεν είναι συστημική δοκιμάσατε ?
959tolis626 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Νομίζω πως χρεώνει και η Αττικής πια, χωρίς να είμαι βέβαιος. Γενικά διάβαζα πως η Visa και η Mastercard προσπαθούν να το πολεμήσουν αυτό όμως. Το τι θα γίνει βέβαια με τις ελληνικές τράπεζες είναι άγνωστο, μιας και φαίνεται να υπακούν τους δικούς τους νόμους.
spartak1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, 959tolis626 είπε Νομίζω πως χρεώνει και η Αττικής πια, χωρίς να είμαι βέβαιος. Γενικά διάβαζα πως η Visa και η Mastercard προσπαθούν να το πολεμήσουν αυτό όμως. Το τι θα γίνει βέβαια με τις ελληνικές τράπεζες είναι άγνωστο, μιας και φαίνεται να υπακούν τους δικούς τους νόμους. Από που το νομιζεις; Τελευταία φορά που έβγαλα δε με χρέωσε πάντως
959tolis626 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, spartak1 είπε Από που το νομιζεις; Τελευταία φορά που έβγαλα δε με χρέωσε πάντως Ξαναλέω, δεν είμαι σίγουρος. Κάποια στιγμή πρόσφατα η αδερφή μου χρειάστηκε μετρητά και της έστειλα μέσω Ν26 και της είπα να πάει σε κατάστημα της Alpha ή της Eurobank. Αφού προσπάθησαν να τη χρεώσουν και τα 2 της είπα αν θέλει να δοκιμάσει σε ένα κοντινό υποκατάστημα της Αττικής και απ' ότι θυμάμαι προσπάθησε και αυτό να τη χρεώσει. Ίσως είναι θέμα του υποκαταστήματος στην Πάτρα? Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για το τι έγινε, απλά νομίζω ότι θα αρχίσουν και αυτοί τις χρεώσεις.
fagoura Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Αττικης, αναληψη με ξενη καρτα χθες και δεν χρεωσε τιποτε εξτρα. Θα δοκιμασω και με Ν26 προσεχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα