Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Τί σημαίνει αυτό?

Ένας συνηθισμένος τραπεζικός λογαριασμός είναι.

Δηλαδή δεν μπορώ να συνδέσω μια κάρτα όπως στην revolut? Και να μεταφέρω έτσι χρήματα 

Επεξ/σία από Lia1995
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lia1995 είπε

Δηλαδή δεν μπορώ να συνδέσω μια κάρτα όπως στην revolut? Και να μεταφέρω έτσι χρήματα 

Προσθέτεις χρήματα με τραπεζικό έμβασμα, όχι με κάρτα

• Super Moderators
Δημοσ.
On 02/03/2019 at 01:27, cineaste said:

Η Attica πάντως δε χρεώνει, το επιβεβαίωσα σήμερα με ανάληψη.

Ούτε και η Eurobank 

Δημοσ.
4 hours ago, billdanos said:

Ούτε και η Eurobank 

Εδώ όλοι λένε το αντίθετο, όλες οι συστημικές τράπεζες άρχισαν να χρεώνουν επιπλέον για ξένες κάρτες με τελευταία την Alpha πρόσφατα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, cineaste said:

Εδώ όλοι λένε το αντίθετο, όλες οι συστημικές τράπεζες άρχισαν να χρεώνουν επιπλέον για ξένες κάρτες με τελευταία την Alpha πρόσφατα.

Χθες το δοκίμασα...

Δημοσ.
2 hours ago, billdanos said:

Χθες το δοκίμασα...

Είτε το άλλαξαν πάλι ή το πιο πιθανό κάτι να έγινε και τη γλίτωσες (πχ με το ATM)

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, cineaste είπε

Είτε το άλλαξαν πάλι ή το πιο πιθανό κάτι να έγινε και τη γλίτωσες (πχ με το ATM) 

Το άλλαξαν. Δεν έγινε κάτι με το ατμ

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ισχύει η προμήθεια στις αναλήψεις από ΑΤΜ της τράπεζας eurobank. Μόλις χρεώθηκα 2,5€ για ανάληψη με κάρτα Revolut. 

Δημοσ.

Νομίζω πως χρεώνει και η Αττικής πια, χωρίς να είμαι βέβαιος. Γενικά διάβαζα πως η Visa και η Mastercard προσπαθούν να το πολεμήσουν αυτό όμως. Το τι θα γίνει βέβαια με τις ελληνικές τράπεζες είναι άγνωστο, μιας και φαίνεται να υπακούν τους δικούς τους νόμους.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, 959tolis626 είπε

Νομίζω πως χρεώνει και η Αττικής πια, χωρίς να είμαι βέβαιος. Γενικά διάβαζα πως η Visa και η Mastercard προσπαθούν να το πολεμήσουν αυτό όμως. Το τι θα γίνει βέβαια με τις ελληνικές τράπεζες είναι άγνωστο, μιας και φαίνεται να υπακούν τους δικούς τους νόμους.

Από που το νομιζεις; Τελευταία φορά που έβγαλα δε με χρέωσε πάντως

Δημοσ.
9 ώρες πριν, spartak1 είπε

Από που το νομιζεις; Τελευταία φορά που έβγαλα δε με χρέωσε πάντως

Ξαναλέω, δεν είμαι σίγουρος. Κάποια στιγμή πρόσφατα η αδερφή μου χρειάστηκε μετρητά και της έστειλα μέσω Ν26 και της είπα να πάει σε κατάστημα της Alpha ή της Eurobank. Αφού προσπάθησαν να τη χρεώσουν και τα 2 της είπα αν θέλει να δοκιμάσει σε ένα κοντινό υποκατάστημα της Αττικής και απ' ότι θυμάμαι προσπάθησε και αυτό να τη χρεώσει. Ίσως είναι θέμα του υποκαταστήματος στην Πάτρα? Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για το τι έγινε, απλά νομίζω ότι θα αρχίσουν και αυτοί τις χρεώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...