spartak1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, kvaism είπε Ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας. Επειδή σήμερα το έψαξα αυτό με τις fintech η revolut δεν με χρεωνει τίποτα για την ανάληψη; Mέχρι 200 ευρω/μήνα
kvaism Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, spartak1 είπε Mέχρι 200 ευρω/μήνα χμμ και εκεί θα έχω θέμα γιατί μου έχουν πει ότι πολλά μέρη στην Τσεχία δεν δέχονται κάρτα. Άρα με συμφέρει η revolut γιατί θα με χρεώσει μετά τα 200 ευρώ ενώ η N26 από το πρώτο ευρώ;καταλαβαίνω καλά;
georgerov Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 19 ώρες πριν, kvaism είπε χμμ και εκεί θα έχω θέμα γιατί μου έχουν πει ότι πολλά μέρη στην Τσεχία δεν δέχονται κάρτα. Άρα με συμφέρει η revolut γιατί θα με χρεώσει μετά τα 200 ευρώ ενώ η N26 από το πρώτο ευρώ;καταλαβαίνω καλά; Σωστά ωστόσο η Revo μετά το όριο των 200 ευρώ χρεώνει 2%, οπότε όταν το τερματίσεις καλύτερα να κάνεις ανάληψη με N26. Foreign currency ATM withdrawals sometimes include fees. With the N26 account, there’s a fee of 1.7% of the withdrawal amount. This fee is waived for N26 Black or N26 Metal members.
Amix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Η κάρτα μου ηρθε σημερα και θα ηθελα να ρωτησω το εξεις. 1) Μπορω δινοντας το IBAN και το ονομα να κανω καταθεσει απο οποιαδηποτε τραπεζα μεσω ταμιου; Αν ναι , υπαρχει καποια κρατηση/χρεωση; 2) Μπορω να την προσθεσω στν Paypal ; Συγνωμη αν εχουν απαντηθει ηδη η ερωτησεις αλλα ειναι πολλες σελιδες. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Amix
V3NDETTA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Amix είπε Καλησπέρα σε όλους. Η κάρτα μου ηρθε σημερα και θα ηθελα να ρωτησω το εξεις. 1) Μπορω δινοντας το IBAN και το ονομα να κανω καταθεσει απο οποιαδηποτε τραπεζα μεσω ταμιου; Αν ναι , υπαρχει καποια κρατηση/χρεωση; 2) Μπορω να την προσθεσω στν Paypal ; Συγνωμη αν εχουν απαντηθει ηδη η ερωτησεις αλλα ειναι πολλες σελιδες. 1.Εννοείται πως μπορείς, ηλεκτρονικά η χρέωση είναι μόλις ένα ευρώ... Στο γκισέ αποκλείεται η χρέωση να είναι λιγότερη από 1€. 2. Φυσικά και μπορείς 1
asdfnikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, Amix είπε Καλησπέρα σε όλους. Η κάρτα μου ηρθε σημερα και θα ηθελα να ρωτησω το εξεις. 1) Μπορω δινοντας το IBAN και το ονομα να κανω καταθεσει απο οποιαδηποτε τραπεζα μεσω ταμιου; Αν ναι , υπαρχει καποια κρατηση/χρεωση; 2) Μπορω να την προσθεσω στν Paypal ; Συγνωμη αν εχουν απαντηθει ηδη η ερωτησεις αλλα ειναι πολλες σελιδες. 1) Καπου στα 10-13 θα βγαινει η καθε μεταφορα και δεν συμφερει καθολου. 2) Ναι 1
flyer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δε μπορείς να καταθέσεις χρήματα μέσω ταμείου. Μόνο με έμβασμα... https://support.n26.com/en-gb/getting-started/cash/how-to-top-up-my-account
djuan1988 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, flyer είπε Δε μπορείς να καταθέσεις χρήματα μέσω ταμείου. Μόνο με έμβασμα... https://support.n26.com/en-gb/getting-started/cash/how-to-top-up-my-account Προφανώς και μπορεί να στείλει έμβασμα από το ταμείο, αλλά οι χρεώσεις είναι τραγικές και δεν αξίζει να το κάνει. 1 1
Amix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε Προφανώς και μπορεί να στείλει έμβασμα από το ταμείο, αλλά οι χρεώσεις είναι τραγικές και δεν αξίζει να το κάνει. Μεσω i-bank η χρεωση ειναι 1 ευρω οπως ειπε ο φιλος απο πανω ετσι; Ναι αν ειναι στα 10-13 ευρω δεν συμφερει μεσω ταμιου.
V3NDETTA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Amix είπε Μεσω i-bank η χρεωση ειναι 1 ευρω οπως ειπε ο φιλος απο πανω ετσι; Ναι αν ειναι στα 10-13 ευρω δεν συμφερει μεσω ταμιου. Η εθνική και η Πειραιώς χρεώνει μόλις 1 € για άλλες τράπεζες δεν γνωρίζω, εάν ισχύει κάτι διαφορετικό η διαφορά θα είναι οριακή.... 1
Amix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, V3NDETTA είπε Η εθνική και η Πειραιώς χρεώνει μόλις 1 € για άλλες τράπεζες δεν γνωρίζω, εάν ισχύει κάτι διαφορετικό η διαφορά θα είναι οριακή.... Ωραια ευχαριστω φιλε μου.
cineaste Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 On 25/02/2019 at 01:21, Lacepo said: Η Attica πάντως δε χρεώνει, το επιβεβαίωσα σήμερα με ανάληψη. 1 1
turbat0s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Lia1995 είπε Καλημέρα πως φορτίζετε; Τί σημαίνει αυτό? Ένας συνηθισμένος τραπεζικός λογαριασμός είναι. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από turbat0s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα