turbat0s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, 9-11 είπε Μέχρι στιγμής, δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος με τους Γερμανούς. Υπερέχουν ξεκάθαρα σε σχέση με την Revolut. Α για πες με ενδιαφέρει και μένα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Θα ξεκινήσω με το θεμελιώδες (για εμένα πάντα) θέμα της πρόσβασης μέσω PC. Κανονικό site και όχι μόνο app στο ηλιθιόφωνο. Τώρα βέβαια αν είσαι full εξοικειωμένος με φορητές συσκευές και τα δάκτυλά σου παίζουν στις 5 ή 6 ίντσες με την ίδια άνεση που χειρίζεσαι ένα συμβατικό πληκτρολόγιο, δεν θα ’χεις μεγάλο πρόβλημα. (Εγώ βλαστημάω ακόμα και με τα keyboards των laptops!) 2ον και εξίσου σημαντικό, ίδιο τιμολόγιο καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η Revolut, απ’ ότι έχει πάρει το μάτι μου, επιβάλλει πρόσθετες χρεώσεις για συναλλαγές (ή μήπως είναι αναλήψεις; Θα σας γελάσω) τα Σαββατοκύριακα. Στα 2 παραπάνω προσθέτω και το -προσωπικό- πρόβλημα της αδυναμίας ταυτοποίησης. Κάποια στιγμή πριν 9, 10 μήνες λαμβάνω ειδοποίηση για IDs και κέρατα. Χωρίς συγκεκριμένη αιτία· 3-4 συναλλαγές είχα κάνει όλες κι όλες, η τελευταία εκ των οποίων τον Μάρτιο του 2017. Βγάλε φωτογραφία της αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης (ή κάποιου άλλου επίσημου εγγράφου) σου λένε, και μετά μια selfie. Ε, μου έκαναν τα @@ αερόστατα οι πού κίναιδοι. Και σημειωτέον ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός με τη χρήση του flash (βλ. αντανακλάσεις). Στο τέλος έστειλα scan της ταυτότητας (εκδοθείσα το 2006, με ελληνικούς και ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες) σε jpeg από *κανονικό* scanner. Τίποτα. Έχω μείνει στο στάδιο "Verifying your identity... We’ll review your documents within 72 hours". Κοντεύει ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ από τότε Ε, αφού δεν ασχολούνται, δεν ασχολούμαι κι εγώ. Αν και προς στιγμή σκέφτηκα να ενοχλήσω τον Έλληνα εκπρόσωπο της εταιρείας στο Insomnia. Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν πως τα στοιχεία που τους έχω στείλει ξανά και ξανά και ξανά (μιλάμε για καταστάσεις ελληνικού δημοσίου τώρα!) , πιστοποιούν την ταυτότητά μου, τα ξαναλέμε. 11 λεπτά έχω μέσα στον λογαριασμό όλα κι όλα, δεν θα μου λείψουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά μία ερώτηση. Χωρίς διαβατήριο δεν παίζει να μπορέσεις να ανοίξεις λογαριασμό σωστά; (εννοώ δεν έχει αλλάξει κάτι..) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από jmirko15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosb1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά Θα μπω κατευθείαν στο θέμα . Εδώ και αρκετό καιρό έχω αποκτήσει την Ν26 και τον λογαριασμό ΙΒΑΝ στο κινητό και στον υπολογιστή . Απλώς δεν έκανα κάποια άλλη ενέργεια κατόπιν από ότι μπορώ να θυμηθώ .... Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται και πως γίνετε να φορτώσει η κάρτα μέσω e-banking , ένας οδηγός αν υπάρχει .... Ευχαριστώ προκαταβολικά ... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από thanosb1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα στο thread. ενδιαφερομαι για αποκτηση n26 αλλα δεν ξερω τιποτα. υπαρχει καποιος οδηγος? ή αν μπορει να μας ενημερωσει καποιος για τις απαιτησεις της για ανοιγμα λογαριασμου και για τους τροπους και χρεωσεις της για top-up απο ελληνικο/η λογαριασμο/καρτα. εχει χρεωση για μεταφορα απο την καρτα σε ελληνικο τραπεζικο λογαριασμο? διαβασα καποιες σελιδες αλλα εχω χαθει λιγο. χρησιμοποιω revolut. αξιζει η εκδοση της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, thanosb1 είπε Γεια σας παιδιά Θα μπω κατευθείαν στο θέμα . Εδώ και αρκετό καιρό έχω αποκτήσει την Ν26 και τον λογαριασμό ΙΒΑΝ στο κινητό και στον υπολογιστή . Απλώς δεν έκανα κάποια άλλη ενέργεια κατόπιν από ότι μπορώ να θυμηθώ .... Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται και πως γίνετε να φορτώσει η κάρτα μέσω e-banking , ένας οδηγός αν υπάρχει .... Ευχαριστώ προκαταβολικά ... Πάμε στα βασικά: Αυτή τη στιγμή έχεις έναν Γερμανικό λογαριασμό, ακριβώς όπως θα'χες έναν π.χ στην Πειραιώς. Για να έχει χρήματα ο λογαριασμός σου, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν φυσικά καταστήματα, θα πρέπει να στείλεις ηλεκτρονικά. Στην Ευρώπη έχουμε το λεγόμενο ΙΒΑΝ, οπότε για να γεμίσει ο λογαριασμός σου με λεφτά θα πρέπει να στείλεις από κάποια άλλη τράπεζα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν έχεις ας πούμε Πειραιώς, πηγαίνεις και πατάς Έμβασμα σε Τρίτους, οπότε βάζεις τα στοιχεία σου και το ΙΒΑΝ του Ν26 λογαριασμού σου και στέλνεις χρήματα. Η κάρτα συνδέεται με το λογαριασμό, οπότε ότι χρήματα έχει ο λογαριασμός σου, θα έχει και η κάρτα σου. Προφανώς όταν στέλνεις χρήματα από ελληνικό λογαριασμό, πληρώνεις την προμήθεια εμβάσματος, όπου συνήθως είναι 1 ευρώ. 1 ώρα πριν, spy_vlsi είπε καλησπερα στο thread. ενδιαφερομαι για αποκτηση n26 αλλα δεν ξερω τιποτα. υπαρχει καποιος οδηγος? ή αν μπορει να μας ενημερωσει καποιος για τις απαιτησεις της για ανοιγμα λογαριασμου και για τους τροπους και χρεωσεις της για top-up απο ελληνικο/η λογαριασμο/καρτα. εχει χρεωση για μεταφορα απο την καρτα σε ελληνικο τραπεζικο λογαριασμο? διαβασα καποιες σελιδες αλλα εχω χαθει λιγο. χρησιμοποιω revolut. αξιζει η εκδοση της? Όπως είπα παραπάνω, για να έχει λεφτά ο Ν26 λογαριασμός, θα πρέπει να στείλεις μέσω ΙΒΑΝ. Από εκεί και πέρα, σου χρειάζεται κάπου; Ο χαμός έγινε λόγο capital controls και την περίοδο που ήταν απαγορευμένες οι αγορές μέσω Internet. Αν δεν βγαίνεις εκτός Ευρωζώνης, δε ψωνίζεις απελπιστικά τεράστια ποσά σε εκτός του ευρώ νομίσματα, τότε δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανοίξεις λογαριασμό διότι δεν κάνει κάτι που δεν το κάνουν οι ελληνικές χρεωστικές κάρτες. Στα αρνητικά της Ν26 είναι προφανώς ότι δεν μετράνε οι αγορές που κάνεις στο αφορολόγητο, οπότε αν δεν το καλύπτεις με κάποιο άλλο τρόπο, τότε θα'χεις πρόβλημα. Στα αρνητικά του να έχεις ελληνική χρεωστική κάρτα είναι πως ανά 4ετία/5ετία (ανάλογα τη τράπεζα) θα πρέπει να πληρώνεις την επανέκδοση της κάρτας, όπου το ποσό αυτό ανέρχεται περίπου στα 5-6 ευρώ. Η Ν26 δε σε χρεώνει όταν γεμίζεις τον λογαριασμό με χρήματα. Χρεώνεσαι (όπως είπα και παραπάνω) από την ελληνική τράπεζα όταν στέλνεις εμβάσματα. Η Ν26 δε σου χρεώνει έξοδα ανάληψης για τις πρώτες 5 αναλήψεις, αλλά αν πας να βγάλεις από ελληνική τράπεζα, η ελληνική σου χρεώνει προμήθεια 3 ευρώ. (Το ποσό αυτό παίζει, και ανά καιρούς κάποια μέλη λένε για κάποιες τράπεζες όπου δεν σε χρεώνουν. Δεν ξέρω αν συνεχίζει να ισχύει αυτό ακόμα) 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 N26 ανοίγω με παλιά ταυτότητα που γράφει μόνο τα στοιχεία στα ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Και χωρις ταυτοτητα γινεται, με δικο σου εγγραφο του Word που γραφει τα στοιχεια σου, προφανως μονο στα Ελληνικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Και χωρις ταυτοτητα γινεται, με δικο σου εγγραφο του Word που γραφει τα στοιχεια σου, προφανως μονο στα Ελληνικα... Προϋποθέτει όμως γνήσιο οffice 2016 και μεταγενέστερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ξέρετε τι σας γίνεται... Αν δεν το κάνεις pdf δεν περνάει, είναι αυστηροί οι Γερμανοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, CyberCr33p είπε N26 ανοίγω με παλιά ταυτότητα που γράφει μόνο τα στοιχεία στα ελληνικά; Δηλαδη εχεις ταυτοτητα που τα στοιχεια ειναι μονο στα ελληνικα; Μας δουλευεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Ιζι γκάις, μην το κλειδωσουμε το θεμα λογω τρολαρισματος. Προφανως @yazidis και υπαρχουν ταυτοτητες με τα στοιχεια να ειναι μονο στα ελληνικα. Οι παλιες. Εχω κι εγω. Αλλα εξισου προφανως ρε @CyberCr33p: δεν γινεται. Ελεος, κοινη λογικη ρε ανθρωπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Χαίρομαι που σας χάρισα λίγες στιγμές γέλιου. Ήμουν 99% σίγουρος ότι δεν γίνεται αλλά είπα μήπως έχουν κάποιο ελληνικό τμήμα που μπορεί να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα της ταυτότητας ώστε να μην χρειαστεί να βγάλω νέα. Εξάλλου ελληνικές τράπεζες την δέχονται κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η πρωτη μου ταυτοτητα ηταν το 2000 και ηταν ηδη με λατινικους χαρακτηρες. Αμα εχετε ακομα μονο με ελληνικους θα επρεπε εδω και πολλα χρονια να εχει γινει ηδη η αλλαγη. επισης οποιος εχει ακομα ταυτοτητα χωρις λατινικους χαρακτηρες, τοτε προφανως δεν του χρειαζεται η Ν26, οποτε δε χρειαζεται να μπει καν στον κοπο για να ανοιξει λογαριασμο Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από yazidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, yazidis είπε χωρις λατινικους χαρακτηρες fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα