Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω θέμα από το ebanking της εθνικής. Τα μισά εμβάσματα που στέλνω στη number26 μου τα στέλνει με μέθοδο swift oxi sepa και έτσι καθυστερούν τα χρήματα τρέλα να εμφανιστούν στη n26. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Μόλις τώρα, Lenagreek είπε

Παιδιά έχω θέμα από το ebanking της εθνικής. Τα μισά εμβάσματα που στέλνω στη number26 μου τα στέλνει με μέθοδο swift oxi sepa και έτσι καθυστερούν τα χρήματα τρέλα να εμφανιστούν στη n26. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Και δεν έχει επιλογή στο ebanking της εθνικής να σταλουν αποκλειστικά με μέθοδο sepa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχει χρησιμοποιησει κανεις την n26 για αγοραπωλησια μετοχων εξωτερικου? δλδ να στειλεις χρηματα στην n26 και απο εκει να τα χρησιμοποιησεις, εφοσον εδω υπαρχει περιορισμος. υπηρξε κανενα προβλημα?

55 λεπτά πριν, duende είπε

εχει χρησιμοποιησει κανεις την n26 για αγοραπωλησια μετοχων εξωτερικου? δλδ να στειλεις χρηματα στην n26 και απο εκει να τα χρησιμοποιησεις, εφοσον εδω υπαρχει περιορισμος. υπηρξε κανενα προβλημα?

Με ποιά πλατφόρμα ασχολείσαι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/12/2018 στις 11:41 ΜΜ, Lenagreek είπε

Και δεν έχει επιλογή στο ebanking της εθνικής να σταλουν αποκλειστικά με μέθοδο sepa

Θα με ενδιέφερε κι εμένα αν το γνωρίζει κάποιος γιατι θέλω να κάνω έμβασμα σε N26 απο Εθνική

Επεξ/σία από Prof_Chaos

13 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

Θα με ενδιέφερε κι εμένα αν το γνωρίζει κάποιος γιατι θέλω να κάνω έμβασμα σε N26 απο Εθνική

Εμένα 2η εργάσιμη συνήθως μπαίνουν.

• Thanks 1

Βρε παιδιά τα εμβάσματα από ελληνικές τράπεζες είναι παρωχημένα πλέον.

Με χρήση PayPal γλιτώνεις και το 1 ευρώ μπαίνουν και πιο γρήγορα, μιας και η PayPal τα στέλνει από Γερμανία.

8 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Με χρήση PayPal γλιτώνεις και το 1 ευρώ μπαίνουν και πιο γρήγορα, μιας και η PayPal τα στέλνει από Γερμανία.

Πως γίνεται αυτό, ανάλυσε λίγο τα βήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Δηλαδή αν εχω την κάρτα της Εθνικής συνδεδεμένη στο Paypal μπορώ να κάνω έμβασμα στο ΙΒΑΝ του N26; 

Μήπως πρέπει να έχω συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό στο paypal;

Εξηγησε το αν θέλεις γιατι δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Prof_Chaos

10 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

Δηλαδή αν εχω την κάρτα της Εθνικής συνδεδεμένη στο Paypal μπορώ να κάνω έμβασμα στο ΙΒΑΝ του N26; 

Μήπως πρέπει να έχω συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό στο paypal;

Εξηγησε το αν θέλεις γιατι δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ

Θα πρέπει να έχεις υπόλοιπο (balance) paypal για να τα στείλεις σε λογαριασμο.

Παιδιά καλησπέρα,

Μόλις παρέλαβα μια κάρτα N26.  Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να την γεμίσω από Ελλάδα; 

Σίγουρα μπορώ να κάνω μεταφορά χρημάτων μέσω IBAN αλλά ποιό είναι το επιπλέον κόστος που κρατάει η τράπεζα; Επίσης γίνεται με κάποιον άλλον τρόπο χωρίς υπάρχων λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα;

Ευχαριστώ!!!

1 λεπτό πριν, Bellrilion είπε

Μόλις παρέλαβα μια κάρτα N26.  Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να την γεμίσω από Ελλάδα; 

Δεν γεμίζεις την κάρτα αλλά το λογαριασμό που είναι από πίσω.

Άρα έμβασμα με κόστος 1€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτιάχνεις 2ρο λογαριασμό PayPal προσθέτεις την κάρτα σου και τα στέλνεις στο κύριο λογαριασμό σου ως αποστολή σε friends and family (δωρεάν, φαίνεται πως ξύπνησε και το PayPal)

Τα βλέπεις άμεσα στον κύριο λογαριασμό PayPal και τα στέλνεις κατευθείαν στην Ν26 με δωρεάν έμβασμα από το PayPal .

Ο δεύτερος λογαριασμός μου, έχει υποκοριστικό στο όνομα και δοκίμασα να τα στείλω από εκείνον στην τράπεζα του εξωτερικού και έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από Hapatingo
  • Like 1

4 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Φτιάχνεις 2ρο λογαριασμό PayPal προσθέτεις την κάρτα σου και τα στέλνεις στο κύριο λογαριασμό σου ως αποστολή σε friends and family (δωρεάν, φαίνεται πως ξύπνησε και το PayPal)

Τα βλέπεις άμεσα στον κύριο λογαριασμό PayPal και τα στέλνεις κατευθείαν στην Ν26 με δωρεάν έμβασμα από το PayPal .

Ο δεύτερος λογαριασμός μου, έχει υποκοριστικό στο όνομα και δοκίμασα να τα στείλω από εκείνον στην τράπεζα του εξωτερικού και έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σωστό αλλά και από την τράπεζα στο PayPal δεν κρατείτε και εκεί ένα χ ποσό;

Επίσης το 1Ε που επισημάνθηκε πριν ισχύει για όλες τις Ελληνικές τράπεζες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, turbat0s είπε

Με ποιά πλατφόρμα ασχολείσαι? 

στο eurobank trader, λογω καποιων μετοχων αλλοδαπης που ειχα απο παλια σε μια εταιρια που δουλευα..απλα τωρα με τα capital controls δε μπορω να αγορασω μετοχες εξωτερικου με χρεωση ελληνικου λογαριασμου, πρεπει να στειλω τα χρηματα στο trader απο λογαριασμο αλλοδαπης. δηλαδη να στειλω απο ελλαδα στη n26 και απο εκει πισω στην ελλαδα στο trader για να φανει σαν εμβασμα εξωτερικου..ο,τι να'ναι δηλαδη

btw, τον λογαριασμο της n26 πρεπει να τον δηλωσουμε στη φορολογικη?

Επεξ/σία από duende

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...