Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

Καλα εμένα με καίει πιο πολύ να μην ψάχνω τα χρήματα μου καμία μέρα στην Γερμανία. Αν είναι αξιόπιστη. Μην αρχίσουν τις κανονιες αυτές οι ηλεκτρονικές τράπεζες.  

Και περιμένεις να στο εγγυηθεί κάποιος ανώνυμος σε ένα φόρουμ αυτό;

• Confused 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

Καλα εμένα με καίει πιο πολύ να μην ψάχνω τα χρήματα μου καμία μέρα στην Γερμανία. Αν είναι αξιόπιστη. Μην αρχίσουν τις κανονιες αυτές οι ηλεκτρονικές τράπεζες. 

Ειναι πιο αξιοπιστη απο μια οποιαδηποτε ελληνικη τραπεζα ισως λιγοτερο αξιοπιστη απο μια ελβετικη. Σε καλυψα?

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά μην συγκρίνετε ανόμοια. Η Ν26 είναι πολύ πιο ασφαλής σε σχέση με τις high street τράπεζες μιας και δεν προσφέρει πίστωση ούτε και δάνεια. Δηλαδή δεν υπάγεται σε stress test και αλλά τέτοιες διαδικασίες. 

Επιτόκια που προσφέρει σε καταθετικούς λογαριασμούς τα προσφέρει από συνεργάτες και τρίτους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Και περιμένεις να στο εγγυηθεί κάποιος ανώνυμος σε ένα φόρουμ αυτό;

Δεν είπα να μου το εγγυηθείς γραπτώς. Εδώ είναι φόρουμ για ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων. Από εσένα τι να την κάνω την εγγύηση. Αν έχεις κάποια άποψη Θέλω πολύ να την ακούσω. 

17 λεπτά πριν, gbras είπε

Ειναι πιο αξιοπιστη απο μια οποιαδηποτε ελληνικη τραπεζα ισως λιγοτερο αξιοπιστη απο μια ελβετικη. Σε καλυψα?

Μάλιστα ναι κατάλαβα .  Σε ευχαριστώ. 

10 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Παιδιά μην συγκρίνετε ανόμοια. Η Ν26 είναι πολύ πιο ασφαλής σε σχέση με τις high street τράπεζες μιας και δεν προσφέρει πίστωση ούτε και δάνεια. Δηλαδή δεν υπάγεται σε stress test και αλλά τέτοιες διαδικασίες. 

Πολύ σωστό αυτό που λες ναι. Και επίσης δεν είναι Ελλάδα η Γερμανία σε κάποιο υποτιθέμενο κανόνι να νιψει τας χείρας της έτσι απλά. 

Επεξ/σία από Funny__boy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Funny__boy είπε

Και επίσης δεν είναι Ελλάδα η Γερμανία σε κάποιο υποτιθέμενο κανόνι να νιψει τας χείρας της έτσι απλά. 

Η Γερμανία σκοράρει καλά στη διαφθορά, στη φορολογική απάτη, στα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες και στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Θεωρώ ότι πολύ εύκολα θα νίψει τις χείρες της αν αυτό τη βοηθάει να συνεχίσει το σκοράρισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σας θα ήθελα μια γνώμη.Η μεχρι στιγμής εμπειρία μ με την καρτα  ειναι άριστη μένω Γερμανία η καρτα μ ήρθε σε 3 μερες σε ανάληψη απο ΑΤΜ της γειτονίας μ δεν υπήρχε προμήθεια(χρησιμοποιώντας την 1 απο της 5 δωρεαν ανάληψης), τα λεφτα π εστηλα απο την κυρια καρτα μ στην Ν26 διαρκησαν 4 ωρες ν πανε και γενικα με το App ειμαι πολύ ευχάριμενος. Εχω εναν τραπεζικο λογαριαμο εδω στην Γερμανία στην Volksbank οποιος ειναι για την μισθοδοσια μ και γενικα για να πληρωνω και τα σχετικα και σκέφτομαι να τον καταργήσω γιατι καθε τελος του μηνα μ κρατάει 11-12 ευρο  και να εχω μονο την n26 οχι μονο για τα λεφτα αλλα και για την ευκολία π μ προσφέρει το App.Θα εχω καποιο θεμα η ειναι κατι π δεν υπολογίζω;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Γιατί?

Τοσο κοστίζει λογικα να εχεις λογαριασμό σε αυτην την τραπεζα π ειμαι περσυ μ φενετε κοστιζε 7-8 και τωρα το αυξήσανε αλλος φίλος μ πληρωνει πχ στην Kreisparkasse 5-6 αναλογα την τραπεζα αμα είσαι κατω απο 24 ειναι δωρεάν μ φενετε 

Δημοσ.

Γιατί δεν ανοίγεις λογαριασμό πχ στην commerzbank; η γιατί δεν μεταφέρεις την μισθοδοσία στην n26? Στην Γερμανία υπάρχουν επιλογές. Υπάρχει και η dibadu με καλή πολιτική

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christou είπε

Γιατί δεν ανοίγεις λογαριασμό πχ στην commerzbank; η γιατί δεν μεταφέρεις την μισθοδοσία στην n26? Στην Γερμανία υπάρχουν επιλογές. Υπάρχει και η dibadu με καλή πολιτική

Ανοιξα εκει γτ  ηταν δίπλα στο σπιτι μ αυτο σκέφτομαι τώρα να μεταφέρω την μισθοδοσία στηνN26 γτ με βολεύει το App 

Δημοσ.

Η Volksbank δυστυχως βρεξει χιονισει σου χρεωνει την υπηρεσια καθε μηνα. Παντως η Commerzbank η οποια για μενα ειναι το νο1 Γερμανια, αν καταθετεις 1200€ το μηνα δε σου χρεωνει προμηθεια. Το κακο βεβαια ειναι πως η βασικη τους καρτα ειναι η Μαεστρο, την οποια δε χρεωνουν, ενω αν παρεις την Debit Mastercard εχει 3,50€ το μηνα χρεωση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yazidis είπε

Η Volksbank δυστυχως βρεξει χιονισει σου χρεωνει την υπηρεσια καθε μηνα. Παντως η Commerzbank η οποια για μενα ειναι το νο1 Γερμανια, αν καταθετεις 1200€ το μηνα δε σου χρεωνει προμηθεια. Το κακο βεβαια ειναι πως η βασικη τους καρτα ειναι η Μαεστρο, την οποια δε χρεωνουν, ενω αν παρεις την Debit Mastercard εχει 3,50€ το μηνα χρεωση.

Στην αρχή δεν με χρεωναν λογικα γτ ειμουν μικρος. Δλδ αμα πέρνεις πανω απο 1200 ευρο θα σε χρεώνει και  η Commerzbank; Ετσι δουλεύει και η N26 δλδ πανω απο καποιο ποσο σε χρεώνουν;

Δημοσ.

Το αναποδο.

η commerzbank χρεωνει 9,90€ το μηνα για να εχεις το λογαριασμο. Αν ομως καταθετεις 1200€ το μηνα, αυτη η χρεωση δεν γινεται. Αυτο μπορει να γινει ειτε με μισθοδοσια, ειτε καταθέτοντας εσυ προσωπικα 1200€ καθε μηνα.

η Ν26 δε σου χρεωνει τιποτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, katsapoli είπε

Στην αρχή δεν με χρεωναν λογικα γτ ειμουν μικρος. Δλδ αμα πέρνεις πανω απο 1200 ευρο θα σε χρεώνει και  η Commerzbank; Ετσι δουλεύει και η N26 δλδ πανω απο καποιο ποσο σε χρεώνουν;

Offtopic αλλα ανοιξε στη DKB, στην Comdirect ή στην ING DiBa. Δωρεαν λογαριασμος, δωρεαν αναληψεις και αγχος μηδεν 😎 

Η διαδικασια για τη DKB παιρνει 5' να συμπληρωσεις την αιτηση και περιπου 20 μερες για να σου ερθουν ολα (ΤΑΝ, στοιχεια λογαριασμου, Visa, Girocard, τα pin τους κλπ).

• Thanks 1
Δημοσ.

@katsapoli
Δεν έχω προσωπικά εμπειρία με το θέμα, αλλά φίλος μου έπιασε δουλειά στη Γερμανία πρόσφατα και του πρότεινα Ν26. Αρχικά δεν ήθελε γιατί είχε την κλασική δυσπιστία των Ελλήνων με τέτοιας φύσης πράγματα, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ψήθηκε και έβαλε τη μισθοδοσία του στην Ν26 με σκοπό να είναι προσωρινό αυτό και να ανοίξει λογαριασμό σε μια πιο κλασική τράπεζα όταν βολευτεί κάπου πιο μόνιμα στη Γερμανία. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, ακόμα με την Ν26 είναι και είναι οκ. Οπότε υποθέτω θα είσαι κι εσύ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...