ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Η κάρτα σου συνοδεύεται και με έναν τραπεζικό λογαριασμό και γι'αυτό έχεις και ένα νέο IBAN. Για να έχει λοιπόν χρήματα η κάρτα σου, θα πρέπει να στείλεις χρήματα σε αυτό το λογαριασμό, όπως θα έκανες και με μια οποιαδήποτε άλλη κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου. Μπορείς λοιπόν να καταθέσεις χρήματα στο νέο σου λογαριασμό στην N26 με πολλούς τρόπους(web banking, Atm, με έμβασμα από γκισέ άλλων τραπεζών, κλπ κλπ). Προφανώς για να τη γεμίσεις εκτός γκισέ τραπεζών, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν άλλο τραπεζικό σου λογαριασμό από τον οποίο θα τραβήξεις τα χρήματα ή θα πας σε ένα μηχάνημα easy pay με μετρητά. Στην ουσία δεν πήρες απλά μια προπληρωμένη κάρτα, αλλά άνοιξες έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Γερμανία. Τα μηχανηματα EasyPay υποστηριζουν καταθεσεις σε ξενα IBAN?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 13 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Τα μηχανηματα EasyPay υποστηριζουν καταθεσεις σε ξενα IBAN?? Δεν ξέρω, δεν το έκανα ποτέ αλλά γιατί να μην υποστηρίζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν ξέρω, δεν το έκανα ποτέ αλλά γιατί να μην υποστηρίζουν? Εδώ παντως λεει μονο για λογαριασμους της Πειραιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν ξέρω, δεν το έκανα ποτέ αλλά γιατί να μην υποστηρίζουν? Δεν ισχύει αυτο που γράφεις για τα ατμ, easypay. Μονο με τραπεζικό έμβασμα γίνεται κατάθεση στη n26 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vts120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα !!!!!!!! Μπορεί Κάποιος από το Φόρουμ να μου διευκρινίσει τι γίνεται με το Apple Pay ?Από οτι διάβασα και σε προηγούμενα σχόλια υπάρχουν συγκεκριμένες χώρες που υποστηρίζεται και στην Ελλάδα όχι η ερώτηση μου είναι....Για να μας έρθει η κάρτα θα πρέπει να δηλώσουμε την φυσική μας διεύθυνση υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος η όταν μας έρθει κάρτα να δηλώσουμε άλλο τόπο κατοικίας για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, vts120 είπε Καλησπέρα στην παρέα !!!!!!!! Μπορεί Κάποιος από το Φόρουμ να μου διευκρινίσει τι γίνεται με το Apple Pay ?Από οτι διάβασα και σε προηγούμενα σχόλια υπάρχουν συγκεκριμένες χώρες που υποστηρίζεται και στην Ελλάδα όχι η ερώτηση μου είναι....Για να μας έρθει η κάρτα θα πρέπει να δηλώσουμε την φυσική μας διεύθυνση υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος η όταν μας έρθει κάρτα να δηλώσουμε άλλο τόπο κατοικίας για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε; Φανταζομαι θα εψαξες και δεν θα βρηκες σχετικο νημα... Μηπως να ανοιγες εσυ ενα νεο θεμα και να μαζευονταν εκει οι σχετικες απαντησεις? Γιατι εδω ειναι ασχετες και θα χαθουν ετσι και αλλιως στην πορεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 17 hours ago, spartak1 said: Δεν ισχύει αυτο που γράφεις για τα ατμ, easypay. Μονο με τραπεζικό έμβασμα γίνεται κατάθεση στη n26 Ναι νόμιζα πως και στα ATM ισχύει ό,τι και στο web banking (αυτό χρησιμοποιώ). 14 hours ago, vts120 said: Καλησπέρα στην παρέα !!!!!!!! Μπορεί Κάποιος από το Φόρουμ να μου διευκρινίσει τι γίνεται με το Apple Pay ?Από οτι διάβασα και σε προηγούμενα σχόλια υπάρχουν συγκεκριμένες χώρες που υποστηρίζεται και στην Ελλάδα όχι η ερώτηση μου είναι....Για να μας έρθει η κάρτα θα πρέπει να δηλώσουμε την φυσική μας διεύθυνση υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος η όταν μας έρθει κάρτα να δηλώσουμε άλλο τόπο κατοικίας για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε; Ενώ η N26 υποστηρίζει γενικότερα το Apple Pay, στην Ελλάδα δεν λειτουργεί μιας και δεν έχει ανοίξει ακόμη από την apple. Όταν γίνει αυτό, στην εφαρμογή wallet του ios θα σου εμφανιστεί το "+" ώστε να προσθέσεις τις κάρτες που θα το υποστηρίζουν (στην περίπτωσή μας η Ν26). Υπάρχουν λύσεις να έχεις Apple Pay αλλά δεν είναι και ο,τι καλύτερο μιας και πρέπει να αλλάξεις το region στο apple store, να κατεβάσεις μια ακόμη εφαρμογή που συνεργάζεται με την mastercard και στην οποία θα στέλνεις τα εμβάσματα για να έχεις εκεί το wallet σου. Άρα στην ουσία θα χρησιμοποιείς μία ακόμη τραπεζική υπηρεσία που δεν θα έχει σχέση με τη Ν26... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Εάν έχεις φίλο σε άλλη χώρα κάνεις επανέκδοση κάρτας Ν26 σε εκείνη τη διεύθυνση και έχεις apple pay. Εγώ το έκανα σε Ισπανία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/10/2018 στις 7:31 ΜΜ, vts120 είπε Καλησπέρα στην παρέα !!!!!!!! Μπορεί Κάποιος από το Φόρουμ να μου διευκρινίσει τι γίνεται με το Apple Pay ?Από οτι διάβασα και σε προηγούμενα σχόλια υπάρχουν συγκεκριμένες χώρες που υποστηρίζεται και στην Ελλάδα όχι η ερώτηση μου είναι....Για να μας έρθει η κάρτα θα πρέπει να δηλώσουμε την φυσική μας διεύθυνση υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος η όταν μας έρθει κάρτα να δηλώσουμε άλλο τόπο κατοικίας για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε; Εγώ την έστειλα Ισπανία στον αδερφό μου, μου την έστειλε την έβαλα στο Apple pay και μετά άλλαξα την διεύθυνση μου πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2018 στις 7:22 ΠΜ, malmsteen1984 είπε Η επιμονη μου βασιζεται στο γεγονος οτι κανεις σας δεν γραφει ενα πραγματικο πλεονεκτημα εναντι των συνηθισμενων καρτων. Ότι με ειδοποιεί ακαριαία με email και push message για οποιαδήποτε συναλλαγή κάνω ενώ οι κηφήνες π.χ. της Alpha Bank ζητάνε ...2€ το μήνα για να μου στέλνουν email θα μπορούσε να είναι ακόμα και ο μόνος λόγος. Ότι μπορώ ανά πάσα στιγμή να μπλοκάρω την κάρτα και να την επαναφέρω σε λειτουργία όποτε θέλω μέσα του application θα μπορούσε να είναι ένας άλλος ικανός από μόνος του λόγος επίσης. Ότι αγοράζω ό,τι θέλω με αυτήν από όλο τον κόσμο χωρίς περιορισμούς. Ότι δεν δίνει αναφορά για τα ποσά που ξοδεύω στο ελληνικό κλεφτοκράτος. Μεγάλα και πραγματικά πλεονεκτήματα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από theopan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, theopan είπε Ότι δεν δίνει αναφορά για τα ποσά που ξοδεύω στο ελληνικό κλεφτοκράτος. Μεγάλα και πραγματικά πλεονεκτήματα. Δεν δινει αναφορά αυτόματα ναι, εαν ομως το κράτος ζητήσει απο την τράπεζα αναφορά τότε ειναι υποχρεωμένη να την δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Κανενα απο αυτα δεν ειναι σπουδαιο πλεονέκτημα. Τωρα το οτι δε δινει αναφορα στο λεφτοκρατος που λες. Οκ ασχολιαστο. Προφανως εχεις κατι να κρυψεις.. δωσε αναφορα στο γερμανικο. Ασε που πλεον ολα τα δεδομενα είναι προσβάσιμα αν ζητηθούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Η μόνη διαφορά με τις τράπεζες εξωτερικού (στην ΕΕ) είναι οτι δεν δινουν αναφορά αυτόματα στο ελληνικό κράτος. Εαν το μάτι του Σάουρον πέσει πάνω σου τότε το ελληνικό κράτος θα πάρει λεπτομερέστατη αναφορά απο τις ΕΕ τράπεζες. Συνεπώς μην περιμένεις να καλύψεις πιθανές λαμογιές σε ευρωπαϊκές τράπεζες: α) για το δικό σου καλό, διότι κάποια στιγμή ολα θα βγούν στην φόρα και θα σου γυρίσει μπουμερανγκ β) για το δικό μας καλό, διότι σίγουρα θα την πληρώσουμε όλοι μας εαν αυτές τις επιπλέον επιλογές τις καταχραστούν οι ελληνάρες και στο τέλος χαθούν για όλους μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, malmsteen1984 είπε Κανενα απο αυτα δεν ειναι σπουδαιο πλεονέκτημα. Τωρα το οτι δε δινει αναφορα στο λεφτοκρατος που λες. Οκ ασχολιαστο. Προφανως εχεις κατι να κρυψεις.. δωσε αναφορα στο γερμανικο. Ασε που πλεον ολα τα δεδομενα είναι προσβάσιμα αν ζητηθούν Στα προηγούμενα post έχουν παρουσιαστεί αρκετά ακόμα πλεονεκτήματα. Προφανώς και είναι προσωπική αποψη τι θεωρεί ο καθένας πλεονέκτημα, ανάλογα με το τι εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του, αλλά δίνεις την εντύπωση οτι με βάση τις ανάγκες σου και τον τρόπο που χρησιμοποιείς εως τώρα τον τραπεζικό λογαριασμό/κάρτα, η N26 δεν είναι κάτι που σου ταιριάζει ή δίνει σημαντικό πλεονέκτημα. Εάν είσαι περιστασιακός χρήστης και προτιμάς τις παραδοσιακές τράπεζες με τις υπάρχουσες χρεώσεις τους, τα προιόντα τους και τη 'σιγουριά' της ύπαρξης φυσικών καταστημάτων, ή ακόμα και της πιο άμεσης εξυπηρέτησης σε περίπτωση προβλήματος, τότε καλά θα κάνεις να μην χρησιμοποιείς τη N26. Εάν ο τραπεζικός σου λογαριασμός και η κάρτα είναι 'καθημερινό σου εργαλείο', στέλνεις ή δέχεσαι αρκετά εμβάσματα μέσα στο μήνα - ακόμα και μικροποσά- , ταξιδεύεις συχνά σε εξωτερικό και Ελλάδα και επίσης θέλεις να έχεις άμεσο έλεγχο των καθημερινών σου συναλλαγών, τότε η Ν26 σου δίνει σημαντικό πλεονέκτημα. Οπότε είναι ανάλογα και με τη χρήση που θέλει να κάνει ο καθένας.. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από inel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Για να μην πουμε οτι στην Ν26 τα λεφτα σου θα ειναι παντα Ευρω, ενω τα λεφτα σου στις Ελληνικες τραπεζες, ενδεχεται ο Βαρουφακης να στα μετατρεψει σε αλλο νομισμα εν μια νυχτι και να τα ψαχνεις. Θα μου πεις, που τον θυμηθηκες τον Βαρουφακη τωρα? Νομιζω ανεβαινει το ποσοστο των Ελληνων που προτιμουν την "δραχμη"/αλλο Εθνικο νομισμα..., θεμα χρονου ειναι... 'Η μπορει να προκυψει εως αποτομη μεταβολη εν μεσω τραπεζικης/πολιτικοοικονομικης αναταραχης.. Ας μην ξεχναμε το δημοψηφισμα του 2015. Το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφισε ΟΧΙ. Αν το ΟΧΙ γινοταν πραξη, θα ειχαμε ηδη 3 χρονια αλλο/ή παραλληλο νομισμα... Ποιος μπορει να εγγυηθει οτι δεν θα ξαναγινει ενα νεο δημοψηφισμα καποια στιγμη? Πιο σιγουρα φαινονται τα Ευρω στην Γερμανια... ... Το ερωτημα ειναι, αξιζει σαν αποταμιευτικη επιλογη η Ν26? Πως θα βγαλεις καποιο μεγαλο ποσο οταν το χρειαστεις, πχ αν εισαι Γερμανια, αφου δεν εχει φυσικα καταστηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα