djuan1988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δοκίμασα τώρα και δεν την πήρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psilos2500 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 ενοοεισ εκανεσ τωρα μεταφορα ΄στην ν26 και δεν τι δεχτηκε σε αυτο τι παταμε payment reference εχω μπερδευτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Όχι φίλε μου, για το Google Pay έγραψα. Τίποτα δε γράφεις εκεί. Ότι κάνεις για να στείλεις χρήματα στην Εθνική για παράδειγμα κάνεις και για την N26. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psilos2500 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 να εισαι παντα καλα φιλε μου. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ Ε? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ Ν26; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Το όνομα σου βάζεις φίλε μου... Καλέ έκανες. Ο λογαριασμός είναι δικός σου. Αλλά αυτά που ρωτάς έχουν αναφερθεί και πιο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psilos2500 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 alexpen ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kastos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) επειδη τώρα ξεκινάω να κάνω λογαριασμό, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι βάζω σαν ημερομηνία λήξης της ταυτότητας; δέχεται μόνο διαβατήριο; ευχαριστώ εκ των προτέρω. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Kastos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Στις 22/4/2018 στις 9:53 ΜΜ, turbat0s είπε Μήπως στα settings δεν έχει ενεργοποιήσει την επιλογή να είναι ορατή ως N26 customer? Αυτό ήταν το πρόβλημα. Μόλις έδωσε άδεια χρήσης επαφών στην εφαρμογή την είδα κανονικά. Δεν είχα βρει setting στο application αλλά το android έχει μαζί με όλες τις άδειες εφαρμογών. 11 ώρες πριν, Kastos είπε επειδη τώρα ξεκινάω να κάνω λογαριασμό, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι βάζω σαν ημερομηνία λήξης της ταυτότητας; δέχεται μόνο διαβατήριο; ευχαριστώ εκ των προτέρω. 15 χρόνια μετά την ημερομηνία έκδοσης θα βάλεις. Τόσο ισχύουν οι ταυτότητές μας βάση Νόμου κι ας μην αναγράφεται (προς το παρόν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Στις 24/04/2018 στις 2:29 ΜΜ, alexpen είπε νομιζω οτι αυτό ισχύει μονο γι ατο apple pay. Στο gpay απλά πρέπει να προσθέσεις καρτα που έχει συμβαση με το gpay. Αν εγω π.χ. έχω ελληνικό playstore μπορω στο gpay να προσθέσω αμερικανικη/αγγλική κλπ καρτα που υποστηρίζεται απο το gpay και να δουλευει κανονικά Σωστά το λες αλλά μόνος σου έγραψες ότι στο Ελληνικό GPay δεν υποστηρίζεται ακόμα, και σου εξήγησα τι να κάνεις για να αλλάξεις χώρα στο GPay ώστε να μπορέσεις να κάνεις αυτό που θες. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι να ανοίξω απλό λογαριασμό κατά κύριο λόγο για αγορές, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος: 1. Το άνοιγμα του λογαριασμού δημιουργεί υποχρέωση να δηλώνεται ο λογαριασμός στη φορολογική μας δήλωση δεδομένου ότι είναι τραπεζικός λογαριασμός εξωτερικού ή τα χρήματα που θα βρίσκονται εκεί έχουν ήδη δηλωθεί/φορολογηθεί διότι αποστέλλονται με έμβασμα από ελληνική Τράπεζα, οπότε δεν χρειάζεται να δηλώσουμε τιποτα? 2. Τα χρήματα που θα βρίσκονται στον λογαριασμό, θα φορολογούνται και με βάση τη νομοθεσία που ισχύει στη Γερμανία ή θεωρείται ότι έχουν ήδη φορολογηθεί στην Ελλάδα? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/04/2018 στις 7:23 ΠΜ, zananiro είπε Καλημέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι να ανοίξω απλό λογαριασμό κατά κύριο λόγο για αγορές, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος: 1. Το άνοιγμα του λογαριασμού δημιουργεί υποχρέωση να δηλώνεται ο λογαριασμός στη φορολογική μας δήλωση δεδομένου ότι είναι τραπεζικός λογαριασμός εξωτερικού ή τα χρήματα που θα βρίσκονται εκεί έχουν ήδη δηλωθεί/φορολογηθεί διότι αποστέλλονται με έμβασμα από ελληνική Τράπεζα, οπότε δεν χρειάζεται να δηλώσουμε τιποτα? 2. Τα χρήματα που θα βρίσκονται στον λογαριασμό, θα φορολογούνται και με βάση τη νομοθεσία που ισχύει στη Γερμανία ή θεωρείται ότι έχουν ήδη φορολογηθεί στην Ελλάδα? 1. Για να δηλωθεί θα πρέπει να δέχεσαι στον λογαριασμό κάποιου είδους εισόδημα. Αν μόνο φορτώνεις από τον Ελληνικό λογαριασμό σου δεν χρειάζεται καθόλου. 2. Το οποιοδήποτε εισόδημα έχεις ( και ας προέρχεται από την αλλοδαπή) φορολογείται αποκλειστικά στην Ελλάδα, εκτός αν μένεις πάνω από 6 μήνες με ένσημα στην αλλοπαδή εντός του ιδίου έτους, όπου πρέπει να αλλάξεις ΔΟΥ και να φορολογείσε σύμφωνα με την αλλοδαπή πλέον. Γενικά για να κάνεις αγορές όπως λες (που δεν βρίσκω τον λόγο πλέον, εκτός αν αγοράζεις σε άλλα νομίσματα όπου καλύτερα να κοιτάξεις την Revolut) δεν υπάρχει θέμα φορολόγησης η γενικά προβλήματος με την εφορία εφόσον πάντα τα χρήματα που βγαίνουν έξω είναι νόμιμα και φορολογημένα. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από georgerov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στις 4/27/2018 στις 9:18 ΜΜ, georgerov είπε Σωστά το λες αλλά μόνος σου έγραψες ότι στο Ελληνικό GPay δεν υποστηρίζεται ακόμα, και σου εξήγησα τι να κάνεις για να αλλάξεις χώρα στο GPay ώστε να μπορέσεις να κάνεις αυτό που θες. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή! Λοιπον παιδια, μόλις πέρασα την κάρτα του αδερφου μου (δηλωμένη στην Ισπανια) στο δικό μου GPAY (το οποίο ειναι ελληνικό) λειτουργησε κανονικότατα. Παρήγγειλα αντικασταση καρτας και αποστολή στην Ισπανία στον αδερφό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Οπότε λογικά και σε apple pay θα γίνεται, σωστά? Μιας και είναι διαθέσιμο στην Ισπανία. Εσύ με το που άλλαξες την διεύθυνση σου ακύρωσαν την καρτα και αυτόματα θα εκδώσουν άλλη στην νέα διεύθυνση ή τα νέα στοιχεία περνούν στην υπάρχουσα καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Οπότε λογικά και σε apple pay θα γίνεται, σωστά? Μιας και είναι διαθέσιμο στην Ισπανία. Εσύ με το που άλλαξες την διεύθυνση σου ακύρωσαν την καρτα και αυτόματα θα εκδώσουν άλλη στην νέα διεύθυνση ή τα νέα στοιχεία περνούν στην υπάρχουσα καρτα? Για να το βάλεις στο apple pay πρέπει να αλλάξεις σε apple pay ισπανίας (το ελληνικο apple pay δεν σου δίνει επιλογή προσθήκης καρτας) και μετά πάλι πίσω στο ελληνικο. Οχι άλλαξα την διευθυνση και μετα ζήτησα έκδοση νέας κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 2/5/2018 στις 11:42 ΜΜ, georgerov είπε 1. Για να δηλωθεί θα πρέπει να δέχεσαι στον λογαριασμό κάποιου είδους εισόδημα. Αν μόνο φορτώνεις από τον Ελληνικό λογαριασμό σου δεν χρειάζεται καθόλου. 2. Το οποιοδήποτε εισόδημα έχεις ( και ας προέρχεται από την αλλοδαπή) φορολογείται αποκλειστικά στην Ελλάδα, εκτός αν μένεις πάνω από 6 μήνες με ένσημα στην αλλοπαδή εντός του ιδίου έτους, όπου πρέπει να αλλάξεις ΔΟΥ και να φορολογείσε σύμφωνα με την αλλοδαπή πλέον. Γενικά για να κάνεις αγορές όπως λες (που δεν βρίσκω τον λόγο πλέον, εκτός αν αγοράζεις σε άλλα νομίσματα όπου καλύτερα να κοιτάξεις την Revolut) δεν υπάρχει θέμα φορολόγησης η γενικά προβλήματος με την εφορία εφόσον πάντα τα χρήματα που βγαίνουν έξω είναι νόμιμα και φορολογημένα. Ευχαριστώ, ήσουνα κατατοπιστικότατος. Μου δημιουργήθηκαν αυτές οι απορίες γιατί διάβασα στο support ότι το ΑΦΜ αποστέλλεται από τις γερμανικες υπηρεσίες στις ελληνικές υπηρεσίες, κάτι που ισχύει βέβαια για όλες τις τράπεζες εξωτερικού πλέον. Οπότε, ασχέτως που θα δηλώσουμε το ΑΦΜ, αυτό δεν δημιουργεί περεταίρω φορολογικές υποχρεώσεις αν απλά στέλνουμε χρήματα από ελληνικές τράπεζες. Τη σκέφτομαι και τη revolut, απλά μου φαίνονται πιο ξεκάθαρα τα πράγματα με τη Ν26 γιατί είναι ουσιαστικά Τράπεζα, κάτι το οποίο επιδιώκει και η revolut πλέον απ' όσο γνωρίζω και αναμένονται εξελίξεις και εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα