Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαποιος που χρησιμοποιεί τη Ν26 για φόρτωση ή swift στην κάρτα από αμερικάνικη τράπεζα;

Είτε σε κάρτα  Ν26 του δικαιούχου, είτε σε Ν26 τριτου, πάντα από US  account.
Χρεώσεις και τυχόν περιορισμοί.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, rizla7 είπε

Kαποιος που χρησιμοποιεί τη Ν26 για φόρτωση ή swift στην κάρτα από αμερικάνικη τράπεζα;

Είτε σε κάρτα  Ν26 του δικαιούχου, είτε σε Ν26 τριτου, πάντα από US  account.
Χρεώσεις και τυχόν περιορισμοί.

Μέχρι πριν λίγο καιρό δε γινόταν αυτό. Μόνο μέσω Transferwise

Επεξ/σία από spartak1
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, spartak1 είπε

Μέχρι πριν λίγο καιρό δε γινόταν αυτό. Μόνο μέσω Transferwise

Εννοείς ότι δεν μπορούν από US λογαριασμό να στείλουν λεφτά στην N26? Δηλαδή άμα τους δώσω το IBAN μου δεν θα εμφανιστούν ποτέ τα λεφτά? Με ενδιαφέρει γι'αυτό ρωτάω. 

1 ώρα πριν, coxy13 είπε

Εννοείς ότι δεν μπορούν από US λογαριασμό να στείλουν λεφτά στην N26? Δηλαδή άμα τους δώσω το IBAN μου δεν θα εμφανιστούν ποτέ τα λεφτά? Με ενδιαφέρει γι'αυτό ρωτάω. 

Μίλα με την εξυπηρετηση. Οταν τους ρωτησα πριν λιγο καιρο η απάντηση ήταν ότι γίνεται μέσω transferwise και όχι απευθείας

16 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Πόσες μέρες κάνει να έρθει η κάρτα με απλή αποστολη;

Μια εβδομάδα έως 1 μήνα. Ανάλογα σε ποια περίοδο θα πέσεις. Προ λίγων εβδομάδων την έλαβε φίλος μου σε 1 εβδομάδα ακριβώς από την παραγγελία.

• Thanks 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έκανα για πρώτη φορά χρήση της Ν26 κάρτας.
Προσπάθησα να κάνω την αγορά contactless αλλά δεν το δέχτηκε με αποτέλεσμα να την κάνω συμβατικά με το ΡΙΝ.

Στην σελίδα της Ν26 αναφέρει πως το NFC ενεργοποιείται αυτόματα με την πρώτη συναλλαγή ή σε ΑΤΜ, αλλά δεν κατάλαβα εαν η πρώτη συναλλαγή είναι με τον συμβατικό τρόπο ή με NFC.
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; 

Το καλό είναι πως επειδή η κάρτα αυτή ηταν απο reference, πιστώθηκα 15€ στην δικιά μου κάρτα ως επιβράβευση.

Επεξ/σία από _filippos_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μου λύσει μια απορία όποιος του έχει τύχει. Έστειλα invitation σε μια φίλη και άνοιξε account N26 (μπροστά μου από το λινκ που έλαβε με sms). Παρά το ότι τελικά έλαβε το επιβεβαιωτικό μήνυμα μετά την ταυτοποίηση ότι η κάρτα έχει αποσταλλεί συνεχίζω να μην τη βλέπω στα contacts μου ως χρήστη της Ν26. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Δεν την έχει λάβει/ενεργοποιήσει βέβαια ακόμα την κάρτα αλλά προ λίγου καιρού με φίλο ο οποίος άνοιξε λογαριάσμό χωρίς τότε να του έχω κάνει εγώ invite, τον είδα στις επαφές μου και μπορέσαμε να ανταλλάξουμε ποσά στιγμιαία αμέσως μετά το άνοπιγμα του λογαριασμού του.

Επεξ/σία από theopan

Μόλις ανακοίνωσε η Ν26 οτι μπαίνει στο Gpay για συγκεκριμένες χώρες ---> https://n26.com/a-better-way-to-pay-yes-with-google-pay/

Αν μπορει να κάνει κάποιος εναν οδηγό για το πω ςμπορουμε να παρακάμψουμε το γεγονός οτι στην Ελλάδα δεν ενεργοποιηθηκε ακόμα η συγκεκριμένη δυνατότητα

2 ώρες πριν, alexpen είπε

Μόλις ανακοίνωσε η Ν26 οτι μπαίνει στο Gpay για συγκεκριμένες χώρες ---> https://n26.com/a-better-way-to-pay-yes-with-google-pay/

Αν μπορει να κάνει κάποιος εναν οδηγό για το πω ςμπορουμε να παρακάμψουμε το γεγονός οτι στην Ελλάδα δεν ενεργοποιηθηκε ακόμα η συγκεκριμένη δυνατότητα

Πρέπει να γυρίσεις το play store σε χώρα που το υποστηρίζει. Για να γίνει αυτό θες Billing Address και Payment Method της αντίστοιχης χώρας

1 ώρα πριν, georgerov είπε

Πρέπει να γυρίσεις το play store σε χώρα που το υποστηρίζει. Για να γίνει αυτό θες Billing Address και Payment Method της αντίστοιχης χώρας

νομιζω οτι αυτό ισχύει μονο γι ατο apple pay. Στο gpay απλά πρέπει να προσθέσεις καρτα που έχει συμβαση με το gpay. Αν εγω π.χ. έχω ελληνικό playstore μπορω στο gpay να προσθέσω αμερικανικη/αγγλική κλπ καρτα που υποστηρίζεται απο το gpay και να δουλευει κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...