rizla7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Kαποιος που χρησιμοποιεί τη Ν26 για φόρτωση ή swift στην κάρτα από αμερικάνικη τράπεζα; Είτε σε κάρτα Ν26 του δικαιούχου, είτε σε Ν26 τριτου, πάντα από US account. Χρεώσεις και τυχόν περιορισμοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rizla7 είπε Kαποιος που χρησιμοποιεί τη Ν26 για φόρτωση ή swift στην κάρτα από αμερικάνικη τράπεζα; Είτε σε κάρτα Ν26 του δικαιούχου, είτε σε Ν26 τριτου, πάντα από US account. Χρεώσεις και τυχόν περιορισμοί. Μέχρι πριν λίγο καιρό δε γινόταν αυτό. Μόνο μέσω Transferwise Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από spartak1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coxy13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, spartak1 είπε Μέχρι πριν λίγο καιρό δε γινόταν αυτό. Μόνο μέσω Transferwise Εννοείς ότι δεν μπορούν από US λογαριασμό να στείλουν λεφτά στην N26? Δηλαδή άμα τους δώσω το IBAN μου δεν θα εμφανιστούν ποτέ τα λεφτά? Με ενδιαφέρει γι'αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, coxy13 είπε Εννοείς ότι δεν μπορούν από US λογαριασμό να στείλουν λεφτά στην N26? Δηλαδή άμα τους δώσω το IBAN μου δεν θα εμφανιστούν ποτέ τα λεφτά? Με ενδιαφέρει γι'αυτό ρωτάω. Μίλα με την εξυπηρετηση. Οταν τους ρωτησα πριν λιγο καιρο η απάντηση ήταν ότι γίνεται μέσω transferwise και όχι απευθείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coxy13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Έγινε ευχαριστώ. Όταν θα χρειαστεί θα επικοινωνήσω μαζί τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, stelios18120 είπε Πόσες μέρες κάνει να έρθει η κάρτα με απλή αποστολη; Μια εβδομάδα έως 1 μήνα. Ανάλογα σε ποια περίοδο θα πέσεις. Προ λίγων εβδομάδων την έλαβε φίλος μου σε 1 εβδομάδα ακριβώς από την παραγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Έχω revolut, τι παραπάνω πράγματα προσφέρει η ν26; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα έκανα για πρώτη φορά χρήση της Ν26 κάρτας. Προσπάθησα να κάνω την αγορά contactless αλλά δεν το δέχτηκε με αποτέλεσμα να την κάνω συμβατικά με το ΡΙΝ. Στην σελίδα της Ν26 αναφέρει πως το NFC ενεργοποιείται αυτόματα με την πρώτη συναλλαγή ή σε ΑΤΜ, αλλά δεν κατάλαβα εαν η πρώτη συναλλαγή είναι με τον συμβατικό τρόπο ή με NFC. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; Το καλό είναι πως επειδή η κάρτα αυτή ηταν απο reference, πιστώθηκα 15€ στην δικιά μου κάρτα ως επιβράβευση. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από _filippos_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Πρώτη αγορά με PIN, στην επόμενη πρέπει να δουλέψει ανέπαφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ας μου λύσει μια απορία όποιος του έχει τύχει. Έστειλα invitation σε μια φίλη και άνοιξε account N26 (μπροστά μου από το λινκ που έλαβε με sms). Παρά το ότι τελικά έλαβε το επιβεβαιωτικό μήνυμα μετά την ταυτοποίηση ότι η κάρτα έχει αποσταλλεί συνεχίζω να μην τη βλέπω στα contacts μου ως χρήστη της Ν26. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Δεν την έχει λάβει/ενεργοποιήσει βέβαια ακόμα την κάρτα αλλά προ λίγου καιρού με φίλο ο οποίος άνοιξε λογαριάσμό χωρίς τότε να του έχω κάνει εγώ invite, τον είδα στις επαφές μου και μπορέσαμε να ανταλλάξουμε ποσά στιγμιαία αμέσως μετά το άνοπιγμα του λογαριασμού του. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως στα settings δεν έχει ενεργοποιήσει την επιλογή να είναι ορατή ως N26 customer? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις ανακοίνωσε η Ν26 οτι μπαίνει στο Gpay για συγκεκριμένες χώρες ---> https://n26.com/a-better-way-to-pay-yes-with-google-pay/ Αν μπορει να κάνει κάποιος εναν οδηγό για το πω ςμπορουμε να παρακάμψουμε το γεγονός οτι στην Ελλάδα δεν ενεργοποιηθηκε ακόμα η συγκεκριμένη δυνατότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, alexpen είπε Μόλις ανακοίνωσε η Ν26 οτι μπαίνει στο Gpay για συγκεκριμένες χώρες ---> https://n26.com/a-better-way-to-pay-yes-with-google-pay/ Αν μπορει να κάνει κάποιος εναν οδηγό για το πω ςμπορουμε να παρακάμψουμε το γεγονός οτι στην Ελλάδα δεν ενεργοποιηθηκε ακόμα η συγκεκριμένη δυνατότητα Πρέπει να γυρίσεις το play store σε χώρα που το υποστηρίζει. Για να γίνει αυτό θες Billing Address και Payment Method της αντίστοιχης χώρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, georgerov είπε Πρέπει να γυρίσεις το play store σε χώρα που το υποστηρίζει. Για να γίνει αυτό θες Billing Address και Payment Method της αντίστοιχης χώρας νομιζω οτι αυτό ισχύει μονο γι ατο apple pay. Στο gpay απλά πρέπει να προσθέσεις καρτα που έχει συμβαση με το gpay. Αν εγω π.χ. έχω ελληνικό playstore μπορω στο gpay να προσθέσω αμερικανικη/αγγλική κλπ καρτα που υποστηρίζεται απο το gpay και να δουλευει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psilos2500 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 μπορει καποιοσ να μου πει πωσ στελνω χρηματα απο to winban ebanking μου, στον λογαριασμο μου n26; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα