molot12 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Moebius Fields είπε όλα καλά κι όλα ωραία με τα business accounts που διαφημίζουν για freelancers/ self employed, όμως αν κάποιος έχει φορολογικό μητρώο πχ ατομική επιχείρηση, αυτή είναι περασμένη στο ελληνικό σύστημα ως Επώνυμο Πατρώνυμο (Αρχικό γράμμα) Όνομα Αν η Ν26 πάει να κάνει αντιπαραβολή με το όνομα του τραπεζικού λογαριασμού και του δηλωμένου ''επιχειρηματικού ονόματος'' δεν ταιριάζει, οπότε παίζει θέμα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; η Ν26 λέει η δραστηριότητα να είναι στο όνομα του κατόχου του λογαριασμού για Business account, όμως όταν διαφοροποιείται τυπικώς όπως παραπάνω η ονομασία δεν υπάρχει ευκαμψία... Καμμία γνώμη; Γιατί δεν θέτεις το θέμα στο chat της Ν26 ;
Moebius Fields Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, molot12 είπε Γιατί δεν θέτεις το θέμα στο chat της Ν26 ; όταν αποφασίσει να εμφανιστεί N26 agent θα το κάνω...αλλά τις τελευταίες μέρες δε βλέπω κανένα διαθέσιμο...!
spartak1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Moebius Fields είπε όταν αποφασίσει να εμφανιστεί N26 agent θα το κάνω...αλλά τις τελευταίες μέρες δε βλέπω κανένα διαθέσιμο...! Τωρα ας πούμε έχει διαθέσιμο. Δεν εχω δυσκολία να βρω όταν τον χρειάζομαι. Ομως δεν είναι όλες τις ώρες της μέρας διαθέσιμος.
HuskerDu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μετά το σημερινό update της εφαρμογής του iOS δεν μπορώ να κάνω login, τι συμβαίνει?!
sistah Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Εγω μπορω κανονικα (touch ID) αν και δεν ειμαι Ελλαδα.
yazidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Εγώ που είμαι Ελλάδα και σε μένα μια χαρά δουλεύει! Ερώτηση: Συνεχίζει να έχει καλύτερες μετατροπές νομίσματος η n26 ? γιατί ταξιδεύω σε 2 μέρες Σουηδία και Δανία, και θέλω να ξέρω αν είναι να χρησιμοποιώ τη δική τους κάρτα ή αυτή της Alpha Bank που έχω.
xakou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Στην Ν26 πρέπει να δηλωθεί ΑΦΜ για το άνοιγμα προσωπικού λογαριασμού;
grinder_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, yazidis είπε Εγώ που είμαι Ελλάδα και σε μένα μια χαρά δουλεύει! Ερώτηση: Συνεχίζει να έχει καλύτερες μετατροπές νομίσματος η n26 ? γιατί ταξιδεύω σε 2 μέρες Σουηδία και Δανία, και θέλω να ξέρω αν είναι να χρησιμοποιώ τη δική τους κάρτα ή αυτή της Alpha Bank που έχω. Ε ναι, αυτό είναι και το βασικό προϊόν που προσφέρουν. 15 λεπτά πριν, xakou είπε Στην Ν26 πρέπει να δηλωθεί ΑΦΜ για το άνοιγμα προσωπικού λογαριασμού; Ναι, νομίζω όμως σου δίνουν κάποιες μέρες περιθώριο μέχρι να το συμπληρώσεις. (μπορείς δηλαδή να το αφήσεις κενό)
alexpen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 3/27/2018 στις 10:13 ΜΜ, yazidis είπε Εγώ που είμαι Ελλάδα και σε μένα μια χαρά δουλεύει! Ερώτηση: Συνεχίζει να έχει καλύτερες μετατροπές νομίσματος η n26 ? γιατί ταξιδεύω σε 2 μέρες Σουηδία και Δανία, και θέλω να ξέρω αν είναι να χρησιμοποιώ τη δική τους κάρτα ή αυτή της Alpha Bank που έχω. N26 ασυζητητί
xakou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Έστειλα κάποια χρήματα δοκιμαστικά από Πειραιώς σε Ν26. Σε πόσο καιρό θα φανούν; Η Mastercard είναι δωρεάν; Γράφει Standard Mastercard Optional: €2,90 / month (WAIVED for customers who sign up now)
Doubt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, xakou είπε Σε πόσο καιρό θα φανούν; Σε 2-3 εργάσιμες. Αύριο και η Δευτέρα δεν θεωρούνται εργάσιμες λόγω Καθολικού Πάσχα. 8 λεπτά πριν, xakou είπε Η Mastercard είναι δωρεάν; Γράφει Standard Mastercard Optional: €2,90 / month (WAIVED for customers who sign up now) Για εσένα και όποιον προλάβει είναι δωρεάν. Αναφορά σε κείμενο Why is there a fee for the standard Mastercard? Note that there is NO fee for the standard Mastercard if you sign up now. It's our thank you to early customers in our newer markets. Once this promotional period ends, a modest monthly fee for the optional Mastercard will apply to new customers in these markets to help cover card costs. We'll also continue to offer a free N26 Bank account option. It gets you all the mobile convenience we're known for, and provides you the ability to add additional services like savings, investment, and credit as we introduce them in each market. 1
xakou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 δίνουν κάποια άλλη κάρτα (δωρεάν) για ανάληψη από ΑΤΜ ;
Doubt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Τι να την κάνεις την άλλη; Mastercard ATM withdrawals in Euro 5 free withdrawals / month, then €2,00 per additional withdrawal Μπορείς να κάνεις πάνω από 5 αναλήψεις το μήνα;
Moebius Fields Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 27/3/2018 στις 2:42 ΜΜ, spartak1 είπε Τωρα ας πούμε έχει διαθέσιμο. Δεν εχω δυσκολία να βρω όταν τον χρειάζομαι. Ομως δεν είναι όλες τις ώρες της μέρας διαθέσιμος. και που είχε, δεν ήξερε, έστειλα και email με διευκρινιστικές ερωτήσεις/ απορίες, μου ήρθε ένα ticket ότι θα απαντήσουν εντός 48 ωρών...πέρασαν 100 και τίποτε. Με τέτοιο support στα εύκολα, φαντάζομαι τι γίνεται άν στραβώσει κάτι.
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Πόσες μέρες κάνει να έρθει η κάρτα με απλή αποστολη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα