pedrojay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα πάντως ακόμα 30 γράφει. Μάλιστα έγινε accepted μια πρόσκλησή μου πριν 2 ωρες περίπου και είναι 30άρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, pedrojay είπε Εμένα πάντως ακόμα 30 γράφει Εμένα 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι προμήθεια έχει το top up από χρεωστική κάρτα για πρώτη φορά; Ειδικά για Πειραιώς/Eurobank, αν είναι εύκολο! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/12/2019 στις 9:02 ΜΜ, christakos07 είπε Τι προμήθεια έχει το top up από χρεωστική κάρτα για πρώτη φορά; Ειδικά για Πειραιώς/Eurobank, αν είναι εύκολο! δυστυχώς δεν γίνεται top up με χρεωστική... η Ν26 είναι μια κανονική τράπεζα και όχι απλώς μία κάρτα, οπότε top up (προς το παρόν για Ελλάδα) μόνο με τραπεζική μεταφορά στο IBAN της η προμήθεια είναι ότι χρεώνει η κάθε τράπεζα ανάλογα με τα τιμολόγια της για έμβασμα εξωτερικού ενδεικτικά από Πειραιώς έχω στείλει €1000 και η προμήθεια ήταν €1 (για πιο πολλά ίσως είναι παραπάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, kakofonixx είπε δυστυχώς δεν γίνεται top up με χρεωστική... Για πρώτη φόρτιση (νέος λογαριασμός) γίνεται. Πως και πόσο κοστίζει δεν γνωρίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Doubt είπε Για πρώτη φόρτιση (νέος λογαριασμός) γίνεται. Πως και πόσο κοστίζει δεν γνωρίζω. Mea culpa, δεν το γνώριζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο, να διαγράφει παρακαλώ. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από George! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellenicsun Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Άνοιξα κι εγώ λογαρισμό πριν λίγες μέρες με σκοπό να χρησιμοποιώ την υπηρεσία μέσω του Apple Pay. Πόσο καιρό σας έκανε η αποστολή της απλής κάρτας; Κάνω κάτι λάθος; Χρησιμοποιώ το IBAN για την αποστολή χρημάτων στον λογαριασμό N26 από τον λογαριασμό Eurobank και έχω επιλέξει τη μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας στο εξωτερικό. Για αποστολή 50 ευρώ τα έξοδα είναι 21,20 ευρώ. WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε Χρησιμοποιώ το IBAN για την αποστολή χρημάτων στον λογαριασμό N26 από τον λογαριασμό Eurobank και έχω επιλέξει τη μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας στο εξωτερικό. Για αποστολή 50 ευρώ τα έξοδα είναι 21,20 ευρώ. WTF? Από e-banking 1 ευρώ είναι τα έξοδα, αρκεί να επιλεγεί SHA και όχι υψηλή προτεραιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellenicsun Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Από e-banking 1 ευρώ είναι τα έξοδα, αρκεί να επιλεγεί SHA και όχι υψηλή προτεραιότητα. Δεν επέλεξα SHA αλλά OUR. Στην επιλογή SHA είναι 1,2 ευρώ. Το θέμα είναι, θα φτάσουν 50; Ξέρω - χαζές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά θα κάνω χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Hellenicsun είπε Δεν επέλεξα SHA αλλά OUR. Στην επιλογή SHA είναι 1,2 ευρώ. Το θέμα είναι, θα φτάσουν 50; Ξέρω - χαζές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά θα κάνω χρήση. θα φτασουν 50 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellenicsun Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, spartak1 είπε θα φτασουν 50 Σ' ευχαριστώ όπως και τον @Doubt 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Άνοιξα και εγώ λογαριασμό και στο στάδιο της επιβεβαίωσης των στοιχείων έσω βιντεο μου λένε συνέχεια ότι δεν με βλέπουν καλά και οτι η σύνδεσή μου δεν είναι καλή. Έχω δοκιμάσε σε διαφορετικές ημέρες και ώρες και όλο το ίδιο... Η σύνδεσή μου είναι μια χαρά. Χάνω κάτι ? Επίσης πόσο αγενείς. Μάλλον θα φάει άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Tsino είπε Άνοιξα και εγώ λογαριασμό και στο στάδιο της επιβεβαίωσης των στοιχείων έσω βιντεο μου λένε συνέχεια ότι δεν με βλέπουν καλά και οτι η σύνδεσή μου δεν είναι καλή. Έχω δοκιμάσε σε διαφορετικές ημέρες και ώρες και όλο το ίδιο... Η σύνδεσή μου είναι μια χαρά. Χάνω κάτι ? Επίσης πόσο αγενείς. Μάλλον θα φάει άκυρο Είναι λίγο ανυπόμονοι όντως Δοκιμασε Κυριακή οπου συνήθως "χώνουν" σε υπηρεσια τους μετανάστες εκ Ασίας, Αφρικής με προφορά στα αγγλικά χειρότερη και από την δικιά μας αλλά με περισσότερη υπομονη...trust me 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoooJ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 ρε μάγκες σε καινούργια κάρτα, τη φόρτισα κανονικά. Είναι ενεργοποιημένες οι συναλλαγές από το app, πάω να κάνω την πρώτη μου αγορά (Ελλάδα) και απορρίπτεται η κάρτα. Δοκίμασα ανέπαφα (το έχω ενεργοποιήσει στο app), δοκίμασα και με pin αλλά την απορρίπτει. Γιατί; πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να ενεργοποιηθεί η κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα