Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα στους «συναδέλφους». Χθες το βράδυ κατέβασα την εφαρμογή και μέσα σε λιγότερο από μια ώρα ειχα ταυτοποιηθεί με την αστυνομική μου ταυτότητα. Θα ήθελα να ρωτήσω ως χρήστης της revolut , για τα εμβάσματα στον λογαριασμό που μας δίνει, θα πρέπει να είμαστε δικαιούχοι στον ελληνικό λογαριασμό ; Δηλαδή όπως με την revolut ή μπορεί να μας στείλει και κάποιος άλλος λεφτά ; Ελπίζω να με καταλάβατε 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως μπορουν να σου στειλουν χρηματα απο ολο τον κοσμο στον ελληνικο λογαριασμο, ετσι μπορουν και στον γερμανικο λογαριασμο της Ν26 που εχεις.

• Thanks 2

μετα απο πολλα mail οπως προανεφερα και σε προηγουμενα μηνυματα μου,καταφερα και ανοιξα λογαριασμο χρησιμοποιωντας το διαβατηριο μου αυτη τη φορα.σε ουτε 5 λεπτα ηρθε μηνυμα εγκρισης και ολα καλα.σκεφτομαι να στειλω μερικα χρηματα με εμβασμα μεσω alpha.στα παρακατω πεδια φανταζομαι βαζω το ονομα μου και διευθυνση στην ελλαδα,σωστα;

5551.PNG.f6bff081ba8c936686caa7a16c10a230.PNG

Σήμερα συμπληρώνονται 2 βδομάδες από τη μέρα εγγραφής και η MasterCard αγνοείται... :unsure:

Κάποια μέλη ανέφεραν πως παρέλαβαν τις κάρτες τους νωρίτερα απ’ το προβλεπόμενο· «ταχύτατη αποστολή, το πολύ 6-7 μέρες έκανε» γράφει παραπάνω ο (πατρίκιος) opcorsa.

Εντελώς συμπτωματικά, μόλις την περασμένη βδομάδα, μου ’ρθε μικρό δέμα από Γερμανία (Λειψία συγκεκριμένα) σε χρόνο-ρεκόρ 2 ημερών! Και μάλιστα από κατάστημα που δεν έχει και τα καλύτερα reviews: Momox Shop/Medimops.de

Να ανησυχώ;

6 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Σήμερα συμπληρώνονται 2 βδομάδες από τη μέρα εγγραφής και η MasterCard αγνοείται... :unsure:

Κάποια μέλη ανέφεραν πως παρέλαβαν τις κάρτες τους νωρίτερα απ’ το προβλεπόμενο· «ταχύτατη αποστολή, το πολύ 6-7 μέρες έκανε» γράφει παραπάνω ο (πατρίκιος) opcorsa.

Εντελώς συμπτωματικά, μόλις την περασμένη βδομάδα, μου ’ρθε μικρό δέμα από Γερμανία (Λειψία συγκεκριμένα) σε χρόνο-ρεκόρ 2 ημερών! Και μάλιστα από κατάστημα που δεν έχει και τα καλύτερα reviews: Momox Shop/Medimops.de

Να ανησυχώ;

μαλλον να ανησυχεις... εγω περιμενα καμια 20ρια μερες και δεν ειχε ερθει... ρισκαρα και ξανα παρειγγειλα και ηρθε απο γερμανια κρητη σε μια βδομαδα.. οποτε αξιζει το ρισκο :P Προφανως η πρωτη καπου ειχε χαθει

το πατρικιος να το παρω για καλο ή για κακο? :devil:

Καλά, αν φτάσουμε ή υπερβούμε τις 20 μέρες, δεν το συζητάω, θα επαναλάβω το αίτημα αποστολής. Μήπως όμως χρεώνουν την 2η φορά ακόμα και αν δεν είναι υπαιτιότητα του πελάτη;

Αν δεν ήταν στη μέση η Πειραιώς με τις ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ χαρακτήρα ανατιμήσεις για αγορές σε ξένο νόμισμα (από 20/3), δεν θα με ’νοιαζε και τόσο πότε θα ’ρθει.

Δυστυχώς, συχνά-πυκνά ψωνίζω σε £ Pound Sterling και με καίει το ζήτημα. Έχω κι ένα προϊόν σε ‘watch list’ στο eBay από Καναδό σε C$. Ήρθε κι έδεσε.

6 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Καλά, αν φτάσουμε ή υπερβούμε τις 20 μέρες, δεν το συζητάω, θα επαναλάβω το αίτημα αποστολής. Μήπως όμως χρεώνουν την 2η φορά ακόμα και αν δεν είναι υπαιτιότητα του πελάτη;

Αν δεν ήταν στη μέση η Πειραιώς με τις ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ χαρακτήρα ανατιμήσεις για αγορές σε ξένο νόμισμα (από 20/3), δεν θα με ’νοιαζε και τόσο πότε θα ’ρθει.

Δυστυχώς, συχνά-πυκνά ψωνίζω σε £ Pound Sterling και με καίει το ζήτημα. Έχω κι ένα προϊόν σε ‘watch list’ στο eBay από Καναδό σε C$. Ήρθε κι έδεσε.

οχι δεν χρεωνουν τιποτα... εγω ακομα 0 ευρω εχω μεσα...

τι τους περασες τιποτα ελληνικες τραπεζες :devil:

27 minutes ago, 9-11 said:

Να ανησυχώ;

2 εβδομαδες ειναι 10 εργασιμες. Εννοειται οτι δεν ανησυχεις ακομα........
Λιγη υπομονη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...