Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά έκανα την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής αλλά από τότε δεν μπορώ να μπω... έχω galaxy A3 με android 6.0.1 πρόσφατα αναβαθμισμένο λειτουργικό. Λέτε να φταίει η αναβάθμιση του λειτουργικού μου??? τί προτείνετε? έκανα επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά και πάλι δεν μπαίνει... να κάνω unpairi  το κινητό????και μετά ξανά pair???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (Samsung S7). Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν κάνει login μέσω της εφαρμογής.
Τους έστειλα μήνυμα στο support τους και περιμένω απάντηση.

Ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (Samsung S7). Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν κάνει login μέσω της εφαρμογής.

Τους έστειλα μήνυμα στο support τους και περιμένω απάντηση.

*ακυρο*

έχεις δίκιο, κι εγώ προσπάθησα και με 5.1.1. και τίποτα... όχι τίποτα άλλο αλλά είχα ρυθμίσει μέσω της εφαρμογής να μην γίνεται καμμία συναλλαγή με κάρτα και τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα

Η σελίδα που λες με παραπέμπει στην εφαρμογή όταν μπαίνω από κινητό. Από υπολογιστή μπαίνω κανονικά στο λογαριασμό μου αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις της κάρτας. Θεωρώ και εγώ πως υπάρχει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής τους αλλά δεν το λύνουν ή δεν ξέρουν πώς λύνεται

Εμένα μπαίνει κανονικά με 6.0.1 πάντως.

Για τις αλλαγές που κάνουν περιμένω να δβ πρώτα και μετά θα κρίνω.

Το ότι γίνεται η ίδια η startup τράπεζα ίσως δεν είναι και θετικό πέρα από το ότι μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων.

Τι κεφάλαια έχει για να στηρίξει αυτή την κίνηση;

Φίλε μου το 6.0.1 το είχε εξαρχής το κινητό σου ή έκανες αναβάθμιση πρόσφατα? τι συσκευή έχεις? γιατί κάτι πρέπει να παίζεται με τα samsung. επίσης έχεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής πρίν λίγες μέρες/?

Δεν ξέρω... θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής τους με συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα σε συνδυασμό με συγκεκριμένες συσκευές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...