Προς το περιεχόμενο

Macbook accesories...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο thread αλλά από την στιγμή που πήρα το MacBook Pro retina έχω αγοράσει κ μερικά accessories που τα βρίσκω αρκετά χρήσιμα...
1)Keyboard cover: Το gadget που πρέπει ΟΛΟΙ οι κάτοχοι MacBook Pro ή Air, ελάχιστο κόστος κ πραγματικά μπορεί να αποβεί σωτήριο σε μικρό ατυχήματα...το αγόρασα απο ebay μαζί με ένα πανί προστασίας που μπαίνει μεταξύ οθόνης - πληκτρολογίου κ με κάτι τάπες για την σκόνη...Κόστος όλα μαζί περίπου στα 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά

TPU-Keyboard-Protector-for-MacBook.jpg

317HZBNzeXL.jpg

41E0S23zteL._SY355_.jpg
2)Magsafe saver...όλοι ξέρουμε ότι τα προϊόντα της Apple πονάνε αρκετά στο καλώδιο...ειχα αγορασει αρκετα για τα καλωδια του ipad - iphone ετσι πηρα κ για το magsafe...

5188-kJPB2L._SX425_.jpg

3)Powercurl: Οργανωση του καλωδιου και προστασια του magsafe..

302x401_quirky-85w-powercurl-grey-2.jpg

4)Samsung slim pouch...Ήθελα να αγοράσω μια θήκη για να βάζω το macbook pro στις μετακινήσεις μου...Κατέληξα σε μια της samsung δερματινη και απλη...

AA-BS3N13S-E-74901-0.jpg

5)Nifty mini drive...Επέκταση του αποθηκευτικού χώρου (προσωπικά έχω την μουσική μου) χρησιμοποιώντας την θύρα της sd card....

Photo-Feb-28-12-52-34-PM.jpg

Αυτα απο μένα...

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ χρησιμο το θέμα σου φίλε.. Για εμένα τουλάχιστον που σύντομα σκέφτομαι απο mac mini να παω σε mbp.

Αν υπάρχουν και link από καταστήματα για να δούμε κιόλας συγκεκριμένα τιμές κλπ, θα ήταν ακόμα καλύτερο!

Δημοσ.

eBay - Amazon έχουν αγοραστεί όλα φίλε μου...

Moνο την θήκη Samsung την ειχα αγορασει απο eshop.gr σε προσφορα...16 ευρω...

Δημοσ.

Υπάρχει καποιο backpack για macbook pro; Γνωρίζεις;

Οχι...πιστευω οποιοδηποτε που ειναι για 13 εως 15" μια χαρα ειναι...δεν νομιζω να βγαινουν αποκλειστικα για macbook pro...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορείς να βάλεις το link από το backcover πακέτο που πήρες από το eBay φίλε μου θα σου είμασταν υπόχρεοι...

Επεξ/σία από oykas2001
Δημοσ.

Άμα θες κάτι αντίστοιχο, αλλα προφανώς χειρότερη ποιότητα κατασκευής/εμφάνιση έχουν τα ΙΚΕΑ.. 

Την ίδια δουλεια ακριβως θα κανει, απλα θα γλιτωσεις λεφτα..

Δημοσ.

αυτο το καλυμμα των πληκτρων ψαχνω και γω αλλα να εχει επανω ελληνικους χαρακτηρες καμια ιδεα?

Δημοσ.

Άμα θες κάτι αντίστοιχο, αλλα προφανώς χειρότερη ποιότητα κατασκευής/εμφάνιση έχουν τα ΙΚΕΑ.. 

Την ίδια δουλεια ακριβως θα κανει, απλα θα γλιτωσεις λεφτα..

Για πες πώς λέγεται στα αγγλικά να το ψάξω... ¨Η το σουηδικό όνομα κατευθείαν αν ξερεις

Ωραίο ποστ. Μου θύμισες κι ότι ήρθε η ώρα για magsafe και οργάνωση καλωδίου, γιατί χανόμαστε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...