Προς το περιεχόμενο

RESET ΣΕ BIOS ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟ

amartias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα φορητό Fujitsu Siemens model name LFL (AMD475MHZ, 64MB RAM, 6GB...). Έχω ξεχάσει τον κωδικό του bios. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να προσπελάυσω των κωδικο ή πως να κάνω reset στο Βιοs.

Δημοσ.

Έχω επικοινωνήση με την εταιρία και με είπανεότι μόνο αυτή μπορούν να το κάνουν, οτί ο μόνος τρόπος είναι να το στείλω στην Siemens.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις... Κοιτάς; Σίγουρα; ε... εδώ!

Αν δε σε ενδιαφέρει και ιδιαίτερα και πέρνεις το ρίσκο της ενέργειάς σου, πιστεύω πως το κλασσικό, "ανοίγω το pc, βγάζω την μπαταρία της mobo, το ξεκινάω, το σβήνω, ξαναβάζω την μπαταρία", θα έχει ως αποτέλεσμα να μην έχεις κωδικό στο BIOS πια... (φαντάζομαι)

Σημείωση: Υπάρχει ειδικό Thread για τους φορητούς Fujitsu, όλα τα θέματα που μας απασχολούν για τους φορητούς μας fujitsu-siemens, ας τα βάζουμε εκεί...

Δημοσ.

insomniaK, , Den doylebei toso apla to bgazo tin mpataria apo to forito kai kanei reset to cmos.

Sinithos ta forita exoyn mia eprom sto cmos kai ekei grafete to password toy bios kai otidipote allo.

Ego me mia paromoia empeiria me ena HP tha eprepe na steilo ola ta stoixeia toy ypologisti moy (serial number, Bios version k.l.p) kai meta apo mia diadikasia poy moy eipan oi tis HP mporesa egine reset to bios kai doylepsa kanonika.

Symfwna me toys kataskebastes kathe forito exei ena monadiko arithmo 3ekleidomatos (Kyrios afta poy exeoyn CPU serial number) ston opoio exoyn prosbasi mono oi anthrwpoi tis etaireias

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...