nikolakis123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κουρευτική μηχανή για μούσια. Με την πιο μικρή σκάλα τα παίρνω. Με ενδιαφέρει να κόβει άνετα όπως στα κομμωτήρια χωρίς να πετσοκόβει κι εμένα μαζί. Καλώδιο η μπαταρία δε με πειράζει γιατί για σπίτι την θέλω. Μπορείτε να μου προτείνεται κόπια μοντέλα έως 50 ευρώ?
Lucretius Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Θα πρότεινα αυτή. Έχω ένα παλιότερο μοντέλο και είναι πραγματικό σκυλί.
chsam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω θα σου προτεινα philips.Εχω μια απο το 2012(κωτσοβολο γυρω στα 45) για μουσια αλλα και κουρεμα και το τρελο ειναι οτι την εχω φορτισει ελαχιστες φορες, αφου δεν μου εχει μεινει απο μπαταρια ποτε. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από chsam
2.1Ohm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θα σου προτεινα philips.Εχω μια απο το 2012(κωτσοβολο γυρω στα 45) για μουσια αλλα και κουρεμα και το τρελο ειναι οτι την εχω φορτισει ελαχιστες φορες, αφου δεν μου εχει μεινει απο μπαταρια ποτε. Και εγώ μια Philips έχω μοντέλο δν θυμάμαι την είχα πάρει πριν 3 χρόνια και στα 50 ευρω! Με μπαταρία είναι βέβαια η απόδοση τις μπαταρίας έπεσε λίγο αλλά ακόμα κουρεύει απροβημστιστα και μαλλιά που κουρεύομαι μόνος μου και τα μούσια χωρίς να τα "μασάει"και να τραβιουνται ούτε να κολσςι καθόλου! Τώρα στα κοντά θα πάει για απόσυρση και θα πάρω πάλι Philips πάντως εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα