Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα, ο υπολογιστής μου αναγράφετε και στην υπογραφή μου κάτω αλλά θα το γράψω και εδω για πιο αναλυτικά καταρχήν θα ήθελα να πω οτι ειμαι gamer καθαρά δεν ασχολουμαι με βάρια προγράμματα το pc είναι 6 χρονών  έχω κάνει κάποιες αναβαθμίσεις όπως θα αναφέρω ποιο κάτω και μου περισσέψαν 400 ευρώ budget ώστε να ολοκληρωθεί h αναβάθμιση θα ακούσω γνώμες ακόμα και για over clocking αν με συμφέρει να γλιτώσω λεφτά η να κάνω καλύτερη αναβάθμιση απλά να δηλώσω οτι δεν εχω ιδέα ούτε ποτέ ασχολήθηκα με αυτό το pc το εχω για games και για ταινίες κατά κύριο λόγο τα βασικά που με πειράζουν εμένα σαν pc είναι ο επεξεργαστής κατά τι γνώμη μου λίγα hz και παλιός θα έλεγα και η μητρική μου που δεν υποστηρίζει sata III και δεν συμβαδίζει με τον ssd μου προκειμένου να εχω την 100% απόδοση της ταχύτητας και μετα θα κοιτούσα κάποια γραφικών για το μέλλον όπου θα μαζέψω άλλα χρήματα ξεχωριστά για αυτήν αξίζει κάτι τέτοιο? η μήπως δεν θα μπορώ να αγοράσω μετά κάποια καλή κάρτα γραφικών λόγο παλαιού socket συγνώμη αν κάποιες απο της ερωτήσεις μου φαίνονται γελοίες αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω και πολλά ...αυτά απο έμενα θα ακούσω όλες της γνώμες ευχαριστώ....

PC

i) Το ποσό που διαθέτουμε :Budget=400+- μπορώ να δώσω και παραπάνω αν χρειαστεί αν αξίζει 

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming-Ταινίες

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:Steam games black ops 3,CSGO,LOL,h1z1

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη?:oxi,Οθόνη εχω μια W2363V δεν πιστεύω να χρειαστεί να αλλάξω οθόνη αλλα θα ακούσω όλες της πρότασης 

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκi :OXI

vi)Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε: μπορώ να τα αγοράσω απο skroutz amazon οτι φτηνότερο γενικά μπορώ να αγοράσω και με paypal απο εξωτερικό αν κατι συμφέρει ποιο οικονομικά περιοχή Θεσσαλονίκη

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα:δεν έχω ιδέα απο εγκατάσταση μετρικής να πω την αλήθεια οπότε θα επιλέξω μάλλον κάποιο κατάστημα/τεχνικό να πάω το pc να μου τα περάσει

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα:Windows 10 x64 bit αυτο που εχω και τωρα 

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware?:ναι στο μέλλον θα κοιτάξω και για καλύτερη κάρτα γραφικών

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο): δεν ξερω αν αξίζει και μου προτείνετε αυτό αντί για κάτι άλλο μπορεί να το κάνω

Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών) :OXI

ΣΥΣΤΗΜΑ

Επεξεργαστής: I7-930

Μητρική κάρτα: Asus P6T SE

Κάρτα γραφικων:MSI Radeon R9 280 3GB Gaming

Τροφοδοτικό : rs-620-asaa-a1 Coolermaster 620WATT

RAM:Kingston HyperX Fury Blue 4GBx3 DDR3-1600MHz (HX316C10F/4 12GB

Οθόνη:Samsung LG W2363V

SSD:Samsung 850 Evo 250GB

Κουτι:nzxt lexa s midi tower...λεω να πάρω ενα full tower γιατι με το ζόρι χωράει η καρτα γραφικών
Δημοσ.

Εγώ οθόνη-κάρτα θα άλλαζα και κουτί που λες, με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.Η οθόνη σου είναι παλιά και ακόμα και για την εποχή της δεν ήταν καλή.Αν μιλάς για fps και lol σε αυτά θα βλέπες διαφορά με μια καλή καινούρια πέρα από άλλες χρήσεις.Τη κάρτα θα την αλλάξεις αν θες να αναβαθμισεις στις επιδόσεις στα παιχνίδια και για κάποια features.

Σκληρούς και ψύκτρα έχεις;

Δημοσ.

όχι φίλε μου ειχα σκληρό 1tb παλιό 5 χρονών αλλά χάλασε και πήρα εναν ssd και με καλύπτει απλα δεν ειναι σατα 3 η μητρική μου και με χαλάει όλο αυτό :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...