moonsuntrip Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες... Θέλω τη βοήθεια σας... Μόλις προχθές, τελειώνει η μπαταρία από το κινητό και πάω και το βάζω στον φορτιστή και φεύγω... Μετά από 3 ώρες πάω να πάρω το κινητό και τίποτα... δεν ανταποκρίνονταν με κανένα τρόπο, ούτε με πατήματα κουμπιών ούτε τίποτα... Το παίρνω την επόμενη και το τρέχω στο e-m@trix, το κοιτάνε τα παιδιά και μου λένε έλα αύριο να το πάρεις... Μάλλον κόλλησε το λογισμικό και θα χρειαστεί εκ νέου φόρτωση... όλα αυτά ενώ όσο ήμουν εκεί δεν είχαν καταφέρει να το ανοίξουν... Το επόμενο πρωί... Ντριννν... Κύριε παρακαλώ ελάτε να πάρετε το τηλέφωνο σας, δυστυχώς είναι νεκρό από μητρική και δεν ανάβει με τίποτα... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα καταφέρω να ξαναχρησιμοποιήσω ένα κινητό που δεν μου είχε βγάλει ποτέ την παραμικρή βλάβη, εκτός από αλλαγή μπαταρίας... Έχω και 2 τραγικές ειρωνείες... α) Η εγγύηση έληξε στις 5/11 ακριβώς ένα μήνα πριν, ούτε προγραμματισμένο να αυτοκαταστραφεί να ήταν. β) Πρίν ένα μήνα, άλλαξα μπαταρία και έβαλα και το σκληρό τζαμάκι προστασίας μπροστά... @You Guys: Θέλω γνώμες για το αν μπορώ να σώσω κάπως την κατάσταση, τα αρχεία μου, το κινητό γενικότερα... Ευχαριστώ πολύ..!
2.1Ohm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δν μπορεις να σωσεις τα αρχεια σου (εκτος και αμα το πας στο σερβις και μπορεσουν αυτοι αλλα και απλι δυσκολα, τετοια μηχανηματα για ανακτηση αρχειων κοστιζουν αρκετα εκτος και αμα γινεται να συνδεσουν το μνημη του κινητου καπου αλλου που μ φαινεται απιθανο) !Το πουλας για ανταλλακτικα και περνεις αλλο κινητο!Η σκας 150ρικο (ισως και παραπανω και αλλαζεις μητρικη!) Δυστυχως δν υπαρχουν πολλες επιλογες για εσενα..
Makeran Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις κάρτα sd τότε κάτι γίνεται. Αλλιώς, αν είναι σημαντικά τα αρχεία πληρώνεις 100+ ευρώ για αλλά μητρικής.
Koukou roukou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα έλεγα να το πας και πουθενά αλλού να στο κοιτάξουν.. Να πάρεις και μια 2η γνώμη!
moonsuntrip Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι παιδιά, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Έχω απογοητευτεί που δεν μπορεί να γίνει κάτι να επανέλθει... Που μπορώ να βρω μητρική και ποιο είναι το κόστος;
2.1Ohm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Τσέκαρε σκρουτζ στα ανταλακτια η πάρε την το επίσημο σέρβις τις Samsung κλτρα που θα το έχουν κ πιο φθηνά και θα σ πουν κ τιμή αλλαγής γτ μόνος σ δν νμζω να μπορεσεις
marmarasm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Για σού φίλε μου η αλλαγή πλακέτα σε note2 είναι παιχνίδι. Δες κάνα video στο YouTube και θα πάρει ς χαμπάρι .Όταν βγάλει ς την δική σού ζέστανε την με μπιστολακι καλά και ξαναδοκίμασε την.καλη επιτυχία! !
moonsuntrip Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, Τα έχω χαμένα με το service της Samsung..! Πήγα στην omnitech το κινητό, και μου έβγαλαν 170 ευρώ κόστος επισκευής, για αντικατάσταση οθόνης, ηχείου και κονέκτορα φόρτισης... Από την άλλη το πήγα στο e-matrix στο Χαλάνδρι και μου είπαν, όπως σας είπα και στο αρχικό μήνυμα, ότι όλα τα παραπάνω λειτουργούν άψογα αλλά δεν λειτουργεί η μητρική... Επιστρέφω στη Samsung και τους λέω αυτό και αυτό... και μου λένε, η μητρική λειτουργεί άψογα, αυτά που σας είπαμε έχουν πρόβλημα, εμάς που είμαστε εξουσιοδοτημένοι πρέπει να εμπιστεύεστε... Τι να πιστέψω και τι να κάνω..; Η ζημιά μου είπαν ότι προκλήθηκε από την κόλλα που είχε πέσει μέσα στη συσκευή όταν μου έβαλαν από το e-matrix ένα τζαμάκι που μου είχε σπάσει... Και τι να κάνω; Να διεκδικήσω χρήματα από αυτό το μαγαζί; Θέλω τη γνώμη σας και γενικότερα αν θα δίνατε 170 ευρώ για την επισκευή του συγκεκριμένου κινητού...
kataramenos32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά θα το πήγαινα στη smartec που θεωρείται από τα καλύτερα σέρβις 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά θα το πήγαινα στη smartec που θεωρείται από τα καλύτερα σέρβις QFE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα