TeMeKo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 γεια σασ θα ηθελα να ρωτησω κατι ... αξιζει να αγορασεις το iphone 6 16gb η ο χωρος δεν επαρκει λογο των απαιτησεων του λογισμικου? πιστευεται οτι αξιζει η θα χρειαστει να αγορασω ο 65 gb ? 64 *
newsformobiles Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 γεια σασ θα ηθελα να ρωτησω κατι ... αξιζει να αγορασεις το iphone 6 16gb η ο χωρος δεν επαρκει λογο των απαιτησεων του λογισμικου? πιστευεται οτι αξιζει η θα χρειαστει να αγορασω ο 65 gb ? 64 * Ότι έχει sar 1.6, στα ανώτατα φυσιολογικά, δεν έχω ακούσει κανένα να το λέει..
Makeran Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ότι έχει sar 1.6, στα ανώτατα φυσιολογικά, δεν έχω ακούσει κανένα να το λέει.. Γιατί? Τι τον αφορά?
TeMeKo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 εγω θελω να ξερω αν θα εχω θεμα με την χωριτικοτητα .... στο 5αρι δεν ειχα θεμα με τα 16 τωρα θα εχω ?
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αφου δεν ειχες στο 5αρι γιατι να χεις στο 6αρι + με τα ios 9 ο διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος μεγαλοσε
kalogero Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα έχεις θέμα φίλε Με το 6s υπάρχει θέμα λόγω 4κ βίντεο και 12m κάμερας .. Ότι έχει sar 1.6, στα ανώτατα φυσιολογικά, δεν έχω ακούσει κανένα να το λέει..Αυτό ειναι κάτι που δεν πολύλεγεται ...Ειναι τόσο επιβλαβές ;
Makeran Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα έχεις θέμα φίλε Με το 6s υπάρχει θέμα λόγω 4κ βίντεο και 12m κάμερας .. Αυτό ειναι κάτι που δεν πολύλεγεται ... Ειναι τόσο επιβλαβές ; Όχι και το όριο είναι 2.
kalogero Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 γεια σασ θα ηθελα να ρωτησω κατι ... αξιζει να αγορασεις το iphone 6 16gb η ο χωρος δεν επαρκει λογο των απαιτησεων του λογισμικου? πιστευεται οτι αξιζει η θα χρειαστει να αγορασω ο 65 gb ? 64 * Στο 6s υπάρχει θέμα με τα 16g λόγω μεγαλύτερης κάμερας (12m) και 4κ βίντεο Στο 6 όχι .. Γενικά ειναι λίγα τα 16 αλλά αφού δεν είχες θέμα δεν θα έχεις και στο 6αρι
2.1Ohm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω παιδια Απλα οταν βλεπεις οτι "γεμιζει" φωτογραφιες βιντεο στο pc σου για να αδιασεις χωρο! Και δν χρειαζεται να εχεις και ολη την δισκογραφια του καθε τραγουδιστη/συγκροτηματος και δν θα εχεις προβλημα!
newsformobiles Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα έχεις θέμα φίλε Με το 6s υπάρχει θέμα λόγω 4κ βίντεο και 12m κάμερας .. Αυτό ειναι κάτι που δεν πολύλεγεται ... Ειναι τόσο επιβλαβές ; Είναι εντός ορίων, αλλά και πάλι από τις υψηλότερες τιμές γενικώς.
InspectoR95 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω πως ο όλος ντόρος που εχει γινει γυρω απο το θεμα της χωρητικότητας αποτελεί καθαρα "αμερικανια". Κατ'εμε ειναι υπεραρκετα τα 16. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω δε χρειαζεται να εχεις ολοκληρες δισκογραφιες. Διαλεξε τα τραγουδια που ακους συχνα. κατεβασε τις οποιες εφαρμογες σε ενδιαφερουν και κατα καιρους φορτωνε τις φωτογραφιες βιντεο στον υπολογιστη. ή σε καποιον εξωτερικο σκληρο. Και είσαι εντάξει. Αν αυτη η διαδικασια σε κουραζει προφανως και πας για 64.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα