Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ! Δεν έκανα την ερώτηση αυτή με σκοπό να λέω πίπες ούτε τίποτα άλλο.

Έκανα την ερώτηση για να πάρω κάποιες γνώμες από κάποιους που ενδεχομένως να ειναι πιο έμπειρη από εμένα στο συγκεκριμένο θέμα.

Χαίρομαι πολύ που μέσα από το θέμα μου σου έδωσα την δυνατότητα να το ''παίξεις'' λίγο έξυπνος, ίσος το είχες ανάγκη.

Όταν λες ότι μέσα από τα newsletters εξαπατώ τον κόσμο τη εννοείς!

Δεν νομίζω πως επιβάλω σε κανένα   τις  υπηρεσίες μου με το ζόρι, αν θέλει με προτιμά αν πάλι όχι διαγράφει το mail ή διαγράφεται από την λίστα μου, δεν νομίζεις πως είσαι λίγο σκληρός!

Δεν είπα ποτέ ότι "εξαπατείς" τον κόσμο αλλά βέβαια είναι φανερό ότι είσαι έτοιμος να κάνεις το μαύρο άσπρο οπότε ας μη κολλήσουμε σε τέτοιες "λεπτομέρειες".

Όχι δε νομίζω ότι είμαι σκληρός, νομίζω ότι η δραστηριότητα για την οποία συζητάμε είναι παράνομη και όσοι την εξασκούν είναι βδέλλες. Έχεις αντίθετη άποψη; Να το συζητήσουμε αν δε σε βολεύει πως είναι ξεκάθαρα παράνομο, να μας πεις και συ την άποψή σου, άνθρωπος είσαι λεφτά θέλεις να βγάλεις, έτσι θα έρχεται τώρα ο καθένας να λέει τι επιτρέπεται να κάνεις και τι όχι;

Τώρα όσον αφορά το ότι δεν επιβάλλεις τίποτα σε κανέναν, βεβαίως καταλαβαίνω τη θέση σου. Αν ερχόταν ας πούμε να σου χτυπάει στην ψύχρα το κουδούνι κάθε δέκα λεπτά ένας διαφορετικός έμπορος για να προωθήσει τα προϊόντα του δε θα σε πείραζε, εξάλλου αν θέλεις τον προτιμάς αν πάλι όχι του λες να μη ξανάρθει. Το ότι δε θα κάνεις τίποτα άλλο όλη μέρα ή θα αναγκαστείς να αλλάξεις κουδούνι είναι πολύ μικρό τίμημα μπροστά στη δυνατότητα που σου προσφέρουν να τους δώσεις λεφτά.

Τέλος, σ' ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες τη δυνατότητα να το παίξω έξυπνος, τόσο καιρό στο φόρουμ περίμενα κάποιον σαν και σένα! Φέτος τα χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα!

το site σου http://www.zatse.gr το εκανα report οτι στελνει σπαμ, στα spamcop.net , abuse.net, cauce.org, dpa.gr, στο google και εστειλα και ενα mail στο hosting σου weballdesign.gr και στη forthnet που βρισκονται οι servers

Καλή φάση, αλλά που ξέρεις ότι είναι αυτό το site του;

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω νεο νημα να κανω και εγω 2-3 ερωτησεις αν ξερετε. Το site μου εχει σχεση με την μουσικη. Θελω και εγω να στελνω newsletters οταν ομως εχουν εγγραφει ηδη στην λιστα μου.

A)Να το κανω μεσω mailchimp ή ειναι καλυτερα μεσω wp plugin). Αν καποιος εγγραφει π.χ. στο mailchimp (που πρεπει να κανει επιβεβαιωση) και μετα απο 3-4 mail το ξεχασει και με δηλωσει σαν spamer εγω βρισκω το δικιο μου?

Β) Οταν στελνω μηνυμα σε 2-3 εταιριες απο το email μου στο email της επικοινωνιας τους ή συμπληρωνοντας την φορμα επικοινωνιας τους για να του πληροφορισω κατι θεωρειται spam? (Μιλαμε για 1 φορα το 8μηνο περιπου σε 2-3 αποδεκτες)

Δημοσ.

A)Να το κανω μεσω mailchimp ή ειναι καλυτερα μεσω wp plugin). Αν καποιος εγγραφει π.χ. στο mailchimp (που πρεπει να κανει επιβεβαιωση) και μετα απο 3-4 mail το ξεχασει και με δηλωσει σαν spamer εγω βρισκω το δικιο μου?

Αν τα mail που στέλνεις πληρούν τις προδιαγραφές (και το λέω έτσι γενικά γιατί "αν σε δηλώσει ως spammer" πού όμως?) δε θα έχεις πρόβλημα. Φρόντισε να λες ξεκάθαρα για ποιό λόγο παίρνει ο παραλήπτης το email σου.

Π.χ. μου έρχονται mail από coursera που λένε στο footer

You are receiving this message because [email protected] joined Course Title on Coursera.

εννοείται φυσικά και unsubscribe. Τι άλλο να θέλει κανείς;

Β) Οταν στελνω μηνυμα σε 2-3 εταιριες απο το email μου στο email της επικοινωνιας τους ή συμπληρωνοντας την φορμα επικοινωνιας τους για να του πληροφορισω κατι θεωρειται spam? (Μιλαμε για 1 φορα το 8μηνο περιπου σε 2-3 αποδεκτες)

Άν με "πληροφορήσω" εννοείς "διαφημίσω" ή "προωθήσω" τότε ναι.

Δημοσ.

Άν με "πληροφορήσω" εννοείς "διαφημίσω" ή "προωθήσω" τότε ναι.

Τα email μου μπορεί να είναι του στυλ. "Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το κειμενό σας στο site μου, με πηγή πάντα από κάτω" ή "θέλετε να σας καταχωρίσω στον οδηγό μου εντελώς δωρεάν"  

Δημοσ.

Το πρώτο σίγουρα δεν είναι spam. Το δεύτερο I am not a lawyer αλλά επίσης δε μου ακούγεται για spam έτσι όπως το θέτεις. Και στις δύο περιπτώσεις ζητάς την άδειά τους για κάτι, προφανώς είναι απαραίτητο να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Δημοσ.

Δυστυχώς το spam είναι εκτός από επικερδής παγκοσμίως λύση για τυχοδιοκτικές κινήσεις προσέλκυσης πελατείας (υπάρχει και ολόκληρο ντοκυμαντέρ για αυτό μίας ώρας) η εύκολη λύση.

Για να μην είναι πρέπει να ζητήσεις συγκατάθεση > και εδώ είναι το δύσκολο της υπόθεσης. 

Πρέπει να δώσεις πραγματική αξία στον υποψήφιο πελάτη σου. Κάτι που θέλει σκέψη, δουλειά, γνώσεις πραγματικές και σωστή στρατηγική. Αλλά μπροστά σε όλο αυτό, πολλοί λεν > δεν πειράζει ας spammaroume. 

1) Ευτυχώς οι χρήστες του διαδικτύου είναι μεταβαλλόμενοι και συνεχώς εκπαιδευόμενοι και τιμωρούν :shifty: τέτοιες λογικές. 

2) Επίσης ευτυχώς που οι διάφορες πλατφόρμες newsletter mailchimp, sendinblue, targethero κλπ παγκοσμίως σε σουτάρουν άμεσα με το πρώτο μεγάλο unsubsribe score σε μία καμπάνια σου, και ας είναι όλοι οι subscribers "opt in" μέσα στη λίστα σου. 

¨Οπως και να το δείς, όποιος συνεχίζει να το κάνει μόνο κακό μπορεί να κάνει, στο ίδιο του το brand και την επιχείρηση. Και θα το καταλάβει αργά ή γρήγορα. 

Αλλά μην ξεχνάμε από την άλλη ότι πολλοί εδραιώθηκαν στο internet από μαζικά spam. ¨Οπως γνωστά πλέον και αποδεκτά portal ειδησιογραφικά.  Οπότε πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θέλουν εύκολα να βγάλουν πελάτες. 

Δημοσ.

Προσωπικά όποτε παίρνω spam από μία εταιρία στήνω ένα bot με καμιά εικοσαριά proxy και τους τρώω όλο το bandwidth στο site. Οφθαλμός αντί οφθαλμού κλπ.

Δημοσ.

Ολοι μιλανε χωρις να γνωριζουν.

Τιποτα δεν ειναι παρανομο αρκει.........

ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ SPAM EMAIL ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΕΜΑΙΛ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

οτι αλλο σου λενε ειναι απλα πραγματα που εχουν ακουσει  εχουν διαβασει και ποτε δεν ειχαν την ευκαιρια να μπουν στην διαδικασια να διαβασουν τους ΝΟΜΟΥΣ.

Στελνε οτι θελεις σε οποιον θελεις και δεν μπορει να σου κανει τιποτα >
το κανω 10 χρονια πολλες φορες μου στελνουν εμαιλς και με απειλουν ( αυτοι ειναι σyνηθως παιδακια webdesigners ) και απλα τους λεω μηνυστε με αν μπορειτε .

ακομα περιμενω καποια μηνυση απο ολους αυτους.

Μπεεεεεεεε γιδια

Δημοσ.

ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ SPAM EMAIL ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΕΜΑΙΛ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

οτι αλλο σου λενε ειναι απλα πραγματα που εχουν ακουσει  εχουν διαβασει και ποτε δεν ειχαν την ευκαιρια να μπουν στην διαδικασια να διαβασουν τους ΝΟΜΟΥΣ.

το κανω 10 χρονια πολλες φορες μου στελνουν εμαιλς και με απειλουν ( αυτοι ειναι σyνηθως παιδακια webdesigners ) και απλα τους λεω μηνυστε με αν μπορειτε .

Μπεεεεεεεε γιδια

Υπάρχει διαφορά μεταξύ παράνομου και ανήθικου. Πιθανότατα δεν καταλαβαίνεις καν την έννοια της ηθικής. Δεν πειράζει.

Δημοσ.

gio gio gio web designer εχεις πολυ μεγαλο θρασος, μπαινεις σε ενα φορουμ μας διαφημιζεις τη σελιδα σου και μετα ψανεις να βρεις και τροπο να δικαιολογησεις τα spam mail που στελνεις

εγω σαν ευσυνείδητος χρηστης του internet που εχω σιχαθει να λαμβανω καθημερινα σπαμ το εκανα το χρεος μου

το site σου http://www.zatse.gr το εκανα report οτι στελνει σπαμ, στα spamcop.net , abuse.net, cauce.org, dpa.gr, στο google και εστειλα και ενα mail στο hosting σου weballdesign.gr και στη forthnet που βρισκονται οι servers

καλα ξεμπερδεματα

1. Αν έχεις τα @, πες τα με το πραγματικό σου προφιλ
  2. Και που έκανες report τι έγινε; αν ήταν έτσι απλά να χαρακτιρίζονται οι σελίδες "spam" επειδή 1-2 κάνανε ρεπορτ, άστα να πάνε! Οπότε. Μια τρύπα στο νερό έκανες...

@All

Ρε παιδιά! έλεος ποια! σταματήστε να το παίζετε όλοι γνώστες της νομοθεσίας κλπ. Και ποια η φάση? σας βλέπω να τρωγόσαστε μεταξύ σας αν είναι νόμιμο ή όχι. Κλασικοί Έλληνες "όχι εγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις". Από ουσία 0.

Δεν είδα ένα Post που να μιλάει για την διαφήμιση μέσω Newsletters/Email.

Δεν είναι κανέναν να αναφέρει ότι αυτή η μέθοδος είναι μάπα

@TS

Η μέθοδος αυτή είναι χάσιμο χρόνου. Συγκεκριμένα: μόνο το 0.5-1% MAXIMUM του traffic στο Site σου θα έρθει από E-Mail (θα δει και θα πατήσει το Mail σου).

Και επειδή αγαπώ πολύ τον φίλο μου τον @defacer (είμαι σίγουρος ότι θα σχολιάσει το ποσοστό)... το γνωρίζω γιατί δουλεύω ως Web Developer. Αν και δεν είναι δουλειά του Developer αλλά των ανθρώπων που ασχολούνται με την προώθηση, βλέπω το traffic στους πελάτες...

@TS : About your website

Το Site είναι μάπα.

• Με το που μπαίνεις δεν καταλαβαίνεις τι Site είναι. Αν είναι κατασκευή ιστοσελίδων ή κάτι άλλο.
  • Το αναφέρεις στο Logo σου αλλά είναι τόσο μικρά τα γράμματα που δεν τραβάει τη προσοχή.
  • Πρέπει να υπάρχει <H1> tag που λέει τι κάνεις. Είδα ότι τα έχεις σε Logo και είναι μεγάλο λάθος. Το Logo είναι το Logo με το όνομα της εταιρείας σου, άντε ένα μικρό slogan.
  • Στο αρχικό μενού έχεις 2 άκυρα Link. "Αρχική" και "Σύνδεση
  • "Αρχική" πρέπει να αλλάξει σε μια λέξει που δείχνει αυτό που κάνεις "Κατασκευή Ιστοσελίδων" (πχ)
  • "Σύνδεση" ΠΟΛΥ ΑΚΥΡΟ σε μια τέτοια σελίδα να είναι στο κυρίως μενού. Άσε που απορώ γιατί υπάρχει Login.
  • "Ποιοι Είμαστε" 2η επιλογή. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι είστε. Εγώ θέλω να δω πρώτα λεπτομέρειες, δείγματα κλπ.
  • To Slider είναι μάπα. Πρέπει να έχεις πληροφορίες για την δουλειά σου. (όπως πρόσφατα δείγματα, κάποια σημαντικά άρθρα κλπ)
  • SEO 0. Τουλάχιστον βάλε έναν τίτλο ρε αδερφέ με αυτό που κάνεις. Είναι τίτλος το "zatse,gr ARXIKH" ? (αν εμφανιστείς στο Google έτσι , τρύπα μ τη μύτη)
  • Κάτω δεξιά στο Footer γιατί έχεις Logo από Apache/Php/Mysql/Html5 ? τέρμα άκυρο!

Αυτό

screenshot_144.png

1. Γιατί είναι εικόνα? αυτό πρέπει οπωσδήποτε να είναι κείμενο ώστε να βοηθήσεις την Google να καταλάβει τι κάνεις. SEO -100
  2. Το μήνυμα το ξεκινάς καλά και το μαμας μετά. Δεν είναι καθόλου ωραίο το "δεν σας εγκαταλείπουμε ποτέ".
  3. Κάνε το κάτι σαν "Έτσι, και μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας θα είμαστε πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε"

Γενικά το Site είναι άστα να πάνε και δεν μπορώ να συνεχίσω. Έχει άπειρα λάθη!

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ παράνομου και ανήθικου. Πιθανότατα δεν καταλαβαίνεις καν την έννοια της ηθικής. Δεν πειράζει.

οταν ανοιγεις την τηλεοραση και το 80% της ημερας ειναι διαφημισεις ειναι Ηθικο πολυξερε?

Δεν σε ειδα να στελνεις κανενα εμαιλ στο ΕΣΡ 

και εδω δεν συζηταμε για το αν μια ενεργεια ειναι ηθικη η οχι συζηταμε πανω σε μαι συγκεκριμενη ερωτηση και τις παπαρο απαντησεις που δινουν ολοι.

αν δεν εχεις κατι να πεις πανω στο θεμα τραβα για ψαρεμα και ασε τις ηθικολογιες και τα μαθηματα περι ηθικης.

οσο αφορα τον ταλαιπωρημενο που καθησε και δηλωσε το σιτε σαν spam ειναι τοσο ασχετος που δεν ξερει οτι απο τα spamhouse κλπ sites μπορεις αν αφαιρεσεις με ενα κλικ το IP σου.

τωρα οσον αφορα το σιτε ( ο θεος να το κανει σιτε ) ενα joomla τι περιμενεις.

http://www.zatse.gr/administrator/

τι ειναι αυτο ρε συ zatse? 

Τελικα σε αυτην την μπανανια ο καθενας οτι δηλωσει ειναι.

Δημοσ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Μπεεεεεεεε γιδια

Είναι φανερό πως είσαι γλίτσα και δεν υπολογίζεις ούτε ηθική ούτε νόμους εφόσον έχεις κέρδος, αλλά δυστυχώς είναι παράνομο. Δεν το λέω εγώ, το λέει ο νόμος και έχω δώσει παραπάνω link στο σχετικό FAQ της ΑΠΠΔ.

Update: επειδή τον παίζει λίγο ο τρόπος που έχουν στήσει το site, το pdf link εκείνο δε λειτουργεί -- και δε μπορώ να κάνω edit το post γιατί είναι "παλιό". Βέβαια δε θέλει και πολύ ψάξιμο: http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,127468&_dad=portal&_schema=PORTAL

Εσύ που διάβασες τους νόμους και ξέρεις καλύτερα από τον αρμόδιο φορέα πες μας και μας να ξεστραβωθούμε. Πράγμα που φυσικά δε θα κάνεις γιατί είσαι full of shit.

Ρε παιδιά! έλεος ποια! σταματήστε να το παίζετε όλοι γνώστες της νομοθεσίας κλπ. Και ποια η φάση? σας βλέπω να τρωγόσαστε μεταξύ σας αν είναι νόμιμο ή όχι. Κλασικοί Έλληνες "όχι εγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις". Από ουσία 0.

To link που έδωσα παραπάνω από τον αρμόδιο φορέα δεν είναι ουσία επειδή το λες εσύ ή επειδή δε μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις;

οταν ανοιγεις την τηλεοραση και το 80% της ημερας ειναι διαφημισεις ειναι Ηθικο πολυξερε?

Μέχρι να μας πεις για ποιό λόγο είναι ανήθικο τότε εξ ορισμού είναι ηθικό.

Δημοσ.

χαχαχαχαχ τελικά υπάρχει αι Βασίλης.

By the way το δώσε μου το mail σου μου θυμίζει το δώσε μου την ip του server σου.

Το γεγονός ότι δεν spammareis / διαφημιζεις τζόγο, το γεγονός ότι δεν σε έχει κυνηγήσει κανένας, ακόμη ακόμη και το γεγονός ότι η τηλεόραση είναι γεμάτη διαφημίσεις δεν αποτελεί κανενός είδους δικαιολογία για το ότι κάνεις κάτι παράνομο (spammarodas) ούτε φυσικά επιχείρημα νομιμότητας.

Το ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις ανενοχλητος δείχνει αρκετά για την νοοτροπία μας σαν λαός (δεν μας καίει ιδιαίτερα να κυνηγισουμε τους απαταιωνες) αλλά κ αυτό ακόμη σε καμμιά περίπτωση δενσε κάνει νόμιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...