Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βάλει Wind triple play στο πατρικό στο χωριό και παρόλο που καταλαβαίνω το "εως 24Mbps" δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίζει τόσο χαμηλή ποιότητα με maximum τα 4Mbps και συνήθως με το ζόρι 1 με 2. Το δε wi-fi είναι για γέλια και για κλάματα αλλά η ενσύρματη σύνδεση δεν μπορεί ούτε απλό 720p βίντεο από Youtube να streamάρει (άσε τα 720p60, εκεί γελάνε και οι πέτρες). 

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ από τη μεριά μου για να βοηθήσω την κατάσταση; Δεν θα ήθελα να αλλάξω εταιρία καθώς με βολεύει στο θέμα της κινητής και της τηλεφωνίας αλλά στο θέμα internet είναι τραγικά τα πράγματα. 

Δημοσ.

φίλε μου όταν μιλας για επαρχία δυστυχώς θα τα αντιμετωπίσεις αυτά.

το ίδιο πρόβλημα ειχα και εγω. το μονο που μπορεις να κανεις, είναι να παρεις στο support, δεν θυμαμαι το νουμερο. νομιζω 13800 (καπου θα το εχεις σημειωσει) και να τους πεις να σε βοηθήσουν με τις ρυθμίσεις του μοντεμ, επειδή σερνεται!

θα σου αλλαξουν καναλι, και καποιες άλλες επιλογες, αλλα μην ελπιζεις σε φοβερες βελτιώσεις.

Δημοσ.

Κατάλαβα...τόσο χάλια δηλαδή... Δυστυχώς είναι η πρώτη φορά που κάνουμε σύνδεση internet στο πατρικό και δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ότι Vodafone ή OTE θα είναι καλύτερα. Θα δοκιμάσω με το support της Wind να δούμε κάποια πράγματα μπας και βελτιώσουμε την κατάσταση. Προς το παρόν είναι χάλια μαύρα. 

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι θέμα εταιρείας. Εξάλλου τις γραμμές του ΟΤΕ νοικιάζουν. Ρωτά γύρω την γειτονιά τι σύνδεση εχει μήπως κάποια άλλη παει λιγο γρηγορότερα αλλα μην περιμένεις θαύματα. Αλλα για μένα πρώτα μιλά με το σαπορτ

• Like 1
Δημοσ.

1212 ειναι η υποστηριξη της wind 

ναι σωστα, 1212 είναι κατευθείαν για τα προβλήματα

το άλλο είναι για όλα τα τμηματα που επιλεγεις

Δημοσ.

Εχει μήπως δυνατότητα fast path η Wind; Αν έχει και επιλέξω αυτήν θα δω κάποια διαφορά; 

ΕΔΙΤ: Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά πήρα αυτά τα στοιχεία μέσα από το ρούτερ το οποίο από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι για το γάμο του καραγκιόζη μόνο. Το μοντέλο είναι αυτό: ΖΤΕ ZXHN H108

Downstream Upstream      
SNR Margin
:
21.1 10.8 db    
Line Attenuation
:
42.4 24.5 db    
Data Rate
:
1394 961 kbps

Το download speed μέσα από το speedtest μου το βγάζει στο 1Mbps και το Upload στα 600. To ping μέσα από pingtest μου βγαίνει στα 135ms. 

Δημοσ.

Κοιτα, δες μεσα στο μόντεμ ποια ειναι η ταχύτητα download. Ρώτα και ένα δυο γείτονες με ίδια εταιρεία να σου πουν και βλέπεις αναλόγως.

Αν οι άλλοι πάνε γρήγορα και εσυ αργά κάνε θέμα στην wind η άλλαξε πάροχο. Πχ ΟΤΕ να πληρώνεις ταχύτητα μέχρι 4 mb. Νομίζω υπάρχουν ακόμα.

Αν πάνε όλοι χαμηλά νομίζω δεν μπορεις να κανεις και πολλά

Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι ο μόνος που έχει Wind εδώ πέρα λόγο triple play. Ολοι οι άλλοι έχουν Cyta γύρω μου οπότε δεν μπορώ να λάβω κάποιο guidline για να κάνω κάποια κίνηση.  

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς...ρώτα αυτούς που έχουν Cyta...από τον ίδιο χαλκό παίρνουν όλοι, άλλωστε

Δημοσ.

Ρε φίλε σορρυ κιολας αλλα triple play wind δεν υποστηρίζει τέλεια ούτε στην Αθήνα, το έβαλες επαρχία;

Χαχαχα πλακίτσα κανω

Δημοσ.

Ρε φίλε σορρυ κιολας αλλα triple play wind δεν υποστηρίζει τέλεια ούτε στην Αθήνα, το έβαλες επαρχία;

Χαχαχα πλακίτσα κανω

Κοίτα, η κινητή και η τηλεφωνία που είχε με κάλυπταν πολύ καλά και επειδή δεν θα μπορούσα να τα έχω σκέτα χωρίς να βάλω internet ε το έκανα και αυτό αντί να πάω σε άλλη. Απλά δεν περίμενα τέτοια χάλια από πλευράς internet. 

Δημοσ.

με 42dB εξασθένηση θα έπρεπε να ειχες κοντά 6Mbps ταχύτητα και οχι 1 εαν ειχες snr 6,τωρα που ειναι κοντά στο 11 θα έπρεπε να εισαι πιο κατω αλλα οχι εκει πέρα.

Εαν δεν παίζει πρόβλημα χαλκού(υγρασίες,γυμνά καλώδια,τηλεφωνικό καλώδιο χωρίς συστροφες καμια 10αρια+μέτρα)παρε τη wind για ελεγχο γραμμής.

Πάντως να ξερεις,μακριά δεν πας με τετοια απόσταση απο Αστικό Κέντρο δυστυχώς.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μόλις έκλεισα το τηλέφωνο από την γραμμή υποστήριξης της Wind. Κάναμε μια επανεκίνηση της γραμμής και επίσης ζήτησα να το γυρίσουν σε fast path και όλο το θέμα έφτιαξε. Πλέον έχω 5mbps (βάση speedtest) και γενικότερα η γραμμή πάει καλά και μπορώ και να streamάρω HD περιεχόμενο με σχετική άνεση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...