James. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Απο τη μερα που εβαλα το νεο μου ρουτερ ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με την εμφανιση του αλλα και με την ταχυτητα,μιας και κλειδωνω σταθερα στα 24Mbps.Εχω ομως ενα περιεργο θεματακι. Υπαρχει ενα προβλημα στις υπηρεσιες τοποθεσιας στο ipad και στο iphone.Δεν μπορει να βρει την τοποθεσια σε χαρτες οπως π.χ. στο google και γενικοτερα σε εφαρμογες απο το wifi του σπιτιου,ενω με το προηγουμενο modem δεν υπηρχε κανενα θεμα.Με 3G ολα λειτουργουν μια χαρα.Καπου διαβασα οτι αυτο συμβαινει επειδη δεν εχει και καλα πιστοποιημενο η Αpple το συγκεκριμενο modem και κατι εχει να κανει με την MAC Αddress.Δεν ξερω τι ισχυει τελικα και οσο και αν προσπαθησα δεν μπορω να το διορθωσω.Το μονο που καταφερα και παρατηρησα ηταν πως οταν πατησα τον διακοπτη που ενεργοποιει/απενεργοποιει το wifi και βρισκεται στην προσοψη της συσκευης,καποια στιγμη λειτουργησαν ολα μια χαρα για λιγο και συγκεκριμενα οταν ανβοσβηνε το φωτακι του wifi (γιατι μετα απο λιγο ξαναπαραμενει αναμενο σταθερο) Εχει καποιος απο εσας συναντησει κατι παρομοιο?Καποια ρυθμιση που μπορω να αλλαξω ωστε να διορθωσει το πρβλημα μου. Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 απο αλλες συσκευες παιζει?αυτο με την mac address δεν μπορω να σκεφτω που μπορει να κολλαει αφου η mac address δεν εχει καμια σχεση με το location.καθε κατασκευαστης παιρνει ενα range απο mac address αλλα δεν υποδηλωνει τιποτα παραπανω περα απο τον κατασκευαστη.μηπως οταν εκλεισες το wifi επαιξε με 3g και για αυτο επαιξε μια χαρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα