galimanas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Θα ηθελα να ρωτξσω εαν αξιζει η αγορα του p8 απο skroutz μιας και εχει 335ευρω και στα επισημα μαγαζια 499 ευρω.μεγαλη διαφορα.τι παιζει απο θεμα εγγυησης ομως?ειναι ευρωπαικο το μοντελο κανονικα. Και δευτερον αξιζει η αγορα του?Εχει μεγαλο sar η ετσι ακουστηκε γιατι στα public που ρωτησα μου ειπαμε μια χαρα ειναι το sar του.
vaas93 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εφόσον είναι ευρωπαικής αντιπροσωπείας (EU) έχεις κανονικότατα εγγύηση. Η συσκευή αν μην τι άλλο αξίζει. Αν σε ενδιαφέρει όμως το sar απέφυγε το. Με 1.72 body sar είναι κανονικό ψηστήρι. Στο public τι περίμενες να σου πουν ; Αμφιβάλλω αν ξέρουν καν τι είναι το sar.
galimanas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδη?1,72 body sar ειναι τοσο μεγαλο?θα εχω θεμα?απλα το λεω γιατι πουλαει το κινητο αρκετα και εαν ηταν τοσο πολυ επικινδυνο θα το ειχαν απαγορευσει.νομιζω τοσο εχουν και τα iphone?
vaas93 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι μεγαλη κουβεντα το αν θα εχεις θεμα η οχι. Το ανωτατο οριο ειναι τα 2 οποτε καταλαβαινεις οτι το 1.72 ειναι αρκετα μεγαλος αριθμος. Τα iphone θεωρουνται οτι εχουν μεγαλο sar και συνηθως ειναι κοντα στο ενα, ουτε καν 1.72. Εγω προσωπικα δεν παιρνω συσκευη με sar μεγαλυτερο του 0.7. Αλλα οπως σου ειπα ειναι μεγαλη κουβεντα χωρις ξεκαθαρη απαντηση για τι συνεπειες εχει η ακτινοβολια αυτη. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι υψηλο αλλα στα νομιμα πλαισια αρα δεν θα εχεις προβλημα(λογικα),αν θες ομως χαληλοτερο sar παρε lg η samsung μιας κ εχουν απο τα χαμηλοτερα απ οσο ξερω.Το κινητο ειναι πολυ καλο, ομορφο κ σιγουρα αξιζει τα λεφτα του!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα