Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερρα παιδια ..ελπιζω να εχεις καποιος την.καλοσηνη να με βοηθησει γτ καιγομαι...Εχτες εκανα ενα φορματ στο pc και εβαλα τα windows xp , εγκατεδστησα drivers ktlp ...συνδεσα και το μοντεμ ενσυρματα με αυτο το κιτρινο καλωδιο και ο υπολογιστης μ λεει οτι εχει ιντερνετ ....εε παω π λετε να ανοιξω το internet explorer ....μπαινει στην αρχικη του στο msn κατι παταω να μπω στο google και βγαζει μια ασπρη σελιδα π λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει και να ελεγξω μπλα μπλα .....τι γινεται ? καμια ιδεα ??!!

Δημοσ.

Καλησπερρα παιδια ..ελπιζω να εχεις καποιος την.καλοσηνη να με βοηθησει γτ καιγομαι...Εχτες εκανα ενα φορματ στο pc και εβαλα τα windows xp , εγκατεδστησα drivers ktlp ...συνδεσα και το μοντεμ ενσυρματα με αυτο το κιτρινο καλωδιο και ο υπολογιστης μ λεει οτι εχει ιντερνετ ....εε παω π λετε να ανοιξω το internet explorer ....μπαινει στην αρχικη του στο msn κατι παταω να μπω στο google και βγαζει μια ασπρη σελιδα π λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει και να ελεγξω μπλα μπλα .....τι γινεται ? καμια ιδεα ??!!

Μια φορα παντος ειχα παθει το ιδιο σε ενα pc με xp(φρεσκα) και εβαλα το μοζιλα και δουλευε κανονικα, τελικα οταν εκανε τα update δουλεψε και ο explorer, δοκιμασε να βαλεις το μοζιλα και αν δουλευει κανε τα update και θα δουλεψει και ο explorer λογικα!

Δημοσ.

1o : προσπαθησα να βρω μια φωτο απο το ιντερνετ μεσω του κινητου μ αλλ δεν βρηκα αυτο π λεει ειναι : δεν ειναι δυνατη η ευρεση της σελιδας με μπολντ και απο κατω ενα μεγαλο κειμενο με μικροτερα γραματα για το τι να κανω

2: φιλε μου πως μπορω να κατευασω το μοτζιλα αφου δεν εχω μπροζερ για να γκουγλαρω ..το μονο π ανοιγει οπως ειπα ειναι το msn και αμα πληκτρολογησεις κτ στο search bar γις σελιδας δινει αποτελεσματα κ links αλλα οταν πας να μπεις στα λινκ τεωως πακετο ..:-\

Δημοσ.

2: φιλε μου πως μπορω να κατευασω το μοτζιλα αφου δεν εχω μπροζερ για να γκουγλαρω ..το μονο π ανοιγει οπως ειπα ειναι το msn και αμα πληκτρολογησεις κτ στο search bar γις σελιδας δινει αποτελεσματα κ links αλλα οταν πας να μπεις στα λινκ τεωως πακετο ..:-\

Εγω το κατεβασα απο κινητο και το περασα στο pc, κατεβασε το η απο κινητο η απο αλλο pc!!

Δημοσ.

Μπες απο chrome απο το κινητο εδω: http://mozilla-firefox.en.softonic.com/download

Πανω δεξια στον chrome που εχει τρεις τελειες για τις επιλογες κανε τικ εκει που λεει 'Αιτηση ιστοτοπου για υπολογιστες' και μετα θα κατεβασεις το αρχειο απο εκει που λεει 'free download' μολις κατεβει συνδεσε το κινητο με το pc περνα το αρχειο (.exe) και κανε το εγκατασταση!! 

post-317104-0-11131100-1449162492_thumb.jpg

Δημοσ.

Κατευασα απο το filehippo ...παντως το ενδοχομενο να.μην μπενει επειδη δεν τα στηριζει πια η μικροσοφτ δεν παιζει ετσι ? γτ εγω αυτο φοβομουν αρχικα

Οχι δε παιζει, απλα δε θα βγαζει αλλα update τωρα και δε θα βγαινουν driver για xp!

Δημοσ.

Αδελφε μου μπηκεε !! Εισαι απιστευτος !! μπορεις να μ πεις τρ πως μπορω να δω αν εχω αυτο το σερβισ πακ 3 και επισης αν πρεπει να.κανω κτ αλλο ..στο pc μολις εκανα φορματ και το μονο π εχω κανει ειναι να βαλω τα drivers !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...