Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω με καποιο προγραμμα να δω ποιες ειναι οι mac addresses των δικτων που πιανω;;
Προσπαθησα να βγαλω καποια ακρη στο google αλλα μου εβγαζε τροπο να δω την δικια μου mac address μονο.
Ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορω με καποιο προγραμμα να δω ποιες ειναι οι mac addresses των δικτων που πιανω;;

Προσπαθησα να βγαλω καποια ακρη στο google αλλα μου εβγαζε τροπο να δω την δικια μου mac address μονο.

Ευχαριστω

έχω την εντύπωση πως τα σπαστιρια στα smartphone  για wifi βγάζουν την mac address

Δημοσ.

Φυσικά, με διάφορα cli/gui tools που πρσφέρουν δίαφορα λειτουργικά (linux/mac os/windows, όχι απαραίτητα για cracking), όπως μπορείς να δείς και τις mac addresses των clients που συνδέονται σε αυτά (ssid) μεταξύ άλλων. Όπως αναφέρθηκε και πρίν mobile OS (android eg) μέσω διαφόρων applications (eg wifi analyzer) το κάνουν επίσης. Google it again.

Δημοσ.

Γιατι θες να τις δεις? Αν θες να σπασεις κωδικους και ζητας να μαθεις πως βλεπεις mac φιλε..... αστο καλυτερα, ασχολησου με κατι αλλο. Που να φτασεις και στο backtrack δλδ?

Δημοσ.

για να μου πει τις Mac addresses ένας φίλος να τις δοκιμάσω στο Greek WPA finder..

και επειδή είπες για το backtrap, να ξέρεις ότι υπάρχει και το beini..

ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν, έγινε δουλειά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...