koulouri Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μπορω με καποιο προγραμμα να δω ποιες ειναι οι mac addresses των δικτων που πιανω;;Προσπαθησα να βγαλω καποια ακρη στο google αλλα μου εβγαζε τροπο να δω την δικια μου mac address μονο.Ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μπορω με καποιο προγραμμα να δω ποιες ειναι οι mac addresses των δικτων που πιανω;; Προσπαθησα να βγαλω καποια ακρη στο google αλλα μου εβγαζε τροπο να δω την δικια μου mac address μονο. Ευχαριστω έχω την εντύπωση πως τα σπαστιρια στα smartphone για wifi βγάζουν την mac address
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Φυσικά, με διάφορα cli/gui tools που πρσφέρουν δίαφορα λειτουργικά (linux/mac os/windows, όχι απαραίτητα για cracking), όπως μπορείς να δείς και τις mac addresses των clients που συνδέονται σε αυτά (ssid) μεταξύ άλλων. Όπως αναφέρθηκε και πρίν mobile OS (android eg) μέσω διαφόρων applications (eg wifi analyzer) το κάνουν επίσης. Google it again.
jkoukos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τα Android app Inssider και WiFi Analyzer που χρησιμοποιώ, τα εμφανίζουν κανονικά.
DioNiSis_000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 τα Inssider και WiFi Analyzer υπαρχουν και για windows, μπορεις να χρησημοποιησεις αυτα.
rfc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι θες να τις δεις? Αν θες να σπασεις κωδικους και ζητας να μαθεις πως βλεπεις mac φιλε..... αστο καλυτερα, ασχολησου με κατι αλλο. Που να φτασεις και στο backtrack δλδ?
koulouri Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 για να μου πει τις Mac addresses ένας φίλος να τις δοκιμάσω στο Greek WPA finder.. και επειδή είπες για το backtrap, να ξέρεις ότι υπάρχει και το beini.. ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν, έγινε δουλειά
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ με το nanostation που έχω τις βλέπω κανονικά και μέσω του greek wpa finder δεν ξεμένω ποτέ από ιντερνετ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα