WizeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Γειααα σας! Εδώ και αρκετό καιρό έχω στην κατοχή μου ένα λαμπάτο ενισχυτή τον οποίο μου τον έδωσε ο παππούλης μου, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους μπουζουξίδες. Τον χρησιμοποιώ περισσότερο με τις κιθάρες μου παρά για μπουζούκι. Είναι 75 Watt με 6 Λάμπες και 30cm ηχείο, Reverb και Tremolo Control (Παίρνει και εξωτερικά Tremolo foot switch αλλά και Reverb Foot Switch). Όσον αφορά τη μάρκα, στην ετικέτα στοιχείων που υπάρχει πίσω γράφει TEISCO CO. LTD και μοντέλο EXPRESS 6 και made in Japan. Μάλιστα έχει κολλημένο χαρτί στο εσωτερικό ξύλινο μέρος του με υπογραφές δοκιμαστών, καθώς και το κύκλωμά του. Τρία ερωτήματα έχω λοιπόν για αυτόν τον ενισχυτή: 1. Εκτός της τεράστιας συναισθηματικής αξίας που έχει για μένα, και υπερβαίνει κατα πολύ την χρηματική, θα ήθελα να μάθω την χρηματική αξία του ενισχυτή αυτού. 2. Μερικές φορές (Και απ' ότι έχω παρατηρήσει πέρσυ το χειμώνα και τώρα πάλι που χειμονιάζει) Όταν είναι ανοικτός για μισή ώρα και παίζω κιθάρα (είτε χρησιμοποιώ εφέ είτε όχι) χαμηλώνει πολύ η έντασή του ήχου και μετά από 5 έως 10 λεπτά επανέρχεται στο φυσιολογικό του επίπεδο. Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να μου πει τι θα μπορούσε να φταίει. 3. Υπάρχει στην Αθήνα (ή στην Πάτρα) κάποιο ειδικό και υπεύθυνο κατάστημα που να αναλαμβάνει συντήρηση - επισκευή τέτοιου ενισχυτή; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
top-gear Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 rota ston Naka.exo akousei oti kapoio katastima tou episkevazei kiolas
geokok Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Κοίτα έχεις πρόλβημα λάμπας....θέλουν άλλαγμα...Σίγουρα μπορείς να βρεις κάποιο κατάστημα....Με ρωτάς κάτι το οποίο δεν περίμενα να ακούσω...Ένας λαμπάτος ενισχυτής 75W είναι πανάκριβος και μάλιστα όταν λέμε 75 είναι σαν να εννοούμε πάνω από έναν 125W τρανζίστορ (με κυκλώματα). Η ποιότητα του ήχου των λαμπάτων ενισχυτών είναι ασύγκριτα καλύτερα με αυτόν των τρανζίστορ. Δυστυχώ οι ερασιτεχνικοί λαμπάτοι λιγοστεύουν (υπάρχουν κάποιο αλλά δεν είναι απευθείας με λάμπα) και γι' αυτό είναι πάρα πολύ ακριβοί. Ενδιαφέρεσαι να τον πουλήσεις; Υ.Γ. οι τιμές που ξέρω για λαμπάτους είναι για γνωστές σε εμένα μάρκες ακριβώς για την δικιά σου δεν ξέρω
WizeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 geokok : Για πώληση δεν το συζητώ και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Ο ενισχυτής είναι δώρο του παππούλη μου (που τον χάσαμε πρόσφατα, ας είναι ευτυχισμένος όπου να 'ναι και ας παίζει καμια πενιά με τους φίλους του Ζαμπέτα και Μήτσο Ευσταθίου) και έχει τεράστια συναισθηματική αξία. Μήπως έχεις κάποιες πηγές σχετικά με το που μπορώ να βρώ λάμπες; Απ'ότι έχω παρατηρήσει αποσπόνται πολύ απλά. Αρκεί λοιπόν να βρώ τις κατάλληλες λάμπες.
adams Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Για ρωτα στο http://www.avforum.gr στην κατηγορια hi-end εκει σιγουρα θα βρεις καποιους πιο σχετικους να σε βοηθησουν
DJNAKIS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 an eisai a8ina pistebw na tis breis poyrniti(glastonos platia kanigkos) h' radio katoyma kai an den tis exoyne rwta an mporwn na tis feroyn! (bebaia exw xronia na agorasw lampes alla prepei na fernoy akoma) a!!! an den tis breis ekei rota kai pop22watt monastiraki(piasokolis apoti 8imame) twra an meneis aloy psakse se megala katastimata hlektronikwn eksartimatwn!
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 kai ston Valter ston peiraia... apenanti apo ksyrouxaki
sailor Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 sthn patra o stolas asxoleitai apo oti kserw me auta.twra to oti xamhlwnei an den einai lampes tote einai to eksis:metaksi apo ta podia kai thn vasi ths lampas pianei pouri h ugrasia me apotelesma na mhn pataei kala h lampa kai na mhn doyleuei swsta.p.x:sta nhmata phgainoun 6,3v an den pataei kala tha phgainoun poio liga me apotelesma na mhn leitourgei kala.lysh:katharisma sta podia twn lampwn h kounhma kuklika twn lampwn panw sth vasi.pisteuw na voh8hsa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.