Makeran Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Banggood! Ελπιζω να οκ η αγορα και οντως να εινα αυθεντικο και το prime! Αλλα η αγορα εγινε μεσο paypal οποτε δν με πειραζει τοσο γτ θα παρω τ λεφτα πισω αμα.γινει βλακεια Bangood είναι πολύ αξιόπιστο.
newsformobiles Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στο 3 αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι έχει κλειδωμένο bootloader και έχει εγκαταστημένο το playstore.Αλλά εαν δεν μπει η twrp, ελληνική ρομ δεν εγκαθίστατε! 1
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στο 3 αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι έχει κλειδωμένο bootloader και έχει εγκαταστημένο το playstore.Αλλά εαν δεν μπει η twrp, ελληνική ρομ δεν εγκαθίστατε!Τουλάχιστον, γίνεται root για να αφαιρεθούν οι Κινέζικες εφαρμογές?
newsformobiles Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τουλάχιστον, γίνεται root για να αφαιρεθούν οι Κινέζικες εφαρμογές?Όχι, με τίποτα! 1
Vilain20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 More good news... Recently it was announced the Bootloader of the Redmi Note 3 was locked, the good news is now Xiaomi have confirmed a developer ROM will be available within the week. This will provide Bootloader unlocking support for users who've already purchased this means we will soon be able to support flashing the xiaomi.eu Multi language ROM for you and provide details FREE of Charge on how to do it yourself.http://en.miui.com/thread-191166-1-1.html Μην ανχώνεστε όλα θέμα χρόνου είναι. Επίσης το κινητάκι μπορείτε να το πάρετε απο δώ έπεσε ή τιμή του και δίνει και δωράκια. http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-mtk-helio-x10-octa-core-miui-v7-13-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html
arist1976 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά είχα το νοτε2 και το πουλησα για να πάρω το νοτε3. Καμία γνώμη για αυτά; Για αυτό και αυτό;(και τα δύο με multi και play-store). Κια Site: αυτό επίσης. Όλα σε στόκ.
newsformobiles Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 More good news... Recently it was announced the Bootloader of the Redmi Note 3 was locked, the good news is now Xiaomi have confirmed a developer ROM will be available within the week. This will provide Bootloader unlocking support for users who've already purchased this means we will soon be able to support flashing the xiaomi.eu Multi language ROM for you and provide details FREE of Charge on how to do it yourself. http://en.miui.com/thread-191166-1-1.html Μην ανχώνεστε όλα θέμα χρόνου είναι. Επίσης το κινητάκι μπορείτε να το πάρετε απο δώ έπεσε ή τιμή του και δίνει και δωράκια. http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-mtk-helio-x10-octa-core-miui-v7-13-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Αυτά είναι ευχάριστα νέα!Επίσης λόγω Χριστουγέννων έχουν αρχίσει οι προσφορές βλέπω στα ενημερωτικά που μου έρχονται από τα μαγαζιά. Συγκεκριμένα, το Xiaomi Redmi Note 3, το βλέπω στα 204$,10$ πιο φθηνά, την έκδοση των 3/32 που δίνεις σε λινκ, στο Coolicοοl. Οπότε κοιτάτε γενικώς τι παίζει με τις τιμές, τώρα λόγο γιορτών, να πετύχετε την καλύτερη προσφορά!
2.1Ohm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Για μετα τις γιορτες η αγορα του αμα μου αρεσει το note 2 που μωλις μ εγινε shipped θα το σκεφτο γιατι στην ουσια αλλαγες μεγαλες δν βλεπω!(βσκα σχεδων καμια μονο στην εμφανιση, Καλη οθονη θελω να εχεις κλτρη απο το note 2 και ισως μονο τοτε το σκεφτω!) Το Note 2 απο banggood μ το εστειλαν με μια Flytexpress αλλα το tracking number einai RY90301ΧΧΧΧSG (που το SG ειναι για singapour post νμζ) τι παιζει τλκα?!Αυτη η flytexpress τι φαση κουριερ ειναι καλη?!
newsformobiles Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Για μετα τις γιορτες η αγορα του αμα μου αρεσει το note 2 που μωλις μ εγινε shipped θα το σκεφτο γιατι στην ουσια αλλαγες μεγαλες δν βλεπω!(βσκα σχεδων καμια μονο στην εμφανιση, Καλη οθονη θελω να εχεις κλτρη απο το note 2 και ισως μονο τοτε το σκεφτω!) Το Note 2 απο banggood μ το εστειλαν με μια Flytexpress αλλα το tracking number einai RY90301ΧΧΧΧSG (που το SG ειναι για singapour post νμζ) τι παιζει τλκα?! Αυτη η flytexpress τι φαση κουριερ ειναι καλη?! Γιατί διάλεξες express!? Σίγουρα δεν θα περάσει τελωνείο!?
2.1Ohm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δν διαλεξα εξπρες.. Αυτοι αποφασησαν να το στειλουν με αυτο δν πληρωσα τπτ για shipping μονο για το κινητο.. Λες να εχω ΠΑΛΙ προβληματα με τελωνιο.δλδ?! Ποσο τυχερος πρεπει να ειμαι??
leo06 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 1 γίγα παραπάνω ραμ και 1000mah μεγαλύτερη μπαταρία δεν το λες και μικρές αλλαγές η flytexpress είναι τοπική για την κίνα και αναλαμβάνει την μεταφορά από την Κίνα στην Σιγκαπούρη όπου αναλαμβάνει η sg post . Για μετα τις γιορτες η αγορα του αμα μου αρεσει το note 2 που μωλις μ εγινε shipped θα το σκεφτο γιατι στην ουσια αλλαγες μεγαλες δν βλεπω!(βσκα σχεδων καμια μονο στην εμφανιση, Καλη οθονη θελω να εχεις κλτρη απο το note 2 και ισως μονο τοτε το σκεφτω!) Το Note 2 απο banggood μ το εστειλαν με μια Flytexpress αλλα το tracking number einai RY90301ΧΧΧΧSG (που το SG ειναι για singapour post νμζ) τι παιζει τλκα?!Αυτη η flytexpress τι φαση κουριερ ειναι καλη?!
newsformobiles Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 1 γίγα παραπάνω ραμ και 1000mah μεγαλύτερη μπαταρία δεν το λες και μικρές αλλαγές η flytexpress είναι τοπική για την κίνα και αναλαμβάνει την μεταφορά από την Κίνα στην Σιγκαπούρη όπου αναλαμβάνει η sg post . Αυτό δεν το ήξερα. Αν αναλαμβάνει η SG είσαι οκ!
2.1Ohm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Λογικα ειμαι οκ γτ και την προηγουμενη με SGpost την εφαγα! Οποτε καπως ηρεμισα!Ευχαριστω για την βοηθεια!
leo06 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 http://en.4px.com/για να δεις αναλυτικά που βρίσκετε το δέμα Λογικα ειμαι οκ γτ και την προηγουμενη με SGpost την εφαγα! Οποτε καπως ηρεμισα!Ευχαριστω για την βοηθεια!
newsformobiles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ορίστε και ένα συγκριτικό μεταξύ τους. http://www.gizchina.com/2015/12/09/video-xiaomi-redmi-note-3-vs-xiaomi-redmi-note-2-comparison/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα