2.1Ohm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δν θα υπαρξει τροπος ξεκλειδοματος ομως?!Μου κατεστρεψες τα ονειρα αυτην τν στιγμη.. 2
newsformobiles Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δν θα υπαρξει τροπος ξεκλειδοματος ομως?! Μου κατεστρεψες τα ονειρα αυτην τν στιγμη.. Τι να σου πω...εγώ απέκτησα Xiaomi πριν μερικούς μήνες, ένα Redmi Note 4G. Εάν γίνεται κάτι, θα μας το πούνε είτε στο en.miui που το πρωτοείπανε ή οι συντελεστές της ελληνικής ρομ που βάζουμε, και φαίνονται στο σχετικά του κινητού (αφού λογικά αυτοί ασχολούνται). Εν αναμονή να φτάσει σε κάποιων τα χέρια να μάθουμε περισσότερα. Λοιπόν το κοίταξα λίγο περισσότερο και υπάρχουν αναφορές ότι θα κυκλοφορήσει ένα πρόγραμμα από την Xiaomi που θα ξεκλειδώνει τον bootloader, μαζί με την πρώτη dev rom που θα βγάλουν. Οι μέχρι τώρα προσπάθειες είναι άκαρπες για να βάλουν χρήστες twrp.
thephotoshoped Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Η απάντηση που έλαβα από το vickmall σε ερώτηση μου για το κλείδωμα, και τις δεσμεύσεις τους στα σχόλια όσων το αγοράσαμε Dear customer, 1.the phone had been installed Greek language and google play. 2.what we installed is clean rom without Chinese apps. 3.it is a new model,when the phone arrive Greece,there will have Greek ROM. if you don't like the rom we installed,you can easy to install the Greek ROM in xiaomi-miui.gr Thanks very much,have a nice day. if have any other questions,pls ask me here,thanks! it support Greek language,google play store, i send blow photos to you confirm
newsformobiles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Η απάντηση που έλαβα από το vickmall σε ερώτηση μου για το κλείδωμα, και τις δεσμεύσεις τους στα σχόλια όσων το αγοράσαμε Dear customer, 1.the phone had been installed Greek language and google play. 2.what we installed is clean rom without Chinese apps. 3.it is a new model,when the phone arrive Greece,there will have Greek ROM. if you don't like the rom we installed,you can easy to install the Greek ROM in xiaomi-miui.gr Thanks very much,have a nice day. if have any other questions,pls ask me here,thanks! it support Greek language,google play store, i send blow photos to you confirm Ναι την είδα την απαντησή σου δίπλα και τι σου απάντησε ο moderator Maddoctor. Ουσιαστικά έχει δίκιο. Κάποιος κάτι λέει λάθος και όταν το παραλάβει κάποιος από εδώ, θα ξέρουμε τι ισχύει. 1
thephotoshoped Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Να σε ρωτήσω, όντως αν ισχύει ο locked bootloader σημαίνει αδυναμία ύπαρξης του google play store;
newsformobiles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Για να έχεις playstore πρέπει να εγκαταστήσεις τα gapps. Για να γίνει αυτό, πρέπει να μπεις σε recovery και να τα φλασάρεις. Εφόσον είναι κλειδωμένος ο bootloader, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η Xiaomi έχει το δικό της playstore, το xiaomi market.
2.1Ohm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Yπομονη να παραλαβουν οι πρωτοι για να μαθουμε και εμεις!Ελπιζω και εγω να μν ειναι ετσι γτ ηθελα να το χτυπισω σε preoder απο banggood καθως ειναι το μονο που εχει λογικες τιμες!
kodorevi8ulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Για να έχεις playstore πρέπει να εγκαταστήσεις τα gapps. Για να γίνει αυτό, πρέπει να μπεις σε recovery και να τα φλασάρεις. Εφόσον είναι κλειδωμένος ο bootloader, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η Xiaomi έχει το δικό της playstore, το xiaomi market. το Playstore το έβαζες από το μαρκετ της xiaomi , κατέβαζες τον installer , τώρα δηλαδή ο Installer (apk) απαιτούσε ξεκλειδωμένο bootloader ;;;;
2.1Ohm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Βanggood αξιολογο μαγαζι ειναι ετσι?!Σκεφτομαι να τσιμπησω το 2αρι μιας και βαριεμαι να περιμενω για το 3 και αμα μου αρεσει το UI και γνκα σαν κινητο οταν κυκλοφορισει καλα (περιπου πασχα υπολογιζω) και δω reviews και vs με το 2 αμα αξιζει παρπαανω και δν ειναι μονο για το φαινεσθαι(οπως εγινε με το meizu metal) τοτε ισως παρω και το 3 και αυτο θα το κανω δωρο στην κοπελα μου!
instinct21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 αδέλφια εγώ το παρήγγειλα προχτές απο Site: minideal και το προηγούμενο xiaomi μου απο εκει το πηρα και δεν είχα κανένα απολύτως θέμα! επίσης ειναι ετοιμοπαράδοτο και η τιμή σε λευκό και μαύρο φυσιολογική! όσο για το πρόβλημα με τα ελληνικά και το κλείδωμα εγώ δε πιστεύω λέξη...
newsformobiles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Παρουσίαση του Redmi Note 3 από το Gizchina. Στο βίντεο είδα το εικονίδιο του Google Playstore
2.1Ohm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 τσιμπησα το 2αρι πριμε εγω τλκα και αμα δν μ αρεσει η προχωρησει το αλλο κ αποδειχτει πολυ κλτρο αλλαζω! ετσι κ αλλιως σε καλη τιμη το βρηκα 165 ευρω αλλα προπαραγγελια 10 του μηνος στοκαρουν..
2.1Ohm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Banggood! Ελπιζω να οκ η αγορα και οντως να εινα αυθεντικο και το prime! Αλλα η αγορα εγινε μεσο paypal οποτε δν με πειραζει τοσο γτ θα παρω τ λεφτα πισω αμα.γινει βλακεια
lLina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Oποτε εγω τι να κανω?!Να παρω απο vickmall το note 3 η να παρω το 2 για να ειμαι ησυχη?!Αλλα μου αρεσει πολυ το χρυσο θα ταιριαζει και με το g4 μου το χρυσο:Ρκανενα αλλο κινητο πιο οικονομικο (200 και πιο κατω) κλτρο γνωριζεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα