Προς το περιεχόμενο

Δεύτερο trailer για το Batman v Superman: Dawn of Justice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Warner Bros προχώρησε σήμερα στην κυκλοφορία του δεύτερου trailer μιας από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2016, του Batman v Superman: Dawn of Justice.

Έχοντας δώσει μια πρώτη γεύση νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, στο νέο trailer βλέπουμε τον Clark Kent να συναντά για πρώτη φορά τον Bruce Wayne, με τους δύο ήρωες να έχουν μια έντονη συζήτηση όπου πιθανόν γνωρίζει ο ένας το μυστικό του άλλου. Τη συζήτηση τους διακόπτει ο Jesse Eisenberg, στο ρόλο ενός Lex Luthor εντελώς διαφορετικού από αυτόν που είχαμε συνηθίσει από προηγούμενες ταινίες του Superman.

Στο trailer βλέπουμε σκηνές από τη μεγάλη μάχη του Batman με τον Superman αλλά και τη συνεργασία των δύο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Doomsday, μια δημιουργία του Luthor με βάση πειραματισμούς στο πτώμα του General Zod, ένα σεναριακό εύρημα που απέχει αρκετά από την ιστορία των κομικ.

Στη μάχη έρχεται να βοηθήσει τους δύο κεντρικούς ήρωες και η Wonder Woman, ένας ακόμη χαρακτήρας από το σύμπαν ηρώων της DC, ενώ στην ταινία κεντρικό ρόλο θα διαθέτει και ο Aquaman ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται στο trailer. Η ταινία θα προβληθεί στις 25 Μαρτίου του 2016 στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ μια μέρα νωρίτερα θα εμφανιστεί και στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα.

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έδειξαν κάποια πράγματα στο trailer που έπρεπε να τα δούμε μόνο στο σινεμά.. (ψιλό spoiler).

Από το trailer ο Jesse Eisenberg φαίνεται ότι θα είναι είτε χάλια στο ρόλο του είτε τέλειος, μακάρι να είναι το δεύτερο αλλά ελπίζω να μην μας τον δείξουν άλλο σε κάποιο trailer.

• Like 3
Δημοσ.

Το τρειλερ έπρεπε να σταματάει στο 2ο λεπτό.

Συν ότι ρε παιδιά, πόση ώρα θα είναι η ταινία;

• Like 1
Δημοσ.

Απ'οτι φαινεται η ταινια θα γ@μαει μανες.... Στο μονο που εχω ενσταση ειναι ο Ben Affleck. Τωρα απο ξυλο, εφε κτλ απ'οτι φαινεται ειναι τιγκα!!

• Like 1
Δημοσ.

Απ'οτι φαινεται η ταινια θα γ@μαει μανες.... Στο μονο που εχω ενσταση ειναι ο Ben Affleck. Τωρα απο ξυλο, εφε κτλ απ'οτι φαινεται ειναι τιγκα!!

αδερφε σορρυ αλλα εχεις ενσταση για τον Ben Affleck και δεν εχεις για τον Jesse Eisenberg;; 

• Like 1
Δημοσ.

H αλήθεια είναι πως και εγώ ξενέρωσα στην αρχή. Αλλά επειδή θυμάμαι τι κράξιμο έπεφτε στον Ledger οταν ανακοινώθηκε για Joker και τι ερμηνεία έκανε δεν μιλάω για να μην εκτεθώ χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...