Προς το περιεχόμενο

Κινητό ONE PLUS ONE 2. 64GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι νερνταρα άγρια όταν είδα γυναίκα με Oneplus one στο cap cap αλλά λατρεύω το G4 και την κάμερα του

Εγω την οθονη του λατρεψα αλλα αυτο το στιλλ με λιγο σκουροχρωμο πλαινο μεταλικο και πισω bamboo καπακι πραγματικα το λατρεψα!

κακα τα ψεμματα πλεον στα κινητα πιο πολυ η εμφανιση πρεπει να μας νοιαζει παρα επιδωσεις στο επιπεδο που εχουν φτασει!

Δημοσ.

Εγω την οθονη του λατρεψα αλλα αυτο το στιλλ με λιγο σκουροχρωμο πλαινο μεταλικο και πισω bamboo καπακι πραγματικα το λατρεψα!

κακα τα ψεμματα πλεον στα κινητα πιο πολυ η εμφανιση πρεπει να μας νοιαζει παρα επιδωσεις στο επιπεδο που εχουν φτασει!

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.

Στο G4 το μόνο που με χαλάει εκτός από την μπαταρία είναι το γύρω γύρω που είναι πλαστικό. Αλλιώς είναι τέλειο.

Δημοσ.

Aπο εμφανιση...ευκολα oneplus X...
Ρωτάω ποσο το κοστολογουν οσοι το πιανουν στα χέρια τους και το μινιμουμ π έχω ακούσει ειναι 550 με ταβανι 800.
Επίσης,η πρώτη αντιδραση ολων ειναι "oh,ειναι πολυ λεπτο!".
Πραγματικά,ΠΟΛΥ premium αισθηση που δεν αποτυπώνεται σε video και φωτο..

Δημοσ.

^^^

Όμως είπες ότι έχει τα θεματάκια του. 

Οντως,software θέματα.

Σημερα παντως,πριν λιγες ώρες,βγηκε official ΟΤΑ hotfix που λυνει τα σημαντικότερα.

Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για κατι ανυπερβλητο,οπως και να χει.

Προσωπικά,δεν έχω καν κατεβάσει τα 2 τελευταια updates (τα 2 τελευταια εχουν ερθει σε διαστημα 10 ημερών,γενικά oι developers τους ασχολούνται),

γιατι ΔΕΝ αντιμετωπίζω καποιο προβλημα.

Ειναι γεγονος ομως οτι αρκετοι ισχυρίζονται οτι αντιμετωπίζουν.

Btw,oneplus,η μονη εταιρια που δεν σου "χαλαει" την εγγυηση αν rootαρεις.

Δημοσ.

Ειδα πριν ενα βιντεακια με oppo R7s κ αναφερει: 5,5΄/ snp615 / 4gbram / 32bg μεταλλικη κατασκευη/καλη καμερα/καλη αποδοση μπαταριας στα 349 απο Ευρωπη ..Απλα το αναφερω,αν θελει ο φιλος ριχνει μια ματια!!

Δημοσ.

Ειδα πριν ενα βιντεακια με oppo R7s κ αναφερει: 5,5΄/ snp615 / 4gbram / 32bg μεταλλικη κατασκευη/καλη καμερα/καλη αποδοση μπαταριας στα 349 απο Ευρωπη ..Απλα το αναφερω,αν θελει ο φιλος ριχνει μια ματια!!

https://youtu.be/9XYm1v6_IFQ

Πολύ μεχ επεξεργαστής για τα χρήματα :-\
Δημοσ.

Δεν αντιλεγω αν κ το σωζει λιγο τα 4gbram.Στα 300 καλα θα ηταν πιστευω,δεν το λες κακο τηλ.Παντως κινητα με τον snp615 εκει παιζουν:moto xplay/huawei g8/samsung a7 320-350

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...